APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] Forumumuzun Sesli Sohbet Kanalı Aktif! - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Forum Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] Forumumuzun Sesli Sohbet Kanalı Aktif! (/konu-forumumuzun-sesli-sohbet-kanal%C4%B1-aktif.html)



Forumumuzun Sesli Sohbet Kanalı Aktif! - s0ZNIz - 02-06-2018

Sizlere daha iyi yardımcı olabilmek ve sitemizin güzel dostluk ortamını güçlendirebilmek için forumumuzu güncellemeye devam etmekteyiz. Sizlerden gelen 'sesli iletişim' talebini hayata geçirmeye karar verdik. Daha önce Skype üzerinden sizlere ulaşmaya çalışıp bazı sıkıntılar yaşamıştık. Bu nedenle birçok sesli iletişim platformunu inceleyip ''Discord''da karar kıldık. Artık bu program üzerinden sesli iletişim kurabileceğiz. Aklınıza gelen her problem için bu program üzerinden konuşacak, bilgi paylaşımında bulunacağız.

Neden mi Discord? Çünkü her an kendini geliştiren bir platform. Çünkü kullanımı kolay. Çünkü program indirme üye olma zorunluluğunuz yok! Sadece alttaki eklentide 'Connect' butonuna tıklayıp kendinize bir üye adı seçin. Programı indirmenize bile gerek yok!!!

Peki tekrar tekrar bağlanmak ve daha fazla içeriğe ulaşmak için üye olmak ve programı indirmek isterseniz? O da çok basit... Mailinizi yazıp, üye adı şifrenizi girin. Bu kadar! İlerleyen günlerde forumumuza daha birçok yeni özellik getirmeyi ve forumu daha da güçlendirecek bazı bağlantılar kurmayı planlıyoruz. Artık sesli olarak da görüşmek dileklerimizle... Smile



Bu çerçeve sayesinde kimlerin çevrimiçi olduğunu görebilir, Connect butonuna tıklayarak anında sesli iletişime geçebilirsiniz!