APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ DİKKAT ] Zinhar ve Zyprotx (Zypectrumm) ifşa - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Reloaded İfşa Bölümü (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-if%C5%9Fa-b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC)
+--- Konu Başlığı: [ DİKKAT ] Zinhar ve Zyprotx (Zypectrumm) ifşa (/konu-zinhar-ve-zyprotx-zypectrumm-if%C5%9Fa.html)

Zinhar ve Zyprotx (Zypectrumm) ifşa - Blackxtar - 15-03-2022

Uzun zamandır bu işin peşindeyiz. Sağlam bir kanıt arıyorduk ve bir taşla iki kuş vurduk. Hile sattıklarını ve dolandırıcılık yaptıklarını ifşaladık. RageKings klanının hile satma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı da bilinen bir gerçek. Zinhar (Berkan) ve Zypectrum (Fatih) yeni adıyla Kypretsx bu ekibin birer üyesi. Zypectrum(Kypretsx) ise klanda önde gelen isimlerden. Kendilerinin insanlara hile satma vaadinde bulunduklarının (ve muhtemelen RageKings klanının adeti olarak dolandıracaklarının) kanıtını paylaşıyorum. Bu görsellerden sonra aklınızdaki birçok soru işaretinin kalkacağına eminim:

[Resim: Dolandirici2.png]

[Resim: Dolandirici.png]

İhtiyaç duyulursa discord gruplarındaki herkesi paylaşacağız. Sandığımızdan daha büyük bir oluşum oldukları için bu meseleyi başından sonuna kadar sıkı tutacak, güncel kanıtları sizlerle paylaşacağız. Güvenle kalın <3

Cvp: Zinhar ve Zyprotx ifşa - ThebiroL - 15-04-2022

yillardir oynuyorum bu oyunu hilelere karşi oynarakta kendini geliştirme tatmininde bulunabilirsiniz hileye karşiyim hile kullanmak ezikliktir gözümde kim olursa olsun temiz oyun her zaman iyidir yarin öbür gün başka bir fps oyun oynadiginizda eminim hilesiz oynayamiycaksiniz yil oldu 2022 eminim apb güncellendigi zaman hile kullananda olucagini sanmiyorum otoban gelir büyük ihtimalle kendini pro zannedenlerde artik baska nicklerle silver yada yarim gold olarak takilirlar..

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (Kypretsx) ifşa - Blackxtar - 23-08-2022

Silindi.

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (Kypretsx) ifşa - Blackxtar - 25-02-2023

Zyprotx'in yeni nicki ''Zypectrumun'' 'dur.

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (Kypretsx) ifşa - Blackxtar - 05-10-2023

Zypectrum'un yeni nicki ''flowergarden''dir. Forumda sahte hesabının olması muhtemeldir. Bilginize.

Ek: Fatih'in asıl hesabının hile sebebiyle banlandığını düşünüyorduk, hatta elde ettiğimiz kanıtlar da bunu gösteriyordu. Her ne kadar hala şahsi kara listemde olsa da, bu konuda yanıldığımı fark ettim. Yanlışımı düzeltiyorum: Zyprotx'in banlanma sebebi aşağıdaki ekte de göründüğü gibi oyuncu zorbalamakmış. Yine de hile sattığının ya da satma vaadinde bulunup dolandırdığının üstünü örtmüyor.

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (flowergarden) ifşa - eskibirisi - 08-11-2023

Bu dolandırıcıya karşı güzel bir bilgilendirme. Zyprotx'un şuanki discordu=> zypectrum ve dolandırıcılıkta kullandığı email adresi= zyprotx@gmail.com 
Dolandırıcının Gerçek İsmi: Fatih EKŞİ
Sakın papara üzerinden bu kişiye para göndermeyin!

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (flowergarden) ifşa - eskibirisi - 08-11-2023

Zyprotx telefon numarası: +90 505 *** 47 53
Bu numaradan birisi sizle iletişime geçmeye çalışırsa veya bu numarayı Papara para transferi için size verirse, dolandırıcıdır!

Cvp: Zinhar ve Zyprotx (flowergarden) ifşa - s0ZNIz - 09-11-2023

Son bir kaç gündür konuda adı geçen şahsın siteye üye olduğunu görüp, uyarmak için tarafıma dönüş yapanlar oldu.
Konuya açıklık getirmek için yorum bırakmayı uygun gördüm; bu arkadaşın şuanda ban yemiyor olmasının tek sebebi kendisini savunabilmesi, adına açılan konuya dönüş yapabilmesi içindir.

- an itibariyle ban yedi, çoluk çocukla uğraşacak vaktimiz yok. kendisini aklamadığı sürece burada ne satış yapabilir, nede takılabilir. 14.11.23