Toplu Ticket Şöleni :D - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye) +--- Forum: Forum Öneri Merkezi (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-%C3%B6neri-merkezi) +--- Konu Başlığı: Toplu Ticket Şöleni :D (/konu-toplu-ticket-%C5%9F%C3%B6leni-d.html) |
Toplu Ticket Şöleni :D - Sophie - 16-05-2018 Eski oyuncular bu konudaki muzdaripliği bilirler. Hitabım daha çok onlaradır. Herkes bilir ki G1 yönetimi gerçekten kafasına buyruk gereksiz şekilde çok oyuncuyu banlamıştır. En başında yöneticilerden Tiggs geliyor bu konuda ki gerçekten ne hile ne başka bir halt yapmadığım halde OBT Veteran hesabım MariaJoe banlandı benim. Daha sonra SophieElixBextor hesabıyla devam edeyim dedim FFA fantezisine kaybettik Gerçi bu benim suçum da olsa oyunun kendi açığıydı ve kafalarına göre arada bazı kişileri seçerek -özellikle Türkler çoğunlukta olmak üzere- oyunda ban attılar. Demem şu ki Little Orbit oyunu satın almış - hatta g1'i - ve bir şeyleri düzeltmeye çalışırlarken gelin topluca kendi hesaplarımız için ban açılması yönünde ticket atıp resmi forum üzerinden konu paylaşalım. Oyunda zaten az kişi varken isteklerimizi mutlaka değerlendireceklerdir. Teşekkür ederim hepsini okuduysanız. İyi Forumlar. RE: Toplu Ticket Şöleni :D - s0ZNIz - 16-05-2018 Oyundaki bug'u bulup bildirdiğimizde ödül beklerken ban yediğimi çok net hatırlıyorum asla unutmam. Madem öyle, bende bugları söylemem deyip buglu alanlara çanta falan koyuyordum görevlerde ve tekrar ban yedim ne günlerdi. Söylediğin şey'in pek mümkün olacağını sanmıyorum; başka bir konuda da bunu belirtmiştim ama tabi bir ihtimal belki istisna yapar bilemeyiz. Cvp: RE: Toplu Ticket Şöleni :D - Sophie - 16-05-2018 (16-05-2018, Saat: 20:43)bilsoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyundaki bug'u bulup bildirdiğimizde ödül beklerken ban yediğimi çok net hatırlıyorum asla unutmam. Madem öyle, bende bugları söylemem deyip buglu alanlara çanta falan koyuyordum görevlerde ve tekrar ban yedim ne günlerdi. Söylediğin şey'in pek mümkün olacağını sanmıyorum; başka bir konuda da bunu belirtmiştim ama tabi bir ihtimal belki istisna yapar bilemeyiz. Hoaydaaa bu dalgadan ban yiyenler varmis 2. Defa duydum. Bir ara fairfight ta ismi yazmıyorsa acilma durumu var diyorlardiyine de deneyelim şansımızı. Bir arkadaşım harbi arabalarla evlerin üstüne uçuyor diye ban yedi Cvp: Toplu Ticket Şöleni :D - Gousk - 18-05-2018 (16-05-2018, Saat: 14:25)Sophie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski oyuncular bu konudaki muzdaripliği bilirler. Hitabım daha çok onlaradır. Çok fazla söylenti var şuan ortada. Birileri diyo bütün banlar açılıcak direk diğeri diyo hayır diğeri diyo bazıları açılıcak. Çok karışık şuan ortalık. Ayın 25 inde yeni support sitesi ve forum geliyo büyük ihtimalle o zaman herşey çözülücek. Benimde boşuna banlamış bir hesabım var bi ticket attım cevap bekliyorum. 25 inde de atarız RE: Toplu Ticket Şöleni :D - SiriusBlack - 22-05-2018 Bu oyun hilelerden neler çekti ve hatta çekmeye de devam ediyor diye biliyorum. Son zamanlarda pek aktif olmasam da mazisini bilirim. Açılması gereken banlar açılırsa mükemmel olur tabii. Bakalım, göreceğiz... |