Çalıntı Hesap '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !! Hesap Geri Alındı !! - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel) +--- Forum: APB Reloaded İfşa Bölümü (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-if%C5%9Fa-b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC) +--- Konu Başlığı: Çalıntı Hesap '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !! Hesap Geri Alındı !! (/konu-%C3%A7al%C4%B1nt%C4%B1-hesap-weshnof-kweshnof-scrailed-hesap-geri-al%C4%B1nd%C4%B1.html) Sayfalar:
1
2
|
Çalıntı Hesap '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !! Hesap Geri Alındı !! - WeshnoF - 07-08-2020 16.07.2020 tarihinde Burak Uzun'dan 700TL karşılığı satın aldığım hesap dün 06.08.2020 tarihi ile çalınmıştır. Hesaba 300tl civarıda ayriyetten harcama yapmıştım. Yaklaşık 1000 TL param çöp oldu sanırım. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba varsa hukuki yollara başvurmadan almamız mümkün mü? Gözümde şuan tek şüpheli hesabın eski sahibidir sebebide alabilecek tek kişi kendisidir. Hesabın mailinde hiç bir mesaj yok. Şifre değiştirme isteği atıyorum gelmiyor. Bu işin maddi durumumda elverdiği için peşini bırakmayacağım gerekli araştırmaları sağlayıp elimden geldiğince avukat mahkeme her türlü sonuna kadar uğraşacağım. Sonuç aldıkça bu konunun altına adım adım yaptığımız işlemleride yazacağım. GÜNCELLEME Hesabın bir önceki sahibi bir kaç saat içinde supporta mesaj atarak hesabı almış . Tabi ki de hesabın içindeki ursus nano ve 5m civarı para gitmiş nasıl olduğuna dair bir fikrim yok. Modların bir kısmını yok etmiş. Trade ban varken nasıl oldu bunlar merak ediyorum. Bir daha böyle bir durum yaşamamak için çift doğrulamalı sistemi yapsam işe yarar mı? Gene eski sahibi kafasına eser alabilir mi? Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' - Satoru - 07-08-2020 (07-08-2020, Saat: 12:53)Michavelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hesabın mailinde hiç bir mesaj yok. Şifre değiştirme isteği atıyorum gelmiyor. Şu yukarıda ki mesajınıza dayanarak söylüyorum, buradan belli ki direkt olarak ticket atılmış ve yönetim tarafından değiştirilmiş. Yönetimin bu işlemi yapmadan önce sorduğu soruları da göz önünde bulundurursak, hesabın sahibi dışında birini düşünemiyorum. Fakat bu tür suçlamalarda bulunmadan önce detaylıca araştırmak lazım, arkadaşın suçu olmayabilir ama en azından kendisine yazıp, hesabı geri almak için yönetimin senden isteyeceği bilgileri isteyebilirsin. Geçmiş olsun. Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' - WeshnoF - 07-08-2020 (07-08-2020, Saat: 13:05)JCKSOFT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-08-2020, Saat: 12:53)Michavelliarkadaşı direkt olarak suçlamıyorum sadece bir numaralı şüpheli konumunda kendisi dün geceden beri yazışıyoruz ters ters cevaplar umursamaz yanıtlarla karşılaşıyorum. Ticket atacağını söylemişti kendisi bende bugün hukuki sürece taşıyacağımı ilettim oda aldığım cevap iyi o zaman beni ticketle uğraştırma oldu. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hesabın mailinde hiç bir mesaj yok. Şifre değiştirme isteği atıyorum gelmiyor. Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' - kozbi - 07-08-2020 Öncelikle geçmiş olsun kardeşim inşallah geri alırsın bana sorarsan eski sahibi almış ben o kadar şey sattım laptop sattım beni şuan bile arasa benim elimden gelip yapabileceğim yardım varsa yapardım beni uğraştırma ne demek kalbi temiz insan yardım eder alt tarafı mesaj atıyorsun yönetime hiç üzülme kardeşim.Ne paralar gider gelir böyle insanlar daha hayata atılmamış nasıl çalışılıp para kazanılır bilmeyenler ne ekersen onu biçersin karşılığını bulur elbet. Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' - WeshnoF - 07-08-2020 (07-08-2020, Saat: 20:19)koz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle geçmiş olsun kardeşim inşallah geri alırsın bana sorarsan eski sahibi almış ben o kadar şey sattım laptop sattım beni şuan bile arasa benim elimden gelip yapabileceğim yardım varsa yapardım beni uğraştırma ne demek kalbi temiz insan yardım eder alt tarafı mesaj atıyorsun yönetime hiç üzülme kardeşim.Ne paralar gider gelir böyle insanlar daha hayata atılmamış nasıl çalışılıp para kazanılır bilmeyenler ne ekersen onu biçersin karşılığını bulur elbet.Valla kendi bir takım imkanlarımla birde o arkadaştan aldığım bir iki bilgi ile bir ticket attım sonucunu bekliyorum eğer burdan sonuç alamazsam hafta başında hukuki sürece taşıyacağım. İnsanları enayi yerine koyuyor bu gibi şahıslar bakalım sonrasında altından kim çıkıcak nerelere kadar gidicek göreceğiz. Teşekkür ederim iyi niyetli temennilerin için. Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !!HESAP ALINDI!! - sonsigara - 09-08-2020 (07-08-2020, Saat: 12:53)WeshnoF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16.07.2020 tarihinde Burak Uzun'dan 700TL karşılığı satın aldığım hesap dün 06.08.2020 tarihi ile çalınmıştır. Hesaba 300tl civarıda ayriyetten harcama yapmıştım. Yaklaşık 1000 TL param çöp oldu sanırım. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba varsa hukuki yollara başvurmadan almamız mümkün mü? Gözümde şuan tek şüpheli hesabın eski sahibidir sebebide alabilecek tek kişi kendisidir. Hesabın mailinde hiç bir mesaj yok. Şifre değiştirme isteği atıyorum gelmiyor. Bu işin maddi durumumda elverdiği için peşini bırakmayacağım gerekli araştırmaları sağlayıp elimden geldiğince avukat mahkeme her türlü sonuna kadar uğraşacağım. Sonuç aldıkça bu konunun altına adım adım yaptığımız işlemleride yazacağım.KUTLARIM hesabını geri almana sevindim. hesabındaki nano ursus felan sahibi tarafından alınması çok saçma çünkü alsa kople hesabı alabilir ve bir kaç taktik ile kendi almadıgını kanıtlayabilir diyelim ki hesabın sahibi almiş olsun neden hesabı geri versin ki bu arada tekrardan kutlarım bu süreçte aşırı dikkat etmeni tavsiye etmekteyim... ( tavsiyem belli bi miktar g1c yatırarak karatkerlerin nicklerini degismen ve çift dogrulama yappan ne kadar korur bilmem ama tekrardan böyle bi saçma bişeyin olmasını düşürücegine eminim ) Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !!HESAP ALINDI!! - WeshnoF - 09-08-2020 (09-08-2020, Saat: 22:24)sonsigara Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla artık hesaba para yatırmaya korkar oldum . Tekrar böyle bir olay yaşarsam diye. Açıkcası ne yapıcam bir fikrim kalmadı. Ayrıca sahibine kesin o yaptı diye bir suçlama yıkmıyorum ama genelde bu tarz olayların %90 ı bu şekilde olmuştur. Birisi çalıcak olsa neden bu hesap oyunda bundan kat ve kat dolu sağlam hesaplar varken içinden aldığı itemler paralar modlar toplamda yaklaşık 15m eder 400 tl civarında kafam karışık maalesef. Umarım bir daha yaşamam. Teşekkür ederim aynı zamandada.(07-08-2020, Saat: 12:53)WeshnoF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 16.07.2020 tarihinde Burak Uzun'dan 700TL karşılığı satın aldığım hesap dün 06.08.2020 tarihi ile çalınmıştır. Hesaba 300tl civarıda ayriyetten harcama yapmıştım. Yaklaşık 1000 TL param çöp oldu sanırım. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba varsa hukuki yollara başvurmadan almamız mümkün mü? Gözümde şuan tek şüpheli hesabın eski sahibidir sebebide alabilecek tek kişi kendisidir. Hesabın mailinde hiç bir mesaj yok. Şifre değiştirme isteği atıyorum gelmiyor. Bu işin maddi durumumda elverdiği için peşini bırakmayacağım gerekli araştırmaları sağlayıp elimden geldiğince avukat mahkeme her türlü sonuna kadar uğraşacağım. Sonuç aldıkça bu konunun altına adım adım yaptığımız işlemleride yazacağım.KUTLARIM hesabını geri almana sevindim. hesabındaki nano ursus felan sahibi tarafından alınması çok saçma çünkü alsa kople hesabı alabilir ve bir kaç taktik ile kendi almadıgını kanıtlayabilir diyelim ki hesabın sahibi almiş olsun neden hesabı geri versin ki bu arada tekrardan kutlarım bu süreçte aşırı dikkat etmeni tavsiye etmekteyim... ( tavsiyem belli bi miktar g1c yatırarak karatkerlerin nicklerini degismen ve çift dogrulama yappan ne kadar korur bilmem ama tekrardan böyle bi saçma bişeyin olmasını düşürücegine eminim ) Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !!HESAP ALINDI!! - Satoru - 10-08-2020 Geri almanıza sevindim, umarım tekrar yaşamazsınız, geçmiş olsun. Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !!HESAP ALINDI!! - WeshnoF - 10-08-2020 (10-08-2020, Saat: 21:41)JCKSOFT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geri almanıza sevindim, umarım tekrar yaşamazsınız, geçmiş olsun.Teşekkür ederim. Bende aynı şekilde bir daha yaşamamayı ümit ediyorum. Umarım kimse yaşamaz Cvp: ÇALINTI HESAP '' WESHNOF, KWESHNOF, SCRAİLED '' !!HESAP ALINDI!! - Batuhan - 12-08-2020 Daha geçenlerde arkadaşım çok eskiden oynadığı ve şifresini unuttuğu hesabını birkaç doğruluğundan bile emin olmadığımız bilgi ile geri aldı. Ticket atıp hesap almak kolay iş, o sebeple hesap ticareti çok riskli iş gibi geliyor bana bu dönemlerde. Böyle bir durumda maalesef 2 aşamalı doğrulama da sizi kurtarmayabilir. Benim hesabımın şifresi sızdırılmış mail hesabım ile aynıydı. Mail hesabıma girip benim hesabımı kendi mailleri üzerine aldılar. Steam login açık olduğundan adamın mailini bulup tüm itemlerimi alması karşılığında yalvar yakar hesabımı geri alabildim. İki aşamalı doğrulama o günden beri açık. En başından beri açmış olsaydım bunu yaşamaycaktım. O sebeple sizi yaşadığınız bu durumdan koruyamasa da benimki gibi durumlara karşı açık tutmanızı öneririm. Çok sevindim hesabınızı geri almanıza. |