Oyundaki Factionları Tanıtıyorum - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel) +--- Forum: APB Reloaded Rehber (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-rehber) +--- Konu Başlığı: Oyundaki Factionları Tanıtıyorum (/konu-oyundaki-factionlar%C4%B1-tan%C4%B1t%C4%B1yorum.html) |
Oyundaki Factionları Tanıtıyorum - brutaLrage - 06-02-2018 Bu başlıktaki amacım sizlere oyundaki "faction"ları yani grupları anlatmak olucak. Preatorians - Enforcer İlk grubumuz Praetorians ve bu arkadaşlarımız Enforcer tarafında bulunan bir grup. "Praetorian" kelimesinin türkçe karşılığı "Muhafız" olduğu için devamında bu arkadaşlara Muhafızlar diye hitap edeceğim. Şimdi bu abilerimiz ablalarımız çok iyi organize edilmiş ve çok iyi donanım verilmiş bir CSA organizasyonu ve tüm maddi kaynaklarını zengin San Parian vatandaşlarından ve kooperatif sponsor şirketlerden sağlamaktalar. Muhafızlar tamamiyle gizli bir kuruluş ve üyeleri genellike eski ordu mensupları veya eski polislerden oluşuyor. Amaçları ise sivilleri profesyonel bir şekilde organize edip koruyarak suç örgütlerine ve yapılanmalarına karşı savaşmak. Baya ciddi adamlar yani ona göre. Prentiss Tigers - Enforcer Gelelim madalyonun diğer yüzü Prentiss Tigers'a kısaca anlatmak gerekirse bu arkadaşlar kovboyculuk oynuyor. Şehirde ağır silahlı ve ciddi suçlar işleyen organizasyonlar peydahlanınca bu arkadaşlar giriyor devreye. Açıkçası bunlar bi grup silahlı zengin çocuktan başka birşey değil, gösterişi severler ve biraz abartılardır. Ama yinede güzel silahlara sahip olmak isteyen arkadaşlar varsa bu organizasyonla çalışmak güzel olabilir. Blood Roses - Criminal Charlotte Montague ve Jeung-ho isimli iki arkadaşın hikayesiyle başlıyor aslında Blood Roses suç organizasyonunun hikayesi. Tamam eyvallah şimdi suçlular muçlular ama bu arkadaşlar çok iyi ailelerin evlatları sadece punk ve rock tarzını benimseyip ergenliklerinin getirdiği heyecan ve asilikle underground takılmaya ve uyuşturucu kullanmaya başlıyorlar. Tabi sonra birkaç küçük suç işliyorlar ve sonra "bu iş tam bizlik la!" modunda organizasyonun temellerini atıyor bizim küçük terminatörler.
Aslında amaç edindikleri tek şey eğlenmek olduğundan dolayı profesyonel suçlulardan çok rock yıldızı gibi görünmek istiyorlar ve pahalı deri kıyafetler, çivili botlar, zincirli pantolonlar, göze sürme çekmeler felan efendime söyliyim şirk koşmaya kadar gidiyor bunlar sapıtıyorlar ve "TADAAAA!!!" Blood Roses organizasyonu bu şekilde doğuyor. Büyüyen organizasyonla birlikte küçük suçlar işlemek yerine zırhlı banka aracı soyma, belediye binası kundaklama, banka soyma felan derken işi iyice büyütüyorlar ve istedikleri üne ve eğlenceye kavuşuyorlar. Hadi uğraş dur şimdi minik suç makineleriyle.
G-Kings Valla yalan söylemiyeyim bu organizasyonu kimin kurduğu bilinmiyor çünkü çok fazla üyesi ve kaotik bir yapısı var. Ama işlerini biraz daha ciddiye alıyorlar ve her ne kadar küçük suçlarla suç sektörüne girmiş olsalarda bayaaaa tehlikeli elemanlar bunlar. Başlangıçta sadece kaykay sürmek isteyen çocuklardan oluştuğu söylensede pek bilemiyoruz belki gariban analarını babalarını dinleyip suç işlemeyi bırakıp vatana millete hayırlı evlatta olmuş olabilirler ama zamanında elebaşlarının Deadbolt diye bir eleman olduğu söyleniyor. RE: Oyundaki Factionları Tanıtıyorum - Hz.Biri - 06-02-2018 Güzel bi konu kaç yildir oyunu oynuyorum bunlari şimdi öğrenmek üzdü ^^ |