APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Forum Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Türkiye Forum Günlükleri #1 (/konu-apb-t%C3%BCrkiye-forum-g%C3%BCnl%C3%BCkleri-1.html)



APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - s0ZNIz - 18-04-2020

[Resim: logo.png]


Herkese merhabalar, ilkini gerçekleştireceğimiz APB Türkiye Forum Günlüğüne hoş geldiniz.

APB Türkiye forumlarında daha iyi, daha kullanışlı ve daha isabetli bir yapıya ulaşmak adına bölümlerimizde sürekli geliştirmelerde bulunuyoruz. Bu geliştirmeler kimi zaman ufak bir değişiklik olabilirken, kimi zaman kategorinin işleyişini sıfırdan ele almak düzeyinde olabiliyor. Zaman içerisinde kimi bölümlerimizde bu değişiklikler neticesinde 'oldu' derken, kimi bölümlerimizde ideal yapıya ulaşmak aylar ve belki de yıllar içerisinde yapılan değişiklikler serisiyle mümkün olabiliyor, bunun için tabii ki siz üyelerimizin de etkisi büyük.

Burada önemli olan husus, çoğu zaman ideal noktaya varmanın yapılan nice değişiklikler ve bu değişikliklerin farklı artılarının birikimiyle oluşan bir serüven şeklinde yaşanması. İlk baştaki noktadan en sondaki 'ideal noktaya' atlayış çoğu zaman mümkün değil. Dolayısıyla yapılan tüm bu değişiklikler bir sonraki değişikliğin ortaya çıkışında, onun yapılabilmesinde pay sahibi oluyor. Sizlere bugün bahsedeceğimiz Sistem ve Forum değişiklikleri de bu özelliğe sahip.

Header Menü

Alışılmış header tasarımlarından artık sıkıldık, bu alana hızlı erişim özellikleri ekleyerek daha da geliştirmek istedik. Artık arkadaşlık isteklerine, özel mesajlara veya bildirimlere daha kolay erişebiliyorsunuz.

Özel Bildirim Sistemi

Mevcut bildirim eklentisi tarafımızca geliştirilip, yeni ve modern bir yapıya getirilmiştir. Artık sayfa yenilemeye ihtiyaç duymadan, anlık bildirimlerinizi kullanıcı bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca gelen bildirimlerin türüne bağlı olarak, farklı ikonlar eklentiye dahil edilmiştir.

Sidebar

Header bölümünde bulunan buton sayesinde, alışık olduğunuz duruma göre sidebar alanını kolaylıkla açıp kapatabilirsiniz.

Gece Modu

Son dönemde kullanıcıların bir çoğu cihazlarında karanlık arayüzü tercih ediyor, bu talepleri karşılamak için temada gece modu bulunmaktadır. Geliştirilmiş gece modu, aynı zamanda MyBB üye ayarlarına entegre edilmiştir. Kullanıcı paneli bölümünde bulunan ikonun dışında; kullanıcı kontrol paneli, hesap seçenekleri sayfasında ilgili ayar eklenmiştir.

Geliştirilmiş Bildirim Kutusu

Yine temaya özel geliştirilmiş olan bildirim kutuları sayfa içi işlem sonuçları için eklenmiştir. MyBB dahilinde kullanılan jGrowl sistemi de bu sisteme entegre edilmiştir.

Trend Konular

Sitemizde en çok okunan/görüntülenen konulardır. Bizi biz yapan bu konuları, bu alan ile daha fazla kişiye ulaştırabiliyoruz. Son 7 gün için açılmış popüler konulara anasayfadaki sidebar menüden ulaşabileceksiniz.

Günlük Hedef

Forumun gelişmesi ve üyeleri motive etmek amacıyla, günlük mesaj hedefi belirledik. 

Mobil Uyum

Düşük çözünürlüğe sahip tablet ve telefon gibi cihazlardan giriş yaptığınızda, temayı daha rahat görüntüleyip işlem yapabilmeniz için, hemen hemen tüm sayfaları duyarlı yapıya sahiptir.


APB Türkiye olarak amacımız APB severlere hak ettiği hizmeti sunmak. Hem site olarak hem de forum olarak lokal bir yapıda, keyfi yönetilen ve hep aynı kişilerin zaman geçirip muhabbet ettiği bir sanal mahalle oluşturmak değil, büyük çapta olan, olabildiğine profesyonel yapıda, APB severler için zirvede ki topluluk forumu olmak. Hedefimiz buyken biliyoruz ki yolumuz uzun, ancak azimliyiz ve sizlerinde desteği ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sizden gördüğümüz desteklerle kaliteli bir topluluk oluşturmak birincil hedefimiz ve bu gerçekleşene kadar dinlenmeyeceğiz.  Angel



Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - Satoru - 18-04-2020

Muhteşem olmuş, emeği geçen herkesin eline sağlık.   Smile


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - sLymN - 18-04-2020

Elinize sağlık.
Kendi yorumum eski tema apb ye daha uygundu.


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - s0ZNIz - 18-04-2020

(18-04-2020, Saat: 20:00)sLymN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık.
Kendi yorumum eski tema apb ye daha uygundu.

Teşekkürler, ancak; önceki tema eski ve açıkları mevcuttu. Site kurulduğundan beri aynı tema kullanıldığı için gereksiz bir sürü dosya birikmiş, sitenin stabil çalışmasını engellemekteydi. APB Türkiye forumları geldiği şu noktada, önceki haline göre çok daha gelişmiş ve güvenlidir. Şuanda test aşamasında olduğu için bazı hatalar ile karşılaşmanız muhtemeldir, bunları bize bildirirseniz gerekli ayarlamalarıda yapabiliriz. Geri bildirim için teşekkür ederim, sağlıklı günler.  Angel


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - Juavel - 18-04-2020

Gayet başarılı


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - S1Y4H - 08-05-2020

Gelen kutum dolmuş ama mesajları seçip sile basınca silmiyor, nasıl düzeltebilirim sorunu?


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - s0ZNIz - 08-05-2020

(08-05-2020, Saat: 12:10)S1Y4H Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelen kutum dolmuş ama mesajları seçip sile basınca silmiyor, nasıl düzeltebilirim sorunu?

Gelen kutusundan sildiğiniz tüm özel mesajlar, çöp kutusu klasöründe toplanır. Aynı şekilde o klasörden de silmeniz gerekmektedir, iyi forumlar.


Cvp: APB Türkiye Forum Günlükleri #1 - bemihowod - 14-07-2020

Harika!