Tavsiye :) - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel) +--- Forum: APB Reloaded Taktik ve Stratejileriniz (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-taktik-ve-stratejileriniz) +--- Konu Başlığı: Tavsiye :) (/konu-tavsiye.html) |
Tavsiye :) - Psychologist - 05-11-2019 Merhaba Arkadaşlar, Burada bir konu açılmış iyi bir oyuncu olmak, iyi silah kullanmak adına ancak benim derdim iyi silah kullanmak değil oyunu kolay oynamak istiyorum artık. 2012'de başladığım ara ara bırakıp tekrar başladığım bu oyunda fark ettim ki arada geçen 7 sene sonrasında refleksler, pratik düşünceler, aim kontrolü hepsi zayıflamış. Bundan dolayı durmadan silah arayışı içerisine giriyorum. APBDB'den silahların istatistiksel özelliklerini karşılaştırıyor, hangisi daha iyi olur acaba diye düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım, eskisi gibi ntec kullanmayı bende çok isterdim ancak yok olmuyor. Kaç aydır oynuyorum ama olmuyor : Sonuç olarak bana tavsiye verin Asıl problemim marksman mode'da aim'i bir oraya bir buraya götürüyor oluşum. Adam benim mouse'u yönlendirmemden daha hızlı çıkıyor çoğu zaman.... Cvp: Tavsiye :) - Hz.Biri - 05-11-2019 Merhaba, İyi bir oyuncu olduğum söylenemez fakat deneyimlerimi paylaşabilirim. Oynanışla ilgili bir çok etken var aslında masanızın yüksekliğinden tutunda mousepadinize kadar. Bence size uygun apb için mouse hizini bulmanız gerekiyor marksman vs. için mousenizin dpi de önemli bu konuda yüksek dpi ve oyun içi düsük mouse hassasiyeti çoğu zaman iyi. Burada da söyle bir ayrım çıkıyor bilekten cok elinizi yönlendirmeye zorlamak bilek ile mouse kontrollerinde oyun içi yüksek mouse hassasiyeti gerekiyor buda aslında bakarsanız ne kadar iyi gözüksede ince ayarlamaları yapamiyorsunuz ve reflexiniz buna göre şekilleniyor (SMG'yi iyi oynarlar genelde) fazla uzatmadan diyeceğimi diyim (: eğer bileğiniz ile mouseyi kontrol ediyorsaniz ve oyun içi yüksek hassasiyetle oynuyorsanız kademeli olarak bu hassasiyeti düşürmenizi ve elinizi bütün şeklinde yönlendirmeye çalışmanız. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar. Cvp: Tavsiye :) - Psychologist - 05-11-2019 (05-11-2019, Saat: 19:47)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, DPI muhabbetini denemiştim ancak dediğiniz bilekten yönlendirme ve eli bir bütün olarak yönlendirme açılarına pek dikkat etmemiştim. Deneyeceğim : Teşekkürler, olmazsa artık bize de smg yolları gözüktü gibi : Biraz Assault'ta inat ediyorum neden bilmiyorum, bu zamana kadar hep yeri gelir uzak yeri gelir yakıncı gibi oynadığım için oyunlarda hep öyle bir yakınlık hissediyorum bu assault rifle'lara ancak yakında marksman kullanmazsanız arkanıza bile sekebiliyor bildiğiniz üzere, kullandığınızda da adam dibinizdeyse kamera açısını kaybetmemek zor, bazıları bunu iyi ayarlıyor işte belki dediğiniz gibi mouse'u yönlendirme şeklindendir. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali oldu biraz dert yakındım kusura bakmayın Cvp: Tavsiye :) - SacheM - 11-11-2019 İyi akşamlar öncelikle silah konusunda sana birkaç önerim olacak.Öncelikle Assault riflereden N-tec en iyi ve kolaydır lakin yakın zaman nerflenecek bu yüzden diğer arlere göre kolay ve op olanlar atac var yakın ve orta menzilde iyidir.Far var bu silahda çok iyi ve az tepiyor.Birde raptor var bu silah nanonun A.R hali ama malesef mod konusunda çok kısır özellikle mobilty moduna çok ihtiyacı var nişan alırken çok yavaş hareket ediyorsun.Smg konusunda tabikide oca veya pmg ikiside kolay kullanılabilen silah.Pompalı konusunda jg derim bu silah hem mod çeşitliliği var hemde çok kullanışlı.Tabi N-fas kullanmak isterseniz oda çok iyidir lakin menzili çok az.Sniperlarda N-hvr çok sinir bozucudur adamları kitler tam bir takım oyunu silahıdır.Dmrnin gizli bir özelliği var 80m sonrasında 2 vuruşta indiriyor fakat uygun alanı bulman gerekiyor yoksa bitiriyor.Lmgler sıkıntılı bir sistemi var eğilerek daha etkili oluyor.Aralarında en kolayları AMG-556 ve N-SSWdir.Pek Lmg kullanmam N-ssw n-tecin lmg hali amg-556 ise biraz shawa benziyor fakat daha kolay.Riflerede tabikide Obeyayı öneririm.Eğer hızlı parmakların ve tepmesini kontrol edebilirsen varsa 5 vuruş ile uzak mesafede dahil kolaylıkla indirebilirsin.Tabancalardanda Obeya FBWden şaşma 6 vuruş çok az tepme ve iyi isabet vuruşları var. Ayrıca buradan istediğin silahların iyi ve kötü özeliklerini kontrol edebilirsin.(Dikkat 2015 e göre L.O. şirketi aldıktan sonra bazı silahlar değiştirildi.) https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=turkish&id=129866005 Cvp: Tavsiye :) - Psychologist - 12-11-2019 (11-11-2019, Saat: 20:31)SacheM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar öncelikle silah konusunda sana birkaç önerim olacak.Öncelikle Assault riflereden N-tec en iyi ve kolaydır lakin yakın zaman nerflenecek bu yüzden diğer arlere göre kolay ve op olanlar atac var yakın ve orta menzilde iyidir.Far var bu silahda çok iyi ve az tepiyor.Birde raptor var bu silah nanonun A.R hali ama malesef mod konusunda çok kısır özellikle mobilty moduna çok ihtiyacı var nişan alırken çok yavaş hareket ediyorsun.Smg konusunda tabikide oca veya pmg ikiside kolay kullanılabilen silah.Pompalı konusunda jg derim bu silah hem mod çeşitliliği var hemde çok kullanışlı.Tabi N-fas kullanmak isterseniz oda çok iyidir lakin menzili çok az.Sniperlarda N-hvr çok sinir bozucudur adamları kitler tam bir takım oyunu silahıdır.Dmrnin gizli bir özelliği var 80m sonrasında 2 vuruşta indiriyor fakat uygun alanı bulman gerekiyor yoksa bitiriyor.Lmgler sıkıntılı bir sistemi var eğilerek daha etkili oluyor.Aralarında en kolayları AMG-556 ve N-SSWdir.Pek Lmg kullanmam N-ssw n-tecin lmg hali amg-556 ise biraz shawa benziyor fakat daha kolay.Riflerede tabikide Obeyayı öneririm.Eğer hızlı parmakların ve tepmesini kontrol edebilirsen varsa 5 vuruş ile uzak mesafede dahil kolaylıkla indirebilirsin.Tabancalardanda Obeya FBWden şaşma 6 vuruş çok az tepme ve iyi isabet vuruşları var. Teşekkürler, kısaca her şeyden bahsetmişsiniz. Apbdb'de zaten yeteri kadar vakit geçirmiş biri olduğum için silahların istatistiklerini bayağı inceledim. Ben N-tec kullanamaz olmuşum onu anlıyorum. Marksman modu kamerayı bayagı yaklaştırdığı için yakın alanda rakibi kaybediyorum Marksman modu yapmasam cross modsuz 6 kat genişliyor. O da bildiğiniz üzere mermilerin dağa taşa gitmesini sağlıyor... O yüzden daha çok ATAC kullanıyorum, hem çok yakınlaştırmıyor hem de marksman'de olmasa bile cross çok açılmıyor. Sadece fight club takıldığım için ATAC iş görüyor, sadece silah değiştirmeyi pek sevmediğim için (achievement kasılması için) assault rifle'da hem orta mesafede sabit hem de yakın mesafede smg/shotgunlılara karşı bir şansım olmasını istediğim için COBR-A'yı deneyesim var. Ancak 10k Joker ödemek'te biraz koyuyor... Emin olamayıp böyle bir konu açmıştım Tekrardan verdiğiniz cevap için teşekkürler. Cvp: Tavsiye :) - Satoru - 12-11-2019 Konuda ilgili olan herkese teşekkür ederim, benimde merak ettiklerim vardı öğrenmiş olduk. Cvp: Tavsiye :) - Gousk - 12-11-2019 (12-11-2019, Saat: 15:40)Psychologist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eğer bu işe ayırcak zamanınız var ise kullanması daha kolay silahlara yönelmektense aiminizi geliştirip, bilek kol kordinasyonunuzu geliştirip high tier silahları kullanmanızı tavsiye ederim (ntec, obeya cr762, obir, ap, fbw gibi). Zaten söylenmiş fakat ben yinede hatırlatayım, fare hassasiyetiniz çok önemli. Mouseunuzu sabit tutabiliyor olmanız çok önemli o yüzden alışmış oldugunuzu düşünseniz dahi hassasiyetinizi düşürerek denemenizi tavsiye ederim ayrıca dediğiniz aiminizin çok fazla sallanması ve adamın üstünde tutamamanız anlık kendinizi çok germenizden de kaynaklanıyor olabilir. Bu etmenler önemli ve geliştirmesi, mükemmelleştirmesi zor şeyler eğer vaktiniz, buna ayıracak zamanınınız varsa alıştırmalarla kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim fakat zamanınız yok ise ve oyunda üst düzey bir oyuncu olmak konusunda bir iddianız yok ise çokta kafanıza takmanıza gerek yok açıkçası.(11-11-2019, Saat: 20:31)SacheM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar öncelikle silah konusunda sana birkaç önerim olacak.Öncelikle Assault riflereden N-tec en iyi ve kolaydır lakin yakın zaman nerflenecek bu yüzden diğer arlere göre kolay ve op olanlar atac var yakın ve orta menzilde iyidir.Far var bu silahda çok iyi ve az tepiyor.Birde raptor var bu silah nanonun A.R hali ama malesef mod konusunda çok kısır özellikle mobilty moduna çok ihtiyacı var nişan alırken çok yavaş hareket ediyorsun.Smg konusunda tabikide oca veya pmg ikiside kolay kullanılabilen silah.Pompalı konusunda jg derim bu silah hem mod çeşitliliği var hemde çok kullanışlı.Tabi N-fas kullanmak isterseniz oda çok iyidir lakin menzili çok az.Sniperlarda N-hvr çok sinir bozucudur adamları kitler tam bir takım oyunu silahıdır.Dmrnin gizli bir özelliği var 80m sonrasında 2 vuruşta indiriyor fakat uygun alanı bulman gerekiyor yoksa bitiriyor.Lmgler sıkıntılı bir sistemi var eğilerek daha etkili oluyor.Aralarında en kolayları AMG-556 ve N-SSWdir.Pek Lmg kullanmam N-ssw n-tecin lmg hali amg-556 ise biraz shawa benziyor fakat daha kolay.Riflerede tabikide Obeyayı öneririm.Eğer hızlı parmakların ve tepmesini kontrol edebilirsen varsa 5 vuruş ile uzak mesafede dahil kolaylıkla indirebilirsin.Tabancalardanda Obeya FBWden şaşma 6 vuruş çok az tepme ve iyi isabet vuruşları var. Cvp: Tavsiye :) - Psychologist - 14-11-2019 (12-11-2019, Saat: 18:12)Gousk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-11-2019, Saat: 15:40)Psychologist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, kısaca her şeyden bahsetmişsiniz. Apbdb'de zaten yeteri kadar vakit geçirmiş biri olduğum için silahların istatistiklerini bayağı inceledim. Ben N-tec kullanamaz olmuşum onu anlıyorum. Marksman modu kamerayı bayagı yaklaştırdığı için yakın alanda rakibi kaybediyorum Marksman modu yapmasam cross modsuz 6 kat genişliyor. O da bildiğiniz üzere mermilerin dağa taşa gitmesini sağlıyor...Eğer bu işe ayırcak zamanınız var ise kullanması daha kolay silahlara yönelmektense aiminizi geliştirip, bilek kol kordinasyonunuzu geliştirip high tier silahları kullanmanızı tavsiye ederim (ntec, obeya cr762, obir, ap, fbw gibi). Zaten söylenmiş fakat ben yinede hatırlatayım, fare hassasiyetiniz çok önemli. Mouseunuzu sabit tutabiliyor olmanız çok önemli o yüzden alışmış oldugunuzu düşünseniz dahi hassasiyetinizi düşürerek denemenizi tavsiye ederim ayrıca dediğiniz aiminizin çok fazla sallanması ve adamın üstünde tutamamanız anlık kendinizi çok germenizden de kaynaklanıyor olabilir. Bu etmenler önemli ve geliştirmesi, mükemmelleştirmesi zor şeyler eğer vaktiniz, buna ayıracak zamanınınız varsa alıştırmalarla kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim fakat zamanınız yok ise ve oyunda üst düzey bir oyuncu olmak konusunda bir iddianız yok ise çokta kafanıza takmanıza gerek yok açıkçası. Sağolun cevap için, ben de o yüzden ikilem yaşıyorum. Bir taraftan zamanım yok ama N-tec'i iyi kullananları görünce de ister istemez "Ben de istiyorum lan böyle kullanmak." diye geçiyor içimden Ya Oca-Whisper'cı olacağım ya da N-tec kasmaya devam |