[ Yeni ] APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Son Güncelleme 2019 ) - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel) +--- Forum: APB Türkiye Auction (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-auction) +--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Son Güncelleme 2019 ) (/konu-apb-reloaded-legendary-silahlar-piyasas%C4%B1-son-g%C3%BCncelleme-2019.html) Sayfalar:
1
2
|
APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Son Güncelleme 2019 ) - s0ZNIz - 29-01-2018 Evet arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız gibi Legendary silahlara fiyat biçtik.. Mevcut sistem dağınık ve kopuk, aslında bir sistem yok bile diyebiliriz. Satmaya karar verdiğiniz silahlarınız ile manevi bağ kurmayın arkadaşlar başta silaha talip olan arkadaşlar olmak üzere hepimiz çok dertliyiz bu konuda. Tamam bende bağlandım mı eşyalarıma bile körü körüne bağlanıyorum. Yıllarca benden habersiz çöpe atılan eşyalarım için annemle mücadele verdim ama bu acımasızlığı karşınızdaki insanlara da yapmayın, empati önemli. Elbette şu fiyattan satacaksınız demiyoruz, sadece daha uygun olacağını düşünüyoruz.. O yüzden bizde böyle bir konuya değinmek istedik ve biçilen fiyatların üzerine çıkmadan, abartmadan satış konusu açmanızı önemle rica ediyoruz .. FFA 5.56 R&D III ( 3 Slot ) Max 150₺ OCSP "Kommandant" Joker Max 120₺ N-TEC 7 'Ursus' Max 85₺ AAEPD Volcano JC Max 70₺ NFAS-12 'True Ogre' Max 60₺ Raptor 45 'Condor' Max 60₺ N-HVR 243 'Sitting Duck' Max 60₺ Oca Nano 'Connoisseur' Max 50₺ Mountie SF9 'Yukon' Max 45₺ DOW 'Thumper' Max 40₺ UL-3 'Bloody Mary' Max 35₺ Obeya CAP-40 'Sergeant' Max 35₺ AMG-556 'Medusa' Max 35₺ OCSP "Kommandant" Diamonds, Spades, Clubs, Hearts Max 35₺ VBR 'Huntress' Max 35₺ Colby Commander Max 35₺ Firework Launcher Max 30₺ EOL 'Kickback' Max 25₺ FFA 'Bullshark' Max 25₺ N-HVR 243-SD 'Reaper' Max 25₺ NCR - 762 'Anubis' Max 25₺ UL-3 'Hitchhiker' Max 20₺ UL-3 'Jersey Devil' Max 20₺ EOL 'Deep Impact' Max 15₺ Colby M - 1922 'Hazardous' Max 15₺ EOL 'The Hammer' Max 15₺ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Konu ile ilgili her türlü istek, öneri ve görüşlerinizi PM yolu ile bildirebilirsiniz. Bu forum hepimizin, hayırlısı ile hepimizin emekleriyle güzel bir içeriğe sahip olacak. iyi forumlar. Son Güncelleme 02.01.2019 - 00:52 RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - WhisteR01 - 05-02-2018 Güncelleme zamanı gelmedimi RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - AllizzWell - 13-06-2018 yukon için 90tl çok gibi Cvp: RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - s0ZNIz - 13-06-2018 (05-02-2018, Saat: 07:49)WhisteR01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncelleme zamanı gelmedimi (13-06-2018, Saat: 10:54)Megaoptimus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yukon için 90tl çok gibi TC ve Mobil Onay sistemleri için kafamızı epey yorduk, sistemi aktif ettiğimizde en geç bayrama kadar konuyu da güncellemiş olacağız. Cvp: RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - Xeaver - 16-06-2018 (13-06-2018, Saat: 13:53)bilsoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-02-2018, Saat: 07:49)WhisteR01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncelleme zamanı gelmedimi Hala güncel değil güncellenirse sevinirim RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - HalilMUNGAN - 04-08-2018 Açıkçası legendary silahlarını belli bir piyasa koymak çok saçma. Bu yüzden konunun kaldırılması gerek diye düşünüyorum. Cvp: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - Kulhfu - 04-08-2018 Piyasa olmassa insanlar silahları nasıl alıcaklar peki yani oyun parasına göre burda yazıyor zaten Yukon neredeyse 5 milyon oyun parasıyla böylece gerçek para olarakta en pahalısı oluyor mantıken piyasa olmadan nasıl bir mantık olucak anlamıyorum açık arttırma felan mı Cvp: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - HalilMUNGAN - 04-08-2018 Oyun içi piyasa sürekli değiştiği için verilen kesin bir rakam yanlış dedim. Lütfen daha geniş düşünelim Cvp: RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - Satoru - 04-08-2018 (04-08-2018, Saat: 17:18)HalilMUNGAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası legendary silahlarını belli bir piyasa koymak çok saçma. Bu yüzden konunun kaldırılması gerek diye düşünüyorum. Size göre saçma, adamın elinde yukon var ve oyunda 5m'e görüp acaba kaça satsam acaba diye düşünüp 200-300tl fiyat biçenleri gördüm. Oyunda değişen değerde en fazla 1m oluyor ama gel görki tl olarak silahlar aynı fiyata satılıyor, burada gördüğünüz fiyatlarsa itemlerin max ederi. Yani o fiyatların üzerinde verilmesi absürt olur denilerek belirtilmiş ve dikkat ederseniz kimse bu fiyatlara uymak zorunda değil diyede yazılmış. Burada açılan her konu tek bir kişinin kararıyla açılmadı, oyunu betasından beri oynayan yıllarını veren insanların ortak düşüncesiyle açıldı. O yüzden böyle bir düzeneğe saçma diye dönüşüm yapmanız benim tuhafıma gitti doğrusu. Hayırlısı. RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - s0ZNIz - 04-08-2018 Forumda herkes istediği itemi, istediği fiyata satmakta özgür. Biz sadece ortamı sunuyoruz, bu konunun amacıda @JCKSOFT belirttiği gibi çok uçuk fiyatlara konmaması için bizlerin fikriydi ama şart koyuyor muyuz? hayır! Sadece belirtilen fiyatların üstünde olursa uygun olmayacağını savunuyoruz, yinede buna karar veren satıcıdır. iyi forumlar. |