APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Little Orbit Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-little-orbit-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru (/konu-little-orbit-e%C4%9Flenceli-adil-d%C3%BCzeltilmi%C5%9F-duyuru.html)



Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - s0ZNIz - 01-06-2019

[Resim: vaY7br.png]

Merhaba millet,
Son güncellememden beri çok zaman geçtiğinin farkında olduğumu söyleyerek giriş yapmak istiyorum. Teknik olarak, aylık programa uyabildim, ama ilerleme konusunda daha tutarlı olmak istiyorum. Sizi bilgilendirebilmek en yüksek önceliğimiz.

5 Haziran Çarşamba günü, Little Orbit, geçen sene biz geldiğimizden beri gelmiş en büyük yamayı çıkaracak. APB oyuncusu olmak için harika bir zaman, bu yüzden sırada neler olduğunu öğrenmek için yazıyı okumaya devam edin. Bu güncellemelerin her birinin üstünden geçip, çok yakın gelecekte neler beklemeniz gerektiği konusunda sizi aydınlatacağım.

EĞLENCE
KONSOL SÜRECİ


Bu daha çok bir “düzeltme”, ama bunu güncellemenin sonuna koymak istemedim. Haberlere başlamadan önce, size hem Xbox One hem de PlayStation 4 yapılandırmalarının, QA test süresinin sonunda yayıncımıza yollanacağını bildirmek istedim! Bu, oyunun konsol versiyonu için çok gerekli olan güncellemelerin getirilmesi için atılacak birçok adımın ilki. Onaylandıktan sonra, Microsoft ve Sony’ye de yollayacağız. Oradan sonra, yapılandırmaları herkese açabileceğiz. Bunun tasarladığımızdan daha uzun sürdüğünün farkındayım, ama bunlar onaylandıktan sonra yeni içeriği çok daha hızlı bir şekilde konsollara gönderebilecek, PC oyuncularının keyfini çıkardıkları özellikleri size de tattırabileceğiz. Genel olarak, bu güncelleme, tüm platformlarda eş zamanlı olarak daha fazla yeni içerik yollamamıza imkân sağlayacak. Gerçekleştiğinde çok önemli bir şey olacak.

RIOT BETA YAYIMLANIYOR

Oyuncu geri bildirimi alabilmek için gerçekleştirilen belirli bir sayıda olumlu OTW testinden sonra, APB RIOT’un herkese açık beta sürümünü çıkarmaya hazırız!

Bu yeni moda aşina olmayan oyuncular, tam bir RIOT incelemesini buradan okuyabilirler ;

https://www.apbturkiye.com/forum/konu-apb-reloaded-apb-riot-battle-royale-modu-duyuruldu.html

Daha önce de deiğim gibi, RIOT’un arkaplanını hazırlayan sistemler üzerinde geçen yılın Ağustos’undan beri çalışıyorduk. Cadılar Bayramı ve Noel etkinlikleri, geliştirmeyi bit-boyutlu yığınlara bölmemizi sağladı, böylece motor güncellemesi ve diğer geliştirmelerden kaynak kısmamız gerekmedi.

Ancak RIOT Beta’nın hala devam eden bir iş olduğunu söylemezsem olmaz. Beta aşamasındayken mümkün olduğunca çok bilgi ve geri bildirim toplamaya çalışacağız. 1. Sezon’u resmen çıkarana kadar RIOT Pass veya güncellenmiş ödüllendirme yapıları gibi büyük bilet eşyalarını tanıtmayacağız. Bu Beta ile birlikte, tüm oyuncular, bedava ödüller ve yeni bir silah kamuflajı kazanabilmek için rütbe atlayabilecek! Ayrıca, bu Beta yayınının bir parçası olarak, ARG Silah Kamuflajı ve RIOT Sembol Ödüllerini de yayımlayacağız.

Şunu da eklemeliyim, bunun odağı ana oyundan uzaklaştırdığını düşünenler endişelenmesin! Burada tanıtılan sistemler tüm oyun üzerinde bir etkiye sahip olacak ve oyun deneyimini daha ilgi çekici hale getirecek.

YAKUZA SKİN

[Resim: yakuza-skin.jpg]

YENİ BİR JMB

NTEC-7 Kompakt “New Glory”i de içeren Joker Gizem Kutusu 22 çıkmak üzere. Little Orbit’in tacizci kâr yapma taktikleri izlemeyeceğine dair oyunculara bir söz verdim, ve şu ana kadar bu sözü tuttuğumuza inanıyorum. G1C’nin ücretini azalttık ve ARMAS pazarındaki ücretlendirmeyi yeniden düzenleyip, çoğu şeyi ucuzlattık.

Geçen yılın Ağustos’unda (neredeyse 10 ay önce), Showstopper’ı yayımladık. İkincil öneme sahip olan bu şey büyük oranda G1 tarafından tamamlandı. Yalnızca son dokunuş ve düzeltmeleri gerektiriyordu.

Uzun zaman geçtiğini biliyoruz ama “New Glory” gelecek hafta yayımlanacak. Little Orbit’in, APB’ye eklenecek ilk sıfırdan silah tasarımı olacak ve biz çok heyecanlıyız. Şu anda, buna benzer daha fazla içeriği (JMB’nin hem içi hem dışını etkileyecek) düzenli aralıklarla sağlayacak bir yayın hattı üzerinde çalışıyoruz.

JOKER MYSTERY BOX 22

[Resim: jmb22.png]

YENİ BİR EFSANEVİ

Teknik olarak NTEC-7 Kompakt “New Glory”, NTEC-7 “Ursus”un modifiye edilmiş sürümü. “Ursus” bir suikast silahı iken NTEC-7 Kompakt yavaş ateş eden ve gerektiğinde daha hızlı atış sağlayabilmek için daha küçük mermiler kullanan bir SMG/AR melezi. “New Glory”, nişan modu sırasında vuruş kesinliğini arttırmak için ateşleme hızını azaltan Kontrollü Hedef Alma modifikasyonunu içeriyor. Dahası, nişan modu haricinde vuruş kesinliğini kaybetmeden tam otomatik ateş edebilmenize olanak tanıyor. Keyif alacağınıza eminiz.

[Resim: new-glory.jpg]

ADİL
BASİT ANTİ-HİLE


Dün, topluluğun üyelerinin son test yamamızdaki Basit Anti Hile dosyalarını fark edebilecek kadar kurnaz olduğunu gördük, bu yüzden bu bilgi umduğumuzdan daha önce sızdı.

Sıradaki yamanın bir parçası olarak, BattlEye’ı kaldırıp yerine başka bir şey koyduk.

Hile konusunda uzun bir Topluluk Tartışması konusu var. Bu konunun neden APB ve çeşitli Anti-Hile formları için için çok önemli bir konu olduğundan bahsediyor. Herkes için eğlenceli ve adil bir oyun istiyoruz.

Tarihi boyunca APB, Punkbuster’ı (istemcide), Fair Fight’ı (sunucuda) ve BattlEye’ı (istemcide) kullandı. Bu, işleyişi sırasında oyunu yansıtabileceğimiz ve arka tarafta oyuncu davranışlarının analizini birleştirilmiş tek bir sistem altında gerçekleştirebileceğimiz ilk sefer olacak. Sistemi entegre edebilmek ve /report sistemimize bağlayabilmek için (ki oyuncuların verileri hile algılama sistemlerine destek olabilsin) aylar harcadık.

Topluluğumuzun sağlığı ve keyfi, APB’nin başarısı için çok önemli. Herkesin eşit koşullarda, meşru kazanmanın birkaç kötü yol tarafından engellenmediği bir ortamda oynayabildiğinden emin olmak için çalışmaya devam edeceğiz.

SUNUCU GÜNCELLEMELERİ

Mayıs, Little Orbit için her açıdan zorlayıcı bir aydı. Sunucu taşımak zor bir iş. Birçok oyuncuyu ve bizi geliştirme programımızın önemli bir parçası sırasında etkileyen çok karmaşık bir veri merkezinin zorluğunu fazla küçümsedik. Arıza süreleri yüzünden birçok destek etiketli konu açıldı, bunlar da haliyle destek ekibimizi etkiledi. Etkilenen herkesin sorunlarına bir çözüm bulabilmek için fazlasıyla çalışıyoruz ve elimizden geleni yapacağız.

Gereğinden uzun arıza süresini beklememiş olsak da, yeni donanıma geçiş, bizi stabilite ve hızın kısa-dönemli sorunlara değeceği bir geleceğe taşıyacak. Bir kez daha, bu zor yama sırasında bizimle kaldığınız için teşekkür ederiz.

YENİ JOKER MAĞAZASI EŞYALARI

Son birkaç ay içerisinde, takım, oyunun bir analizini yaptı ve bir para birimi olarak Joker Biletleri’nin, çok düşük bir değeri olduğuna kanaat getirdi.

Ana oyunu doğrudan geliştireceğine inandığımız daha büyük bir girişim üzerinde çalışıyoruz, ve Motor Güncellemesi’ne yaklaştıkça bu konuda daha fazla detaya yer vereceğim. Ama bir başlangıç noktası olarak, oyun-içi Joker Mağazası’nı revize etmeye karar verdik ve bazı kalıcı Birincil, İkincil ve Kozmetik eşyalar ekledik.

Böylece bu ayın önemli gelişmelerini özetlemiş olduk. APB RELOADED’ın büyük/küçük her güncellemesinden haberdar olabilmek için bizi Facebook’tan ve Twitter’dan takip etmeyi unutmayın.

Biz APB’yi özgün yapan kritik sistemleri öğrenirken topluluk çok sabırlı davrandı, ve artık bir yıldır üzerinde çalıştığımız bir şey olsa da, daha yeni başlıyormuşuz gibi hissediyorum.

Teşekkürler,
Matt


Cvp: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Hz.Biri - 02-06-2019

Yeni gelecek olan silah rus sunucusunda g1 zamanında mevcutdu ama slotsuz bir şekilde "compact"  sadece marketde görmüştüm kullanıldığına şahit olmadım. Teşekkür ederiz konu için.


Cvp: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Nephilim - 02-06-2019

(02-06-2019, Saat: 00:35)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni gelecek olan silah rus sunucusunda g1 zamanında mevcutdu ama slotsuz bir şekilde "compact"  sadece marketde görmüştüm kullanıldığına şahit olmadım. Teşekkür ederiz konu için.

Bu yeni gelecek silah bildiğiöiz ntec-7 ursus'tan ne farkı olacak çok merak ediyorum.


Cvp: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Hz.Biri - 02-06-2019

(02-06-2019, Saat: 00:38)Nephilim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2019, Saat: 00:35)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni gelecek olan silah rus sunucusunda g1 zamanında mevcutdu ama slotsuz bir şekilde "compact"  sadece marketde görmüştüm kullanıldığına şahit olmadım. Teşekkür ederiz konu için.

Bu yeni gelecek silah bildiğiöiz ntec-7 ursus'tan ne farkı olacak çok merak ediyorum.

Rus sunucundaki daha seri, mermi başına hasarı az, öldürme süreleri aynı Ursus 5, compact yanlış hatırlamıyosam 8 mermide vuruyodu


Cvp: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Shymu - 02-06-2019

(02-06-2019, Saat: 00:55)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2019, Saat: 00:38)Nephilim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yeni gelecek silah bildiğiöiz ntec-7 ursus'tan ne farkı olacak çok merak ediyorum.

Rus sunucundaki daha seri, mermi başına hasarı az, öldürme süreleri aynı Ursus 5, compact yanlış hatırlamıyosam 8 mermide vuruyodu

Daha geçen gün konuşmuştuk vay be XD


Cvp: Little Orbit : Eğlenceli, Adil & Düzeltilmiş | Duyuru - Scarecrow - 06-06-2019

Beyler g1c indirime girecek dediler hala 5$ 500g1c. Konu hakkında bilgisi olan var mı?