APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Hesabımı Çaldırdım.. - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: Konu Dışı (https://apbturkiye.com/forum/forum-konu-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1)
+--- Forum: Off-Topic Genel Tartışma (https://apbturkiye.com/forum/forum-off-topic-genel-tart%C4%B1%C5%9Fma)
+--- Konu Başlığı: Hesabımı Çaldırdım.. (/konu-hesab%C4%B1m%C4%B1-%C3%A7ald%C4%B1rd%C4%B1m.html)

Hesabımı Çaldırdım.. - Batuhan - 01-06-2019

Merhaba arkadaşlar. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde uzun zamandır giriş dahi yapmadığım hesabı sabaha karşı çalmışlar. Suçun büyüğü bende çünkü hesap ile mail adresinin şifreleri aynıydı, önce şifreyi değiştirmişler sonra giriş yapıp maili değiştirmişler. Hesap Steam Login'e bağlı olduğundan oyunda girebiliyorum fakat G1 hesabıma giriş yapamıyorum. Karakteri boşaltmışlar tamamen ama mühim değil, bir şekilde hesabı alabilsem benim için yeterli.
G1 Supporta kanıtlarla beraber mevzumu anlattım fakat sorun şu ki oyunu Little Orbit aldı bildiğiniz gibi. Little Orbit'e ait bir support bölümü göremedim. Tek şansım G1'e ticket atmak mıdır? Başka yapabileceğim, yol gösterebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkür ederim şimdiden

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - Shymu - 01-06-2019

Bildiğim üzere Little orbit direk gamersfirst şirketini satın aldı yani ticket atarsan büyük ihtimalle LO bakar.

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - sberkaysimsek - 01-06-2019

mail de gittiyse o hesaptan bişey bekleme derim veya çözümü kökten değiştir. maili kurtarmaya bak. Referans gösterdiğin maillerden mesela.

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - yagizhang - 02-06-2019

1 hafta kadar önce aynı şey benim de başıma geldi. Mail şifremle de aynı değildi. Şifremin nasıl bulunduğuna dair hiç bir fikrim yok. Girip hesabın içini boşaltmışlar ama benim şifreme yada mailime dokunmamışlar. Bende g1e ticket attım şimdi cevap bekliyorum

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - s0ZNIz - 02-06-2019

Arkadaşlar hiç bir zaman mailin şifresini hesabın şifresi ile aynı yapmayın, önemli mecralarda farklı oyun için kullanacağınız şifreler farklı olsun ve her zaman gmail tercih edip, çift taraflı koruma ile kullanın. Ben zaten yakın zamanda bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyordum. Canlı destek hattına hırsızlık ile alakalı çok mesaj gelmeye başladı.

Yakın zamanda bizimde sevdiğimiz bir arkadaşımızın hesabı çalındı maili ile birlikte. Tüm kanıtlarıyla karşı taraftan yardım istendi ama sanki bilinç yapılmış, yasak olduğu halde hesap satılmış ve geri alma çabası içerisinde olduğumuzu ima etmeye çalıştılar. Sonuç olarak hesabı banladılar, ne bize nede karşı tarafa yar oldu. Sonuç bizi mutlu etmedi tabiki ama en azından çalan şahısta amacına ulaşamadı.

Bununla ilgili bir makale hazırlayıp sitede konu açacağım. Bu ve bunun gibi olaylar yaşayıp sonuç alan arkadaşlar, sizlerden ricam PM yoluyla iletisime geçip bize anlatın. Güzel bir konu açıp herkesi bilgilendirelim, dikkatli olmanızda fayda var.

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - Batuhan - 02-06-2019

Kesinlikle benim başım yeni yerine geldi. G1 hesapları için de Google Authenticator ile iki aşamalı giriş özelliğini açabiliyorsunuz. Diğer hesabım için hemen yaptım. Mail için de farklı bir şifre ve two step kullanmaya başladım fakat iş içten geçti. Ticketın sonucunu bekliyorum.Steam login sayesinde hesabın yeni mail adresine ulaştım, oraya da bir mail attım itemler sende kalsın, daha fazla item istersen onu da atarım yeter ki karakteri ver diye. Bakalım sonuca göre konuyu güncelleyeceğim, aklımda.

Cvp: Hesabımı Çaldırdım.. - Batuhan - 03-06-2019

(02-06-2019, Saat: 15:03)Owner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yakın zamanda bizimde sevdiğimiz bir arkadaşımızın hesabı çalındı maili ile birlikte. Tüm kanıtlarıyla karşı taraftan yardım istendi ama sanki bilinç yapılmış, yasak olduğu halde hesap satılmış ve geri alma çabası içerisinde olduğumuzu ima etmeye çalıştılar. Sonuç olarak hesabı banladılar, ne bize nede karşı tarafa yar oldu. Sonuç bizi mutlu etmedi tabiki ama en azından çalan şahısta amacına ulaşamadı.

Flood yapmak istemezdim kusura bakmayın, komik olacak fakat hırsız ile iletişime geçmeyi başardım  Smile hesabımı da geri aldım, itemler gitmiş olsa da problem değil. Şimdi bahsettiğiniz durumu yaşamamak için uğraşmam gerekiyor sanırım. Ticket yolladığımızda gelen maile cevap olarak durumu açıklayan bir mail attım, hırsız ile olan konuşmalarımızı dahil ederek. Bunun yerine becerebilsem ticket'ı silmek isterdim ama beceremedim. Var mıdır bu ticketı iptal etmenin bir yolu?