Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Topluluk (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-topluluk) +--- Forum: Tanışma Faslı (https://apbturkiye.com/forum/forum-tan%C4%B1%C5%9Fma-fasl%C4%B1) +--- Konu Başlığı: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? (/konu-oyun-sizce-nereye-gidiyor.html) |
Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - cmzrdm - 06-05-2019 Uzun bir zamandır oynamıyorken dedim bir indirip bakayım, öncesinde betadan beri oynuyordum. Waterfront ta oyuncu zaten yok 2-3 kişi var sadece npc kasmak istesem girip görev bile yapamam onun dışında zaten girebildiğim 1 tane silver sv var o da 30-30 ki akşam saatlerinde iyice düşüyor foruma göz attığım zaman firma değişikliği ve gelecek olan yenilikler ile ilgili konular gördüm ama oynamaya devam edebilmek için oyuncuya ihtiyaç var sizce yakın zamanda kapanır mı yoksa yeni bir dönem mi açılır apb için ? Not: yeni başlayacak insanların gelişmesi ayrıca zor zaten yeni hesap ile girdim(60r) her görev karşıya 255r atıyor büyük ihtimalle oyuncu olmadığı için. Oyun zaten pay2win yeni oyuncuların tutunabileceğini veya devam etme isteği olacağını zannetmiyorum Ayrıva 3 gündür eror code 9 alıyorum oyun bu kadar uzun süre kapalı kalamaz herhalde çözümü bilen birisi var mı ? Her yere baktım bulamadım ticket attım cevap bekliyorum Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - SacheM - 06-05-2019 İyi akşamlar öncelikle bu oyun p2w oyunu değildir.Saçma sapan düşüncelerle p2w diye tutturmayın.Pay to win demek para ödeyince güçlendiğin ve yenilmez olduğun bir oyundur.Apb böyle bir ihtimal yoktur.Altın renkli silahlar daha fazla güçlü değildir yada satın aldığın eşyalar seni daha hızlı daha çok canlı görünmez V.b. olmuyorsun.Sadece sınırsız silahdır.Armasa özel silahlarda JT ile satın alıp oynayabileceğiniz silahlardır.Fakat premiumda sadece karakter ve araba modların süresini yarıya indiriyor buda hafif ilerletir gibi.Ama senin kazandırmıyor.(Sadece nitro modu ilerletiyor. Oda vip veya çanta görevinde çok yardımı oluyor.) https://www.youtube.com/watch?v=A84LMc_y1Cw Burada gördüğün karakter bizzat benim karakterim benim ölümsüz,yenilmez yada onun gibi birşey olmam lazım fakat bende iyi bilen 1 lvl biri olsa beni çok rahat yener. Oyunun en büyük kusuru seviyeler arası dengesizlik.Bu herzaman vardı.Fakat aldırmayanlar uzun süre oynadı.Çok oyuncunun olması gerekiyorki herkes aynı anda oynamayı öğrensin. Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - Hz.Biri - 06-05-2019 Oyun G1 zamanından daha iyi bir şekilde ilerlediği kesin. Sunucular taşındı bir kaç sorunla uğraşıyorlar 3-4 gündür code 9 hatası gibi.Oyunda az sayıda kişi olmasının nedenide bu. Sunucular kapalı değil sadece girmekte zorluk yaşanıyor 4-5 defa denedikten sonra giriş yapabiliniyor yakın zamanda cözüceklerine inanıyorum. Ayrıca Re-skin silahlar ne zamandır p2w oldu oda ayrı bir konu. Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - cmzrdm - 06-05-2019 (06-05-2019, Saat: 18:00)SacheM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar öncelikle bu oyun p2w oyunu değildir.Saçma sapan düşüncelerle p2w diye tutturmayın.Pay to win demek para ödeyince güçlendiğin ve yenilmez olduğun bir oyundur.Apb böyle bir ihtimal yoktur.Altın renkli silahlar daha fazla güçlü değildir yada satın aldığın eşyalar seni daha hızlı daha çok canlı görünmez V.b. olmuyorsun.Sadece sınırsız silahdır.Armasa özel silahlarda JT ile satın alıp oynayabileceğiniz silahlardır.Fakat premiumda sadece karakter ve araba modların süresini yarıya indiriyor buda hafif ilerletir gibi.Ama senin kazandırmıyor.(Sadece nitro modu ilerletiyor. Oda vip veya çanta görevinde çok yardımı oluyor.) Senin full karakterine karşılık olarak (silahında 3 ayrı mod olduğunu + karakter üzerinde 3 ayrı mod olduğunu düşünüyorum videoyu izlemedim) bunlar dışında birincil ve ikincil silahının legendary olduğunu varsayarak yazıyorum bu yorumu AFK kalmadığın sürece 1lv olan herhangi birine ölmen imkansızdır. (Yine de ölüyorsan bu karşıdakinin kalitesi değil senin beceremediğin anlamına gelir) Şimdi gelelim neden pay2win olduğuna siz ne zamandır oyuna devam ediyorsunuz bilmiyorum ama ben hazardousun ilk çıktığı zamanları bilirim nerf yemeden öncesi yakın mesafede herkesi alıyordu, benim npcden aldığım sniper ile zıplayamıyorken legendary sniperler ile ( örneğin siting duck tı galiba) zıplayıp hızlıca koşuyorlardı bu bile pay2win olduğunun tek başına kanıtıdır ama yine de devam edeyim. Pay2Win olayı tam olarak al sana 100Tl hadi beni ölümsüz yap değildir öncelikle bunun farkına varmak gerekir ayrıca legendary silahları zaten pazardan alabilirsin tabi 2-5M paran varsa gibi bir yargı da aynı şekilde yanlıştır yaklaşık 1-2 yıldır yakından takip etmediğim için şöyle anlatayım herhangi bir legend silahı baz alalım bu silah hem npcden hem pazardan hem de armas üzerinden alınabiliyorsa sorun yoktur ama bana 50tl verirsen şimdi alırsın ama oyuna yeni başladıysan (örneğin) premium alıp eşek gibi 255r kasıp bu arada araba kitlerini satın alıp güzel tasarımlar yaparak şansın yaver gider ve yeteneğin varsa yaklaşık 3 aya sende alabiliyorsun aynı silahı derseniz bu da şimdi pay2win olur. Bu tarz şeyleri karşılaştırırken yeni başlayan oyuncuları baz almanızı tavsiye ederim yani bende armastan aldığım 3 slot ntec var sen de git npcden al modları kendin tak demek yerine ya bu adam 40r npcden 3 slot olanı açıp modlar için para biriktirip alması ne kadar sürer acaba diye kendinize sormanızı tavsiye ediyorum. Bu son yazdığımı pay2win gibi yorumlayıp cevap yazmayın lütfen bu kısım eşleştirme sisteminin saçmalığı ve dengesizliği üzerinedir. İyi Akşamlar. Edit: Oca Nanoyu ilk çıktığı zamanlar yine nefsüz sırf insanlar para verip alsın diye ne kadar güçlü çıkardıklarını hatırlatmak isterim umarım dengeleri ne kadar değiştirdiğini hatırlarsınız o dönemlerde bu saydığım silahların eşi benzeri npclerde bile yoktu.(şu anda durumları nasıl bilmiyorum) Edit2 : Durumlar şu anda böyle olmayabilir armasta bulunan her silah çok kolay npc üzerinde ulaşılabiliyordur belki uzun zamandır oyuna bakmadığımı tekrar belirmek istiyorum eğer böyle ise bunu uygun bir dille anlatabilirsiniz. Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - Satoru - 06-05-2019 @cmzrdm güzel yorumlamışsın ama p2w muhabbeti için verdiğin örnekler ufak tefek şeyler, bunlar olacak tabiki. Burada sana, sadece bu örnekler ile koca oyunu p2w yapmak yanlış demek istiyorlar. Ben sadece star ile ortalığı kasıp kavuran oyuncular gördüm, ntec-7 kullanırken dvah ile tüm oyuncuları ağalatanları da gördüm hemde slotsuz. Oyunun mekaniğini çözdükten sonra, silahların pek önemi kalmıyor, bu legend silahlara fazla takılmamak lazım, zevk meselesi. Bana göre oyundaki tek sorun, adaletsizlik. Eşleşme olayını halledebilseler güzel olacak ama buda oyuncuların artmasıyla olacak bişey, onlarada hak veriyorum. Oyunun geleceği için konuşacak olursam, bence güzel yerlere gelecek. Sonuçta şirketin bu konuda fazla bilgisi olmamasına rağmen ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Eğer başlamak veya başlamamak arasında kaldıysan, kesinlikle başla derim. Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - cmzrdm - 06-05-2019 (06-05-2019, Saat: 23:35)JCKSOFT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cmzrdm güzel yorumlamışsın ama p2w muhabbeti için verdiğin örnekler ufak tefek şeyler, bunlar olacak tabiki. Burada sana, sadece bu örnekler ile koca oyunu p2w yapmak yanlış demek istiyorlar. Ben sadece star ile ortalığı kasıp kavuran oyuncular gördüm, ntec-7 kullanırken dvah ile tüm oyuncuları ağalatanları da gördüm hemde slotsuz. Oyunun mekaniğini çözdükten sonra, silahların pek önemi kalmıyor, bu legend silahlara fazla takılmamak lazım, zevk meselesi. Ben de döndüm diyebilirim tek eksiği oyuncu benim gözümde zaten onun dışında araba sürerken bile eğleniyorum ben bu oyunda Gerçekten çok iyi yerlere gelmesi gereken oyunlardan bir tanesi olarak düşünürüm yıllardır zaten umarım ilerleyen zamanlarda şahit oluruz Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - Hz.Biri - 07-05-2019 2013 den öncesini bilemiyeceğim fakat şimdi oyunun abartıldığı kadar p2w olmadığının en basit kanıtını sunabilirim. Linkde verdiğim iki silahi karşılaştıra bilirsiniz hiç bir farkı yok. Şunuda unutmamak gerekiyor ki bu oyun oynaması ücretsiz bir oyun, ayakta durması gerekiyor ve bunun içinde mutlaka bir yerlerden para kazanması gerekiyor .bana göre bunu dengeleri bozmadan iyi bir şekilde başarıyolar.Duck ı npc deki mevcut silahla kiyaslamıssın fakat duck ın avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Duck hafif bir silah ve hareket etmesi kolay fakat hasarı ve mesafesi az ikisinde öldürme süresi 1.75 saniye. Dediğim gibi bu oyun kimsenin hayrına acık kalmıyor belirli bir kazanca ihtiyacı var. Silahlar 'Joker C9 'Wasp' ve OCA-EW 626 inceleyin bence (: Buna rağmen WASP ı alan kişi p2w Joker C9 'Wasp' OCA-EW 626 Not : Eşleştirme olayı konusunda haklısın fakat mevcut oyuncu sayısı yüzünden şuan pek de bir şey yapılacak gibi değil Cvp: Oyun Sizce Nereye Gidiyor ? - cmzrdm - 07-05-2019 (07-05-2019, Saat: 00:18)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2013 den öncesini bilemiyeceğim fakat şimdi oyunun abartıldığı kadar p2w olmadığının en basit kanıtını sunabilirim. Ben yukarıda aaa sarı silahlardan almış kesin daha güçlüdür bakın sarı silah beyaz silahtan güçlü gibi bir yaklaşım ile pay2win olduğu kanaatine varmadım bu verdiğiniz örnek gibi bir sürü arasında fark olmayan silah mevcut zaten ben başka şeyleri örnek göstermiştim ama ben de abartıldığı kadar pay2win olmadığı görüşündeyim yıllarca star ile oynadım ve gerçekten iş bilekte bitiyor fakat bundan önce gerçekten oyuncuya ihtiyacı var oyunun, eşleştirmelerin düzelmesi ve rakipler arası farkların azalması için bence |