APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Riot İncelemesi ve Gelişmeler - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Little Orbit Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-little-orbit-duyurular%C4%B1)
+---- Forum: Makaleler (https://apbturkiye.com/forum/forum-makaleler)
+---- Konu Başlığı: Riot İncelemesi ve Gelişmeler (/konu-riot-incelemesi-ve-geli%C5%9Fmeler.html)



Riot İncelemesi ve Gelişmeler - s0ZNIz - 02-05-2019

[Resim: grml2R.jpg]

Riot Rundown Duyurus : https://www.gamersfirst.com/apb/news/2019/4/19/riot-rundown

Aylar süren manipülasyon ve akıllı iş teklifleri sonrası, Redhill Teknoloji Enstitüsü (R. I. O. T.) San Paro’nun mali bölgesine sızdı ve kaynağını (suçlular ve kiralık katiller) ortadan kaldırarak şehirdeki şiddetten kurtulma planını uygulamaya geçirdi. Redhill’i desteklemenin sonucu olarak elde edilecek para için veya onları durdurmak amacıyla sahneye intikal edenler olarak, alana yerleştirdikleri emitörlere dikkat etmelisiniz. Eninde sonunda kimyasal karışımlarını havaya bırakacaklar. Neyse ki, bir kurtuluş yolu var. Bir kaçış minibüsü bekliyor ve hayatta kalabilen son takımı alandan tahliye edecek. Ama bu bedava bir yolculuk değil. Şehirden kaçabilmek için ya herkesi öldürün ya da sürücüye en yüklü rüşveti verin. Elbette bunlardan birini zaman tükenmeden yapmanız gerek.

Mod İncelemesi

Başlamak için, favori silahlarınızı seçin ve RIOT bölgesine gidin. Takım kurmak mı yoksa yabancılarla şansınızı denemek mi istediğinize karar vermeniz için kısa bir süre verilecek. Bu zamanı haritayı keşfetmek ve Redhill’in yaptığı değişikliklere alışmak için kullanın.

[Resim: riot_walkthrough_1.jpg]

Mod başladığında, herkesin silahları ellerinden alınacak ve yalnızca bir pistolünüz olacak. Hayatta kalma şansınızı yerden silah toplayarak ve para biriktirerek arttırabilirsiniz.

Haritanın bir yerinde zırhlı bir kamyon ve rüşvet almayı bekleyen bir sürücünün bulunduğu blok var. Eğer yeterli para toplayabilirseniz, kamyonu bulup parasını ödeyerek kazanabilirsiniz.

Parayı aynı zamanda şunları yapmak için kullanabilirsiniz;
  • Silahlarınızın kilidini açmak
  • Aracınızı çağırmak
  • Eğer kalan canınız yoksa fazladan bir can almak

Başlangıçta, mali bölgenin hepsi açık ve aramaya müsait olacak.

[Resim: riot_walkthrough_2.jpg]

Emitörler kendi kendilerine aktifleşecekler ve bölgedeki bloklar yavaşça haritayı kapatacak olan çok yoğun ölümcül kimyasallarla dolacak. Hangi blokların kapanacağı rastgele seçiliyor. Boş bloklar güvenli. Sarı bloklarda aktifleşmiş bir emitör var. Kırmızı bloklarda tetiklenmiş bir emitör var ve girmek tehlikeli.

[Resim: riot_walkthrough_3.jpg]

Eğer çabucak para kazanmak istiyorsanız, Redhill, işlemi hızlandıran oyunculara cömertçe ödeme yapacak. Sınırlı erişim kodu elde etmek için herhangi bir R. I. O. T. kişisel dijital asistanına gidin. Bunu, kodun süresi bitmeden önce herhangi bir emitörü aktifleştirmek için kullanın. Oyalanmayın Smile

[Resim: riot_walkthrough_4.jpg]

Tehlikeli bloklardaki kimyasal bulutların içine girebilmek için tehlikeli maddelerden koruyan özel bir kıyafet giymeniz gerekecek. Bunları bölgeye dağıtılmış konteynerlerde bulabilirsiniz. Ancak korumaları sınırsız değil ve yeni bir tanesini giymeden önce biraz beklemeniz gerekecek.

[Resim: riot_walkthrough_5.jpg]

Kaçışınızı dikkatli planlayın. Son alana ulaşabilenler kaçış minibüsüne parayı yatırabilmek için yarışacaklar. En fazla ödeyen ya da son kalan takım mali bölgeden güvenlice kaçabilecek.

Tarih Cetveli

24 Nisan
Bir stres testi gerçekleştirebilmek için OTW’yi herkese açacağız. Test, PDT (Pasifik Saati) ile 12.00’den 15.00’e kadar sürecek.

26 Nisan
Mod için herkese açık oyun testi gerçekleştireceğiz. OTW Kuzey Amerika – Pasifik saatiyle 19.00’dan 23.00’e kadar açık. OTW Avrupa – Orta Avrupa saatiyle 20.00’den 24.00’e kadar açık.

Mayısın İlk Yarısı
İlk RIOT yayını.

APB’nin OTW sürümünü buradan indirin;

https://www.apbturkiye.com/forum/konu-oyundaki-herseyi-deneyebileceginiz-test-bolumu-apb-otw.html

Devam eden testler gerek duyuldukça programa alınacaktır. Güncellemeler ve ek testler için bizi Twitter ve Facebook’tan takip edin. Topluluğun bize katılacağını ve kaliteli geri bildirimde bulunacağını içtenlikle umuyoruz, böylece biz de bunu APB’ye eğlenceli bir ek yapabiliriz.

İple Çekiyoruz

Asıl amacımız topluluğumuza karşı açık ve şeffaf olmak ama geliştirme sürecinde bazı şeylerin değişebileceğini göz önünde bulundurun.

Sezonlar

Amacımız RIOT’u mümkün olan en kısa sürede “Sezon Öncesi” olarak yayımlamak. Sezon Öncesi, sıralayacaklarımızı içermeyecek ama bir süre için elde edilebilecek ödülleri olacak. Motor güncellemesi hazır olur olmaz RIOT’u Sezon 1’le resmi olarak açmayı umuyoruz. Bu, içeriklerin tamamını içerecek.

RIOT ile sezon-bazlı ödülleri ve muhtemelen ana oyun modlarında kullanılacak eşyaları getirmek istiyoruz. Endişelenmeyin. Hâlen görev-bazlı içeriği geliştirme planlarımız var ama RIOT bazı şeyleri genel ilerlemenin derinlerine gömmektense daha kısa sürede sunmamıza olanak tanıyor.

Ayrıca oyuncuları, sezon kaçırsalar bile aynı ödülleri kazanabilecekleri, sezon boyunca özel çıkarlar elde edebilecekleri ve zaman sınırlaması içinde oynamaya teşvik eden bir sezon sistemi istedik.

RIOT Aboneliği & RIOT Jetonları

Bu tekrarlanabilir sistemin kalbinde, bizim RIOT Jetonları dediğimiz yeni bir para birimi var. Oyuncular, kaçırdıkları jetonları kazanabilmek için bir sezonun herhangi bir zamanında RIOT Sezon Pasosu alabilecekler.

Sezon Pasoları için şu güncellemeleri yapmayı planlıyoruz;
  • %50 azalmış soğuma süresini Premium’dan alıp tüm oyunculara vereceğiz
  • Premium için 3 ay ve 6 ay seçeneklerini kaldıracağız
  • 1 aylık Premium ücretini azaltacağız
  • Tek başına alınabilecek RIOT Sezon Pasosu’nu ekleyeceğiz
  • Oyunculara 2 ay Premium + RIOT Pasosu verecek bir Paso ekleyeceğiz

En son fiyatlar, sezonların başlamasına yakın duyurulacak.

Sezona Özel Ödüller

Her normal sezonun 10 NPC seviyesi ve oyuncuların ilerleyerek elde edebileceği bolca başarımı olacak. Tüm oyuncular APB$’ları ve ödül eşyalarını kazanabilir.

RIOT Pasosu’na sahip oyuncular aynı zamanda belli seviyelere ulaştıklarında RIOT Jetonu alacaklar. Her sezonda, oyuncular en fazla 15 RIOT Jetonu kazanabilir. Bunlar, RIOT Jeton Dükkânı’nda çok sınırlı şeyleri almak için kullanılacak. Dükkândaki eşyalar sezonluk olacak, nihayetinde yerlerine yenileri gelebilecek olsa da birden fazla sezona ait eşyalar dükkânda hep olacak.

RIOT’a ileride herhangi bir vakitte giren oyuncular Sezon 1’den başlayacak.

NPC Saygınlığı

Tek bir NPC’nin ilgi çekici şekilde birden fazla sezonda yer edinebilmesi için, oyuna NPC Saygınlığı’nı getiriyoruz. Bir NPC’yi “saygınlaştırmak” için APB$ ve/veya Joker Biletleri harcamanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmek, itibarlarını yenileyip sıradaki ödülleri göstererek sezonlarını arttıracak.

APB oyuncusu olmak için heyecan verici bir zaman, gelecek gün ve haftalarda sizinle daha güzel haberler paylaşabilmeyi iple çekiyoruz.


Cvp: Riot İncelemesi ve Gelişmeler - Hz.Biri - 03-05-2019

Uzun yıllar stabil bir şekilde ilerleyen oyuna böyle yenilikler yapmak (RIOT jetonu paso vs.) baya tepki toplayacak gibime geliyor. İster istemez bende şuan bir ön yargı ile yaklaşıyorum sebebide uzun yıllar nerdeyse hiç bir yenilik yapılmadan oyuna devam ettiğimizdendir bilemiyeceğim. Yeniliklerden kastım yeni silahlar elbiseler vs. değil. Umarım iyi bir mod sunarlar da bu ön yargılarımızı kırabilirler. Konu için teşekkür ederim..