APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye) +--- Forum: Little Orbit Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-little-orbit-duyurular%C4%B1) +--- Konu Başlığı: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu (/konu-apb-reloaded-apb-riot-battle-royale-modu-duyuruldu.html) |
APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - s0ZNIz - 29-03-2019 Evet arkadaşlar aslında bu duyuru 14 mart'ta yapıldı ama planda olmayan bazı problemlerden dolayı konuyu ancak şimdi açabildik. Biliyorsunuz ki son dönemde sürekli oyunlara battle royale modu güncellemesi geldiğini duyuyoruz ve bu fürya en azından bir süre daha bitmeyecek gibi. Şimdi de APB Reloaded battle royale hype trenine biniyor! Sevgili GamersFirst ve biricik Little Orbit firmalarının uzun soluklu aksiyon MMO oyunu olan APB Reloaded için APB RIOT adlı yeni bir oyun modunu duyurdu. Tahmin edeceğiniz gibi bu mod battle royale odaklı olacak. APB RIOT battle royale modunda, dört kişilik takımlar yer alacak ve yavaş yavaş daralan haritada kontrolü ele almaya çalışacağız. Tabii her zaman olduğu gibi haritada son kalan takım da kazanmış sayılacak. APB Reloaded’da Enforcer ve Criminal cepheleri arasındaki savaş yıllardır devam ediyor ve vatandaşlar arasındaki rahatsızlık da artık kırılma noktasına gelmiştir. Yeni bir kuvvet San Paro’ya gelirken kontrol kazanır ve bu epik savaşı dindirmek için ciddi önlemler almak gerekmektedir. Tüm yollar ve giriş çıkışlar kapanırken, şehrin kontrolü için savaş da başlayacaktır. Şimdilik yeni modla ilgili bilgilerimiz bu kadarıyla kısıtlı ama geliştiriciler yakın zamanda bir çıkış tarihi açıklayacak. Cvp: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - Satoru - 29-03-2019 Vay be demek APB de Battle Royale çılgınlığına ayak uydurmuş ama bana pubg'den sonra pek de sevilebilir gelmedi bu mod. pubg'deki gerçek dünyada savaşıyor hissi ve heyecanı yok. Haritalar daha dolu gözükse bile ortamdaki ve özellikle silahlardaki yapaylık hissi soğutuyor. Pacman Battle Royale modu çıkarsa onu bile oynarım yani o ayrı ama pubg'yi değiştiremedi. Bakalım APB nasıl olacak, heyecanla beklemekteyiz. Cvp: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - Hz.Biri - 30-03-2019 Ben konu açmayı düşündüm fakat konuyu Gousk arkadaşımız açar diye bekledim açıkçası onun kadar açıklayıcı olamayacağımı düşündüm ^^ Geç kalınmış bir mod bana kalırsa fakat APB nin yeni bir modan önce halletmesi gereken bazı sorunlar olduğunu da düşünürsek normal gibi geliyor bu kadar geç kalınması. Merakla bekliyorum artık yeni bir renklazımdı oyununa Cvp: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - Shymu - 30-03-2019 Dalga geçiyorduk battle royale diye adamlar yapmış valla Cvp: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - Nephilim - 30-03-2019 Yuh artık ya bi süre girmedim ara vermiştim de bu kadar olur yani, nasıl bişeymiş şu battle royale dört gözle bekliyorum baya zevkli olur apbde Cvp: APB Reloaded - APB RIOT Battle Royale Modu Duyuruldu - TRibson - 06-04-2019 Heyecanla bekliyoruz |