APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Türkiye Auction (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-auction)
+---- Forum: Mezarlık (https://apbturkiye.com/forum/forum-mezarl%C4%B1k)
+---- Konu Başlığı: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR (/konu-0-kokusu-%C3%BCst%C3%BCnde-full-full-%C3%A7ar.html)

0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - Systech - 08-03-2019

RESİM 1  |  RESİM 2  |  RESİM 3  |  RESİM 4  |  RESİM 5  |  RESİM 6  |  RESİM 7  |  RESİM 8  |  RESİM 9  |  RESİM 10

RESİM 11  |  RESİM 12  |  RESİM 13  RESİM 14  |  RESİM 15  RESİM 16  |  RESİM 17  |  RESİM 18  |  RESİM 19  |  RESİM 20

RESİM 21  |  RESİM 22  |  RESİM 23  |  RESİM 24  |  RESİM 25  |  RESİM 26  |  RESİM 27

Arkadaşlar sa çarda yok yok 2012 den beri oynadıgım çar CBT Veteran title oyunda sayılı kişide var closed beta tester demek.Full+Full çar eksiği yoktur fazlası vardır ssleri çekerken arada kaynayanlar olabilir.Çarların birinde yukon var bakmayı unuttum.Criminalde 3 slot jg var ekstradan enforcer dan çektim ss leri yanlışlıkla silmiştim jg mi enforcerda.Ayrıca Far Vanguard diye bi silah var oyunda herkeste olmayan o npc de açık alınabiliyor.Fazla aklıma bişe gelmiyo yazıcak karakterin ismi var oyunda alacak kişiye sadece clandan çıkıp teslim edicem.

Daha önce forumda yukon sting duck huntress cap40 falan bir sürü silah sattım eski konumda var dediğim gibi 2012 den beri oyunu oynuyorum ve bu forum yokken başka forum varken orada oyun içi m sattım silah sattım önce çarı verciler pm atmasın.Teklifleri bekliyorum Steamdan veya burdan ulaşabilirsiniz.

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - TheKaan - 23-03-2019

sad. Ashley kardeşim oyunu bırakıyor... metal31ever kardeşime de selamlar. postu gördüm kayıt oldum yıllar sonra uğrayayım dedim, eskilerden kim kaldı ses veeeeeeeerrrrrrr cok kapistik apbtr zamanlarinda theizdirap tr

bu arada bishadami yapan yigitpasha kardeşime de teşekkür ediyorum yillar önce id pw verip çara girip yapmisti. Ekmek teknelerin özlendi seviliyorsun +rep +şuku

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - Systech - 24-03-2019

(23-03-2019, Saat: 18:34)TheKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sad. Ashley kardeşim oyunu bırakıyor... metal31ever kardeşime de selamlar. postu gördüm kayıt oldum yıllar sonra uğrayayım dedim, eskilerden kim kaldı ses veeeeeeeerrrrrrr cok kapistik apbtr zamanlarinda theizdirap tr

bu arada bishadami yapan yigitpasha kardeşime de teşekkür ediyorum yillar önce id pw verip çara girip yapmisti. Ekmek teknelerin özlendi seviliyorsun +rep +şuku

kanka sen şey değilmisin ya APB Mouse ayarı değilştirme konusu açıp başlığa -TheKaan yazan Big Grin

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - TheKaan - 24-03-2019

(24-03-2019, Saat: 13:10)Systech Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-03-2019, Saat: 18:34)TheKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sad. Ashley kardeşim oyunu bırakıyor... metal31ever kardeşime de selamlar. postu gördüm kayıt oldum yıllar sonra uğrayayım dedim, eskilerden kim kaldı ses veeeeeeeerrrrrrr cok kapistik apbtr zamanlarinda theizdirap tr

kanka sen şey değilmisin ya APB Mouse ayarı değilştirme konusu açıp başlığa -TheKaan yazan Big Grin

ben foruma içerik atiyodum index alsin diye erkam reyiz g1leri atiyordu yakaliyoduk. teknik destekten modluğa kadar çıkmıştım sonra sizi şutlayınca modluğu almislardi 2013, fake hesap açıp açıp geliyordunuz banliyordu modlar sizi multiden. sonra playboy ViperTekCi abimiz yalvarip almisti forumu ama tutmadi. 2 dido veriyim ver çari knk şukulariz BUMM nurimo galaksi

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - Batuhan - 30-03-2019

(24-03-2019, Saat: 14:48)TheKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-03-2019, Saat: 13:10)Systech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kanka sen şey değilmisin ya APB Mouse ayarı değilştirme konusu açıp başlığa -TheKaan yazan Big Grin

ben foruma içerik atiyodum index alsin diye erkam reyiz g1leri atiyordu yakaliyoduk. teknik destekten modluğa kadar çıkmıştım sonra sizi şutlayınca modluğu almislardi 2013, fake hesap açıp açıp geliyordunuz banliyordu modlar sizi multiden. sonra playboy ViperTekCi abimiz yalvarip almisti forumu ama tutmadi. 2 dido veriyim ver çari knk şukulariz BUMM nurimo galaksi

VipeRTeKCi'yi böyle yazdığını görse üzülürdü Deniz Big Grin

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - ytr - 27-07-2019

Sa hocam konu güncel mi ?

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - Systech - 29-10-2019

(27-07-2019, Saat: 19:46)Furkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sa hocam konu güncel mi ?

as aynen halen satılık hesap 
http://steamcommunity.com/id/thesystech

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - maxim99 - 02-11-2019

ÖM gönderdim ilgileniyorum

Cvp: 0 KOKUSU ÜSTÜNDE FULL+FULL ÇAR - WeshnoF - 11-07-2020

Steam ulaşamadım ama hesap hala duruyorsa ilgileniyorum