APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: Forum Aktiviteleri (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-aktiviteleri)
+--- Konu Başlığı: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 (/konu-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye-%C3%B6zel-%C3%A7ekili%C5%9F-1.html)

APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - s0ZNIz - 03-03-2019

[Resim: 5vOI8L.gif]

ÇEKİLİŞ HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar,
APB Türkiye olarak düzenimizi tam anlamıyla oturtup, beklenen aktifliğe ulaştığımız zaman her ay 1 adet çekiliş yapacağımız sözünü vermiştik. Fakat beklenen aktiflik ve sonuçları alamadığımızdan, sonraki yapacak olduğumuz çekilişi de iptal etmek zorunda kaldık. Neyse ki şimdi yıllık izne çıkmış olduğumdan, bu çekiliş için ilgilenecek zaman aralığı buldum. APB Türkiye oluşumuna iki kişi ile başladık. Tüm çabamız ve gayretimiz APB oyuncu topluluğunu geliştirmek/bilgilendirmek bir adım daha ileriye götürebilmek üzerine ve sizlerin de yardımıyla bunu gerçekleştirebileceğimize inancımız tam. 

ÇEKİLİŞ BAŞLANGIÇ TARİHİ                      :   03.03.2019
ÇEKİLİŞ BİTİŞ TARİHİ                                   :   04.04.2019
SONUCUN AÇIKLANACAĞI TARİH           :   05.04.2019

ÖDÜLLER ;

1. Kişiye      :  FFA 5.56 R&D III ( 3 Slot )
 2. Kişiye     :  UL-3 'Hitchhiker'
 3. Kişiye     :  20 TL Steam Kodu

ÇEKİLİŞE KATILMA ŞARTLARI ;

APB Türkiye üyesi olmanız gerekir.
 Forumda; Online süreniz 3 gün olmalı.
 Forumda; 15 adet yorumunuz olmalı.
 Forumda; 1 adet referansınız olmalı.
 Forumda; Minimum 5 imperium puanınız olmalı.
 Discord sunucumuz'a katılmalısınız.

Discord Adresimiz       :  TIKLA

REFERANS BİLGİ
Referans sayınızı arttırabilmek için, foruma üye kazandırmanız gerekiyor. Yeni kayıt olacak bir kullanıcı, kayıt sayfasında Referans Bilgileri bölümüne adınızı yazması gerekir.

İMPERİUM HAKKINDA
Bu konu çok hassas bir konudur bilmenizi istiyorum. APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 adlı konuya giderek, imperium puanının nerede hangi şartlarda kullanılacağı hakkında gerekli bilgileri edinin. Şartları sağlayamayan üyeler istisnasız cezalandırılır.

ÖRNEK KATILIM İÇERİĞİ ;
Alıntı:    Katılıyorum
    Nick : OG Victory
    Server : Citadel (EU)
    Discord : ismim#5360
    Facebook : /apbturkiye

ÖNEMLİ UYARILAR ;

1. Çekilişte multi hesap veya benzeri olaylarda üyelik hesabınız tamamen yasaklanacaktır.
  2. Çekiliş şartlarını tamamlayıp, katılmaya hak kazanan sayısı en az 8 kişi olmazsa, çekiliş iptal edilecektir.
  3. Yukarıda belirtilen şartların hemen hepsinin yerine getirilmesi gerekir, aksi halde çekilişe dahil edilmezsiniz.
  4. Şartları tamamlayan üyelerin forum nickleri, bu konu altında belirtilecektir.

ÇEKİLİŞ KATILIMCILAR ;

Gerekli katılım sağlanamadığı için bu çekiliş iptal edilmiştir.

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Nephilim - 04-03-2019

Katılıyorum.
Nick : ERMAC
Server : Citadel (EU)
Discord : /batuhan#4418
Facebook : /batuhann999

Şartlar tam değil ama süre bitene kadar tamamlamış olurum. FFA'yı satın almayı düşünüyordum ama para denkleştiremedim belki de nasibim budur Big Grin

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - s0ZNIz - 04-03-2019

Bazı arkadaşlar şartlardan yakınmış, yeniden düzenlendi. İyi forumlar.

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Zyprotx - 09-03-2019

Çekiliş Yerine Oyun İçinde 3 lü Takımlar Halinde Turnuva Düzenlense Güzel Olurdu Smile

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Systech - 09-03-2019

(09-03-2019, Saat: 13:00)Zyprotx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekiliş Yerine Oyun İçinde 3 lü Takımlar Halinde Turnuva Düzenlense Güzel Olurdu Smile

Aynen kazanan her şeyi alsın

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Zyprotx - 09-03-2019

(09-03-2019, Saat: 22:11)Systech Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 13:00)Zyprotx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekiliş Yerine Oyun İçinde 3 kişilik Takımlar Halinde Turnuva Düzenlense Güzel Olurdu Smile

Aynen kazanan her şeyi alsın

kazanan herşeyi almıyor,eğer okuduğunu anlıyorsan (bence anlamıyorsun) 3 kişilik takımlar halinde yarışma düzenlenmesini istedim.

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Systech - 10-03-2019

(09-03-2019, Saat: 23:05)Zyprotx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2019, Saat: 22:11)Systech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen kazanan her şeyi alsın

kazanan herşeyi almıyor,eğer okuduğunu anlıyorsan (bence anlamıyorsun) 3 kişilik takımlar halinde yarışma düzenlenmesini istedim.

kral ne sert yapıyon ya ben demek istedim ki 3v3 atılsın kazanan her şeyi alsın turnuva ödülü 1.2.3 falan diye gitmesin sadece kazanana olsun her şey

Cvp: APB Reloaded Türkiye Özel Çekiliş #1 - Satoru - 10-03-2019

Bence iyi fikir, yönetime uyarsa yapılmasından yanayım. Tabi buna ayıracak vakitte olmalı, orası da düşünülmeli.