AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye) +--- Forum: Karanlık Bölge (https://apbturkiye.com/forum/forum-karanl%C4%B1k-b%C3%B6lge) +---- Forum: Forum Dışı (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1) +---- Konu Başlığı: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim (/konu-anatoliastar-h%C4%B1rs%C4%B1zd%C4%B1r-dikkat-edelim.html) |
AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - AdCaRRy - 20-01-2019 Merhaba, Bir süre önce forumda da nick'i aynı olan AnatoliaStar adlı şahıs ile tanıştık. Bana isminin Elif Sena Ateş olduğunu söyledi ve forumda zaten çekilişe katılım konusunda verdiği instagram adresiyle şahsın o kişi olduğuna inanmıştım. Bu arkadaş ile bir süre APB Reloaded oynadık, bana theme falan yaptı karşılıklı olarak anlaşıp oyun atıyorduk. Zamanla bu muhabbet, bende olupta aktif olarak kullandığım legendary silahlar oldu ve benden Medusa'yı denemek için izin istedi. Aklımda herhangi bir şüphe olmadığından, bende tamam dedim ve kendisine verdim. Deneyip keyfini aldıktan hemen sonra bana geri teslim etti ve aklımda zaten şüphe olmamasına rağmen bu haraketiyle güvenimi tamamen olmasada kazanmış oldu. Bir süre sonra muhabbet elimdeki ursus'a geldi ve onuda deneyebilir miyim? diye sordu.. Dediğim gibi durum böyleyken, olur diyerek ursusu'da denemesi için kendisine verdim. Bir süre kendince silahı övgülere boğdu, daha sonra uzunca bir sessizlik oldu, o sıra ben yazıyorum tabi ama daha sonra oyundan çıktığını farkettim. Kötü düşünmeden belki elektriğin gittiğini, belki de internetinde bir sorun olduğunu düşündüm. Akşam üzeri tekrar oyundayken öylesine bir mesaj atayım dedim, mesajın iletildiğini gördüm. Arkadaş listemde online olmadığı halde mesajın iletilmesiyle beni arkadaş listesinden çıkardığı sonucuna vardım. Bir kaç mesaj atabildim sonrasında ignore yedim ve sonra birşeyler'in farkına varmaya başladım. Steam ve diğer mecralardan engellendiğimi farkettim. Forum üzerinden de mesaj attım ama sonuç alamadım. Durum böyleyken aynı şeyleri bir başkasına yapmasın diye APB Türkiye forum admin'i ile iletişime geçip durumu anlattım. Kendisi; APB Türkiye forumları dışında gerçekleşen bu olayda karşı tarafın suçu kanıtlanmadığı sürece kimse hırsız veya benzeri bir kelime ile yafta yememeli diyerek, şahıs ile iletişime geçip durumu birde kendisinden dinlemek istediğini söyledi. Çok değil sadece 1 gün sonra forum admin'i bana dönüş yaptı ve AnatoliaStar adlı şahsın kendisine attığı cevabı paylaştı; Alıntı:"Ben yaklaşık 1 haftadır hesabımı bizzat kendim oynamıyorum. Arkadaşımdaydı. Bu gün meseleyi konuşma fırsatı bulduk. Ursusu aldığını ve kendi hesabına attığını söyledi. Geri istediğimdeyse ''O adama geri vermeyeceksen veririm'' dedi. Ben de karakterim gereği asla yalan söylemem. Vereceğimi söylediğim için vermedi. Kısacası Ursus şu an onda. Bu konu hakkında elimden hiçbirşey gelmiyor. Gerçek hayattan bir arkadaşım beni bu duruma soktu.." Karakterten bahseden arkadaşın nasıl ucuz biri olduğunu bu mesajdan da anlayabilirsiniz. Bu konu tamamen bilgilendirme amaçlı açılmıştır, eğer arkadaş bu konuyu görürde aksini iddia edecek veya silahı geri verecekse forum yönetimiyle irtibata geçsin. Benim yaptığım hataya düşmemeniz dileğiyle, iyi forumlar dilerim. İlgili Resimler;
Cvp: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - AlaskanCrab - 21-01-2019 "Kuzenim yazdı qnq" yalanının farklı bir versiyonuymuş cidden. Bu kadar leş bir yalan olabilir ancak. Kaldı ki cidden böyle bir durum yaşamış olsam ben, kendi cebimden parayı verir yine o insanı mağdur etmemeye çalışırdım, çünkü utancımdan bırakın oyuna girmeyi, bilgisayarı bile açamazdım. Asıl acı olan ise, şu saniyeden sonra senin kimseye güveninin kalmayacak olması yazık cidden. Umarım dediği yalan değildir gerçekten böyle olmuştur da, arkadaşını ikna edip silahını sana geri kavuşturur. Geçenlerde districtte türk var mı bana yardım edecek diye mesaj atan birini azarlamıştı, az buçuk bu tip insanlar belli ediyorlar kendilerini. Bazıları bu tarz oyun içinde olan şeylerin hırsızlık olmadığını, sonuçta bir oyun canım ne olacak şeklinde yaklaştıklarına tanık oldum. Arkadaşlar, ha birinin cebinden 90 lirasını çalmışsınız, ha adamın güvenini suistimal edip silahını çalmışsınız, ikisi de aynı hesap. Sanal burası diye yapılan adiliği haklı çıkaramaz kimse. Geçmiş olsun, iyi ki bilgilendirme konusu açmışsın. Cvp: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - AdCaRRy - 21-01-2019 (21-01-2019, Saat: 01:29)AlaskanCrab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Kuzenim yazdı qnq" yalanının farklı bir versiyonuymuş cidden. Bu kadar leş bir yalan olabilir ancak. Kaldı ki cidden böyle bir durum yaşamış olsam ben, kendi cebimden parayı verir yine o insanı mağdur etmemeye çalışırdım, çünkü utancımdan bırakın oyuna girmeyi, bilgisayarı bile açamazdım.Gerçekten Helal olsun başkan içimden gelenleri sen yazıya dökmüşsün Benim temennim inşallah dedigi doğrudur da arkadaşı yapmıştır.Bunu bilmek bana yeter ursus umrumda değil şu an. Cvp: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - SpiNNN - 21-01-2019 Siz siz olun bir oyun için kendinizi düşürmeyin, işin ucunda yüksek paralar olsa tamam diyeceğim de yani 100 lira bile etmeyen bir silah için adını kirletmeye değmez, yazık.. Cvp: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - Satoru - 21-01-2019 Söyleyecek laf bulamıyor bazen insan. Mutlu oldu mu acaba o silahı bu şekilde elde edince? Sadece şunu bilirim ben, doğuştan iyi insan kötü insan vardır ya hani. Doğduğunda belli olur hani. Şimdiki düzenimize göre iyi insan kötü insan diyorum. Heh işte onlarda kötü olamadık hiç bi zaman. Hiç bi zaman diyorum çünkü doğuştan kötü olamadığımdan, başka hiçbi zaman da kötü olamadık. O yüzden bu insancıklara o kadar çok hayret ediyorum ki. Eğer okuyorsan bu yazımı, ki kesin okuyorsun.. Bu kadar mı boş insansınız ya. Hayatınız cidden bu denli mi boş? canınız bu kadar mı sıkılıyor? dedim ya doğuştandır birçok şey. Bu ve bunun gibiler defolu doğmuş. Hava kaçırıyorlar. Hayatlarına sarılamıyorlar başkalarının ahını almadan veya hakkını yemeden. Çünkü hep bi eksikler böyle. Parçaları başkalarının ezilmesiyle sağladıkları zevkten dolduruyorlar. Yazık. Cvp: AnatoliaStar Hırsızdır - Dikkat Edelim - buraklazo - 05-03-2019 Bilgi için teşekkürler... |