APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Forum Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe (/konu-apb-t%C3%BCrkiye-geli%C5%9Fmi%C5%9F-launcher-t%C3%BCrk%C3%A7e.html)

Sayfalar: 1 2

APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - SpiNNN - 06-01-2019

[Resim: spinlauncher.gif]

Merhabalar bugün sizler için herkesin bildiği ve kullandığı Advanced APB Launcher'in kendi yapmış olduğum versiyonunu tanıtacağım.

⭐ Ek Özellikler 

rkçe dil seçeneği eklenmiştir.

Orjinal Advanced Launcher'de bulunan gereksiz(fps düşüren) bir kaç özellik kalkmıştır, bu özellikler:
Orjinal Advanced Launcher'i çalıştırdığınızda oyuna programın içindeki bir dll enjekte oluyor. Bu dll dosyası size "no in game movies" özelliğini sunuyor. 
Bu özellik oyunun başlangıçtaki animasyonlarını devre dışı bırakarak hızlı açılmasını sağlıyor fakat bunu yaptıktan sonra dll kapanmıyor ve oyun esnasında sürekli açık oluyor.
Kapanmamasının bir çok dezavantajı mevcut. Örneğin oyun esnasında sürekli oyunun içinde barındığı için size fazladan yük oluyor ve FPS düşüşlerine neden oluyor. 
Bir diğer dezavantajı ise oyunun yeni Anti-Cheat sisteminin bu DLL dosyasını hile olarak algılayabilme potansiyelinin mevcut olması.
Hile kullanmamanıza rağmen bu DLL yüzünden ban yeme riskiniz mevcut. Oyuna fazla etki etmeyen ve sadece size 5-6 saniye daha hızlı açılmasını sağlayan bir özellik için bu riski göze almanın gereksiz olduğunu düşündüm ve kaldırdım.

Nasıl Kullanılır? 

Konunun altında bulunan linkten dosyayı indirdikten sonra indirdiğiniz rar dosyasındaki bütün dosyaları "C:\Program Files (x86)\APB Reloaded" dizinine yani oyunun dosyalarının bulunduğu dizine atmanız gerekiyor. Eğer oyunu Steam üzerinden indirdiyseniz bu dizin "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\APB Reloaded" olacaktır.
Advanced APB Launcher adlı programı çalıştırdıktan sonra hiç bir şey yapmadan önce APB Kontrol butonuna basıp güncellenmesini beklemeniz gerekmektir aksi takdirde ayarlarınız kaydolmaz ve program düzgün çalışmaz.
Güncellendikten sonra Ayarlar kısmına girip dülerseniz sol alttan sizler için hazırlanmış olan otomatik ayarları dilerseniz de kendinize özel ayarları yapıp kaydettikten sonra  Oyunu Başlat butonuna tıklayarak oyuna girebilirsiniz.
Artık sizde oyunu daha akıcı oynayabileceksiniz, keyifli oyunlar

Programı İndir 
https://yadi.sk/d/JjY-uYHQpGv_LA

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - s0ZNIz - 06-01-2019

Eline sağlık, baya güzel olmuş.. Üyelerin istekleri doğrultusunda geliştirilmeye devam edilirse, çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Smile

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - Xeaver - 06-01-2019

Elinize sağlık yararlı

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - Gousk - 06-01-2019

Eline sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş.

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - LastMorbidTR0 - 12-01-2019

Indirme Kismi Tam Gozukmuyordu Opera Tarayicida Choreme de Duzeldi

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - s0ZNIz - 12-01-2019

(12-01-2019, Saat: 15:13)LastMorbidTR0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Indirme Kismi Tam Gozukmuyordu Opera Tarayicida Choreme de Duzeldi

Bazı tarayıcılarda denemedik bile hiç ama bunuda göz önünde bulundurarak, indirme linki ekleyelim madem.. Bildirim için teşekkür ederiz.

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - AllizzWell - 13-01-2019

teşekkürler.

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - Nephilim - 14-01-2019

Vaay cidden elinize sağlık, benim bilgisayar kötü olduğundan bu launcher aracılığı ile girerdim hep. Teşekkür ediyorum, eğer geliştirmeyi planlıyorsanız güzel önerilerim var.

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - OnurKislal - 30-04-2019

Network Connection Not Found hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim ?

Cvp: APB Türkiye Gelişmiş Launcher - Türkçe - kızılkartal - 15-10-2019

network Connection Not Found hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim ?
oyunum hala ingilizce. türkçe olmuyor