APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Forum Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 (/konu-apb-t%C3%BCrkiye-imperium-05-01-2019.html)

APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 - s0ZNIz - 05-01-2019

[Resim: imperium.png]

Imperium (hakimiyet)

Bundan böyle üyeler kendisine yardım etmiş bir diğer üyeye +imperium puanı verebiliyor. Imperium puanı genel olarak bir üyenin foruma olan katkısını sembolize ediyor ve aşağıdaki kurallara göre çalışıyor.

1. Bir üye bir başka üyeye direkt profilinden sadece 1 kere imperium verebilir.
  2. Bir üye aynı konu içerisinde bir üyenin sadece 1 mesajına imperium verebilir.
  3. Üyeler sadece ona 'yardımcı olan' üyeye imperium vermelidir, bir tartışmada aynı düşündüğünüz üyeye bu sebepten imperium veremezsiniz sadece mesajını beğenebilirsiniz.
  4. Imperium hakkını yanlış bir biçimde kullanan üyelerin verdiği istisnasız tüm imperium silinip imperium verme yetkisi elinden alınabilir.
  5. Imperium güçleri ve gün içerisinde imperium kullanım hakları üye grupları arasında farklılık gösterir.
  6. Belli bir imperium seviyesini aşan normal üyeler özel bir rozet veya yetki kazanabilir.
  7. Üyelerce yararlı olduğu düşünülen, sorun çözen, fayda sağlayan iletilere imperium verilebilir.
  8. Forumda imperium ticareti yapmak, imperium talep etmek veya imperiumvadetmek yasaktır.
  9. Bir üyenin aldığı imperium`ların büyük bir kısmı (her biri tekil değerlendirildiğinde buradaki maddelere uygun olsa dahi) aynı üyeden veya üye grubundan gelemez.
  10. Çeşitli forum kural ihlallerinde, forum etkinliklerinde centilmenliğe aykırı davranışlarda, forum aktivitelerinde usulüne aykırı iş yapmak vb. durumlarda üyeler yönetimden negatif imperium alabilirler.

Not : İlerleyen zamanlarda yapılan çekilişlerde, katılım şartı olarak imperium puanı baz alınacaktır. Bununla birlikte forumda ki tüm üyelerin imperium puanları yeniden düzenlenecektir. Sistem yakın zamanda aktif olacak, o yüzden aktif olduğu andan itibaren yukarıda belirtilen kurallar harici puan vermemeye dikkat edin. Unutmayın! Kurallara uymazsanız duruma göre imperium verme yetkiniz alınır veya kişinin tüm imperium puanları silinir, bilginize.

APB Türkiye Yönetimi

Cvp: APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 - Xeaver - 05-01-2019

Bu olayı son derece mantıklı buldum çünkü çekilişlerle dağıtılan silahları dağıtan kişiler bedavaya sahip olupta dağıtmıyor , her önüne gelenin katılmaması için mantıklı bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Çekilişe katılmak isteyenlerinde biraz gayret göstermesi gerekiyor sonuçta sadece katılıyorum diyerek katılmakla iş bitmiyor Big Grin Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş , Tahmini olarak ne zaman eklenir?

Cvp: APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 - s0ZNIz - 05-01-2019

(05-01-2019, Saat: 11:45)Xeaver Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu olayı son derece mantıklı buldum çünkü çekilişlerle dağıtılan silahları dağıtan kişiler bedavaya sahip olupta dağıtmıyor , her önüne gelenin katılmaması için mantıklı bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Çekilişe katılmak isteyenlerinde biraz gayret göstermesi gerekiyor sonuçta sadece katılıyorum diyerek katılmakla iş bitmiyor Big Grin Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş , Tahmini olarak ne zaman eklenir?

Şuan belli bir tarih veremiyoruz.. Çekilişe katılanların biraz gayret göstermesi konusunda hemfikiriz, bu sebepten böyle bir yol düşündük.
Bu konuya bağlı olarak, gelecek çekilişler için farklı projelerimiz olacak, onları da ilerleyen günlerde paylaşacağız.
Şimdilik imperium puanının kullanımı için bilgilendirme yapmak istedik. Konu ile ilgili öneri ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.. en nihayetinde sizlerin isteği doğrultusunda ilerleyip forumu geliştiriyoruz. iyi forumlar dilerim. Smile

Cvp: APB Türkiye Imperium - 05.01.2019 - AlaskanCrab - 05-01-2019

Çok güzel bir düşünce olmuş, bazen bana yardım eden birine öyle çok teşekkür etmek istiyorum ki verdiğim beğeni yanında çok az kalıyor. En azından böyle bir puan verme hakkım olursa, bir işe yaradığını bilirim, yardımlaşmaya teşvik açısından da oldukça güzel bir sistem ayrıca.