APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Apb Steam Çıkış Yapma - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Reloaded Rehber (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-rehber)
+--- Konu Başlığı: Apb Steam Çıkış Yapma (/konu-apb-steam-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F-yapma.html)

Apb Steam Çıkış Yapma - FashionBaby - 18-11-2018

Arkadaşlar merhaba,

Eski bir steam hesabımda şuan ki oynadığım apb reloaded hesabım auto login olarak giriş yapıyordu o steam hesabını sattım şimdi yeni steam hesabına auto login yapmak istiyorum ama şuan ki kullandığım steam hesabında bana ait başka bir apb reloaded hesabı auto login yapmış durumda şimdi yapmak istediğime gelelim..

Satmış olduğum steam hesabındaki şuan oynadığım apb reloaded hesabını çıkış yapıp şuan ki steam hesabındaki bana ait olup oynamadığım apb reloaded hesabını çıkış yapıp aktif olarak oynadığım apb reloaded hesabımı auto login yapmak istiyorum acayip şekilde takmış bulunmaktayım bu duruma yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler herkese..

RE: Apb Steam Çıkış Yapma - Hastatok - 19-11-2018

538 605 16 67 wp ulas

Cvp: RE: Apb Steam Çıkış Yapma - Satoru - 20-11-2018

(19-11-2018, Saat: 21:01)Hastatok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 538 605 16 67 wp ulas

Dostum WP'den ulaşınca ne olacak? Varsa konu ile ilgili engin bilgilerini burada paylaş ki soru cevap arşivi oluşsun ve aynı sorunu yaşayan başka insanlarda bu arşivden yararlanıp sorununu çözsün.
Bu gibi konularda özellikle artık insanların sizlere yukarıda yazdığım benzeri dönüş yapmasını beklemeyin, empati yapın düşünün biraz lütfen ya. Burası hayranı olduğumuz oynadığımız oyunun tek tr platformu, bu tarz muhabbetlerden ötürü çöp konular biriktirmek yerine yararlı arşivler biriktirelim.

@Hastatok

Cvp: Apb Steam Çıkış Yapma - Gousk - 23-11-2018

(18-11-2018, Saat: 12:41)FashionBaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba,

Eski bir steam hesabımda şuan ki oynadığım apb reloaded hesabım auto login olarak giriş yapıyordu o steam hesabını sattım şimdi yeni steam hesabına auto login yapmak istiyorum ama şuan ki kullandığım steam hesabında bana ait başka bir apb reloaded hesabı auto login yapmış durumda şimdi yapmak istediğime gelelim..

Satmış olduğum steam hesabındaki şuan oynadığım apb reloaded hesabını çıkış yapıp şuan ki steam hesabındaki bana ait olup oynamadığım apb reloaded hesabını çıkış yapıp aktif olarak oynadığım apb reloaded hesabımı auto login yapmak istiyorum acayip şekilde takmış bulunmaktayım bu duruma yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler herkese..

Supporta ticket atarak sorunun çözebilirsin. Aynı sorunu yaşayıp çözen insanlar tanıyorum. Senden hesap ile ilgili bilgiler istenecek , hesabın sana ait olduğuna ikna olduklarında istediğin ayırma işlemini yapacaklar. Şuan ticketlarda bir yoğunluk olduğu için dönmeleri zaman alabiliyor o yüzden cevap vermiyorlar diye yeni ticket atma bu işlemi hızlandırmaz. Umarım sorunun çözülür. İyi forumlar.

Cvp: Apb Steam Çıkış Yapma - FashionBaby - 26-11-2018

(23-11-2018, Saat: 11:59)Gousk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-11-2018, Saat: 12:41)FashionBaby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba,

Supporta ticket atarak sorunun çözebilirsin. Aynı sorunu yaşayıp çözen insanlar tanıyorum. Senden hesap ile ilgili bilgiler istenecek , hesabın sana ait olduğuna ikna olduklarında istediğin ayırma işlemini yapacaklar. Şuan ticketlarda bir yoğunluk olduğu için dönmeleri zaman alabiliyor o yüzden cevap vermiyorlar diye yeni ticket atma bu işlemi hızlandırmaz. Umarım sorunun çözülür. İyi forumlar.

Çok teşekkür ederim ilginize sağolun iyi forumlar.

Cvp: Apb Steam Çıkış Yapma - FashionBaby - 11-01-2019

Sorun Çözüldü herkese teşekkürler ancak bu güne müsait oldum ticket attım 6 tane soru sordular hesabın bana ait olduğunu kanıtlamak için bende 5'ine cevap verdim onayladılar ve yeni steam hesabına auto login yaptılar sorun yaşayan olursa yardımcı olurum artık