Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye) +--- Forum: Little Orbit Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-little-orbit-duyurular%C4%B1) +---- Forum: Makaleler (https://apbturkiye.com/forum/forum-makaleler) +---- Konu Başlığı: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri (/konu-yeni-gelecek-threat-matchmaking-ve-ir-de%C4%9Fi%C5%9Fiklikleri.html) |
Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Gousk - 20-10-2018 Matt bu gün forum üzerinden 2 yeni haber verdi. İlki yeni gelecek olan threat ve matchmaking sistemi diğeri ise Improved Rifiling modunun tekrar düzenlenmesi hakkında. Bilidiğiniz üzere dethreat oldukça büyük bir problem. Bu problem çözmek adına yeni bir matchmaking sistemi hakkında birkaç bilgi paylaştı Matt Scott. Bronze, silver, gold districtler kalkacak ve herkesin oynamak için katılacağı ortak districtler yaratılacak. Bu district siz oyun ararken beklediğiniz bekleme bölgesi gibi bir district olacak. Oyun bulduğunda oyuncular görev için farklı bir servera alınacak ve görev burda oynanacak. Bu server sadece bu göreve özel olmayacak bizimle aynı serverda görev yapan farklı oyuncularda bulunacak. Eşleştirme artık eskisi gibi rastgele değil yeni belirlenecek bir yetenek seviyesi ve latencye göre eşleştirilecek. Bunun dışında birçok oyuncunun memnun olmadığı improved rifiling değişikliğide tekrar düzenlenecek. Bu matchmaking ve IR değişikliklerinin tartışıldığı forum postlarını konunun altınak koyacağım girip fikrinizi belirtebilirsiniz. Herkese iyi forumlar. https://forums.gamersfirst.com/topic/6213-matchmaking-and-threat/ (matchmaking) https://forums.gamersfirst.com/topic/6210-reverting-ir3-downside-changes-and-why-we-tried-them-in-the-first-place/ (Improved Rifiling) Edit: Kostüm yarışmasında premiumu olmayan yarışmacılara haksızlık olmaması açısından ilk 3 eğer premiumlu olursa 4. bir ödül premiumu olmayan bir yarışmacıya verilecek. Bu ödül ise 30 gün premium 1000 g1c ve 3d gözlük. Bunun dışında yarışmanın son katılım tarihi 24 ekimden 29 ekime ertelenmiştir. Cvp: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Hz.Biri - 20-10-2018 Farklı bir serverdan bahsettiğin şey district gibi bir şey mi ? o halde pek tutulmaz yükleme ekranını beklemek istemez coğu kişi her görevde. Cvp: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Gousk - 20-10-2018 (20-10-2018, Saat: 14:07)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Farklı bir serverdan bahsettiğin şey district gibi bir şey mi ? o halde pek tutulmaz yükleme ekranını beklemek istemez coğu kişi her görevde. Bildiğim kadarıyla yapmaya çalıştıkları districti baştan yüklemeden farklı bir servera geçirmek bunu içinde engine 3.5 e geçiş şartmış. Yani bir yükleme ekranı olmasını beklemiyorum olsada uzun olacağını sanmıyorum. Bu sistemin son hali değil daha çok şey değişir. Sadece kafalarındaki fikri tartışmaya açmış durumdalar şuan. Beraber yaşayıp görücez . RE: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - AllizzWell - 20-10-2018 pubg de isinma turu ve ardindan uçakdan ada ya atlama gibi bir şey yapicaklar galiba RE: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Sophie - 30-10-2018 Allah'ım kafayı yiyeceğim ya. Neden herkes bu (küfür edemiyorum) s*çtığımın Battle Royale mantığına yöneliyor ki? Bu adam da mal mı *** bu oyun Open world neyin kafasındasın sen bekleme ekranı ne ya. Değişiklik mi istiyorsun? Biraferoyuna diğer haritaları da getir Airport, Racing district gibi. Lv i 315 e çek. Motoru güncelle yeter oyun dinamiğini değişmek nedir ya. Gittiler silahların içinden geçtiler. Whisper yavaşladı. Colby Csg serisi yavaşladı. improved zaten Allah'a emanet. Yakında olan oyuncular da bırakır yeni oyuncu toplar kendine fortnite gibi takılırlar... Mobilden yaptığım için direkt instagramdan screenshot aldım. Abi getirecekseniz bunları getirin ay tamam ya. Bir de oyun motoru düzelsin eski oyuncular yeniler otomatik olarak geri gelecek zaten. Kimse bunun modunun değişmesini istemiyor ki. Cvp: RE: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Gousk - 02-11-2018 (30-10-2018, Saat: 06:56)Sophie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah'ım kafayı yiyeceğim ya. Neden herkes bu (küfür edemiyorum) s*çtığımın Battle Royale mantığına yöneliyor ki? Bu adam da mal mı *** bu oyun Open world neyin kafasındasın sen bekleme ekranı ne ya. Değişiklik mi istiyorsun? Biraferoyuna diğer haritaları da getir Airport, Racing district gibi. Lv i 315 e çek. Motoru güncelle yeter oyun dinamiğini değişmek nedir ya. Gittiler silahların içinden geçtiler. Whisper yavaşladı. Colby Csg serisi yavaşladı. improved zaten Allah'a emanet. Yakında olan oyuncular da bırakır yeni oyuncu toplar kendine fortnite gibi takılırlar... Endişeni anlıyorumda oyun modu değişmiyo ki . Şuanda oyunun matchmaking sisteminde çok büyük problemler var, Sistem şu anda oyuncuları threat ve ranklarına göre çok esnek bir şekilde eşliyo. Bu matt in anlattığı sistemde kazanıp kaybetmene göre değişen bir değişken etken bulunacak csgo daki rank gibi bu sayede daha iyi eşleşiceksin ayrıca eşleşirken pinginede bakılıcak. Bu değişiklikler kulağa niye kötü geliyo ki ? Threat sistemi eski ve dethreat yapanlar yüzünden değiştirilmeli. Improved rifiling eski haline döndü. Silah nerfleme konusunda katılmıyorum çünkü bir sürü çok güçlü ve bir sürü çok güçsüz silah vardı bu bana göre gerekliydi. Oca ve csg hala iyi. Ayrıca yeni modun battle royale ilede bi alakası yokki ben sen niye bu kadar sinirlendin anlamadım doğrusu. Ayrıca yeni oyun motoru bu yılın sonuna kadar gelicek, yeni map, yeni contactler, yeni matchmaking sistemi, world server sistemi bunlar için yeni sisteme geçilmeli. Bu sorunları forumlarda konular açarak oyunculardan dinleyerek belirlediler. Yaptıkları hiçbir şey kendi kafalarına göre olmadı (Improved Rifiling dışında ama onuda geri çevirdiler şuan.) Bu oyun hala 2010 yapımı bir sistem üzerine kurulu ve değişmeli. Bu matchmaking değişiklikleri kesin gelicek diye bir durumda söz konusu değil. Bir community discussion konusu açıldı ve paylaşıldı altına sende fikrini ingilizce bir şekilde belrtebilirsin. Sadece kafalarındakini paylaşıp topluluktan gelicek tepkileri ölçtüler. Gamersfirstün senelerce yarattığı sorunları düzeltmediği bugları devir aldı bu şirket azıcık bekleyin bu problemler şık diye çözülmüyor. Gamersfirst bu oyuna sahipken senelerce bu umutla oynadık adamlar devir alalı 4 ay oldu başladık LO yu suçlamaya. Sabırlı olmamız lazım biraz daha en azından yılın sonuna kadar. Cvp: Yeni Gelecek Threat, Matchmaking ve IR Değişiklikleri - Hz.Biri - 03-11-2018 (02-11-2018, Saat: 09:07)Gousk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Endişeni anlıyorumda oyun modu değişmiyo ki . Şuanda oyunun matchmaking sisteminde çok büyük problemler var, Sistem şu anda oyuncuları threat ve ranklarına göre çok esnek bir şekilde eşliyo. Bu matt in anlattığı sistemde kazanıp kaybetmene göre değişen bir değişken etken bulunacak csgo daki rank gibi bu sayede daha iyi eşleşiceksin ayrıca eşleşirken pinginede bakılıcak. Bu değişiklikler kulağa niye kötü geliyo ki ? Threat sistemi eski ve dethreat yapanlar yüzünden değiştirilmeli. Improved rifiling eski haline döndü. Silah nerfleme konusunda katılmıyorum çünkü bir sürü çok güçlü ve bir sürü çok güçsüz silah vardı bu bana göre gerekliydi. Oca ve csg hala iyi. Ayrıca yeni modun battle royale ilede bi alakası yokki ben sen niye bu kadar sinirlendin anlamadım doğrusu. Ayrıca yeni oyun motoru bu yılın sonuna kadar gelicek, yeni map, yeni contactler, yeni matchmaking sistemi, world server sistemi bunlar için yeni sisteme geçilmeli. Bu sorunları forumlarda konular açarak oyunculardan dinleyerek belirlediler. Yaptıkları hiçbir şey kendi kafalarına göre olmadı (Improved Rifiling dışında ama onuda geri çevirdiler şuan.) Bu oyun hala 2010 yapımı bir sistem üzerine kurulu ve değişmeli. Bu matchmaking değişiklikleri kesin gelicek diye bir durumda söz konusu değil. Bir community discussion konusu açıldı ve paylaşıldı altına sende fikrini ingilizce bir şekilde belrtebilirsin. Sadece kafalarındakini paylaşıp topluluktan gelicek tepkileri ölçtüler. Gamersfirstün senelerce yarattığı sorunları düzeltmediği bugları devir aldı bu şirket azıcık bekleyin bu problemler şık diye çözülmüyor. Gamersfirst bu oyuna sahipken senelerce bu umutla oynadık adamlar devir alalı 4 ay oldu başladık LO yu suçlamaya. Sabırlı olmamız lazım biraz daha en azından yılın sonuna kadar. Kesinlikle katılıyorum. Bende umutluyum sorunları giderecekleri konusunda. Ayrıca tek sinir olduğum şey Improved Rifiling düzenlemesi olmuştu tepkiler sonucunda geri aldılar ama yinede düşündükleri şey mantıklıydı ciddi bir eksisi olması gerekiyordu. mod oyunun ilk başında bu şekilde yapılmalıydı alıştıktan sonra değişince doğal olarak tepkiler oldu. |