APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: Konu Dışı (https://apbturkiye.com/forum/forum-konu-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1)
+--- Forum: Online Oyunlar (https://apbturkiye.com/forum/forum-online-oyunlar)
+--- Konu Başlığı: Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun (/konu-sizinde-be%C4%9Fendiniz-5-online-oyun.html)



Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun - wedad301 - 14-08-2018

Bu konuyu açma sebebim benim ve sizin oynadığımız günlerimizi hatta yıllarımızı feda ettiğimiz online oyunları yazmak ve bir sıraya yerleştirmek öncelikle kendi sıralamam ile başlıyorum.

  1. Warframe
Uzayda ninja ve samuray olunabildiği, online oyunda hikaye anlatımı olur mu hiç diyenleri resmen ağlatan, içeriğiyle göz yaşartan mükemmel bir f2p oyun.
      2. Ultima Online
Herkese oynamak nasip olmadı olana ise vaktin yetmediği online oyun furyasının resmen yapı taşlarından biri olan bu oyun anlatılmaz sadece oynanır tabi şimdi oynamak isterseniz ilginizi çekmeyebilir eski bir oyun neticede genede Efsane.
      3. World Of Warcraft
Online oyunların gerçek anlamda insanları kendine bağladığını ve binlerce dolar harcatabileceğini, aylık ödemenin hakkıyla alınabileceğini gösteren, her karakteriyle bizleri kendine bağlayan mükemmel lore ile oyuncuların gözdesi WoW anlatılmaz oynanır. Uzun bir süre gerektiren bu oyun gün veya hafta ay değil yılları su gibi çeker haberiniz olsun.
      4. Combat Arms 
Bu oyun benim ilgimi Quarantine modu ile çekmişti ve bir o kadar dolu içeriğe sahip olduğunu kanıtlamıştı. Tabi eskiden güzel olan bu oyun belli bir süre sonra emektarlarını hilecilere ve p2w'e yenilmiş şekilde buldu. Halen girip maç atmak istemiyor değilim.
       5. Vindictus
Animeleri seven bir kişi olarak bu oyunun karakter dizaynı ve zırh dizaynı ilk dakikadan beni cezbetmiş olmakla birlikte saatlerimi harcatabilmiş ender online oyunlardandır. Farklı ve derin bir hikayesi olan bu online oyun Raidleri ile insanı çıldırtıp ecel terleri döktürmekte hiç geri kalmıyor. Oyuncuya mucizevi ve fantastik bir dünyada serüven imkanı sunmakta olan bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum.


Listem bu kadar lakin uzatmak istersek bir hayli uzayabilir. Listeye web based oyunları dahil etmiyoruz bilginize Smile


Cvp: Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun - s0ZNIz - 14-08-2018

Güzel oyunlar Smile benimde aklımda bir kaç oyun var.. Aktif olarak oynadıklarımı belirttim, sıralamayı önemsemeyin aklıma geldikçe eklerim.

  1. Warrock
  2. Dirty Bomb - Aktif
  3. SoulWorker - Aktif (Anime severler'e önerim)
  4. Blade & Soul (Anime severler'e önerim)
  5. APB Reloaded - Aktif
  6. Black Squad - Aktif
  7. Cs:Go - Aktif
  8. Skyforge - Aktif



RE: Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun - Gousk - 14-08-2018

1. Rainbow Six Siege - (aktif) Bu aralar en aktif oynadığım oyun. Diğer fps oyunlarındaki gibi pata küte ilerleyip kazanabileceğiniz bir oyun değil. Her saniyenin önemi var ve kafanızı kullanmanız şart. Doğru taktikle hiç silah kullanmadan bile round kazanabileceğiniz; taktiğin, infonun, map bilgisinin çok önemli olduğu kolay olmayan bir oyun.

2. Overwatch - Eskiden daha aktif olduğum gayet eğlenceli. Grafik tasarımları olsun karakter tasarımları olsun gayet başarılı bir oyun. Bir oyuna benzetmek gerekirse team fortress a benzetebileceğim bir oyun. Karakterlerin skillere sahip olduğu bir fps. Bölüm ve map tasarımları team fortress a benzeyen ve şu sıralar oyuncu sayısındaki düşüş ile biraz çoraklaşan ama hala zevk veren bir oyun.

3. Counter-Strike: Global Offensive - (aktif) Klasik, çoğumuzun hayatının bir kısmını ele geçirmiş oyun Big Grin. Bu aralar kendisi yerini bende rainbowa bıraksa da hala çok ayrı bir yeri var ve hala oynamaktan en çok zevk aldığım oyunlardan biri.

4. PUBG - İlk çıktığı zamanlardaki kadar aktif oynamasam da girer arkadaşlarla biraz vakit geçiririz. Hala sorunları olan bir oyun bu yüzden eski kitlesini de yavaş yavaş fortnite a kaybediyor.

5. Fortnite - (aktif) Birden patlayan ve dünyanın 3 de 2 sinin birden oynamaya başladığı, çoğu zaman pubg çakması olmakla suçlanan ama aslında gameplay olarak pubg den çok farklı bir oyun. Yapı oyunun ana mekaniği ve yapı olmadan bir hiçsiniz. Yapıda ustalaşmak oldukça zaman alıyor fakat oyunun patlamasının en büyük sebebi de bu, aiminiz ne kadar kötü olursa olsun yapı hayatınızı kurtarıyor ve 1. bile olabiliyorsunuz.

6. Rocket League - (aktif) Listedeki en kafa dağıtmalık oyun. Dereceli girerek rank da kasabilirsiniz fakat ben bu oyunu daha çok arkadaşlarla gülüp eğlenmek için açıyorum. Oyunda arabalarla futbol oynuyorsunuz. Uçuyosunuz, patlıyosunuz, zıplıyosunuz ve gerçekten çok eğlendiriyor.

7. Hearthstone - (aktif) Geldik en sevdiğim oyunlardan birine. Hearthstone a çıktıktan sonraki 4. ayında başladım ve resmen beni kendine bağladı. Oyunda kendi kart destenizi oluşturup minyonlarınızla ve spellerinizle karşı rakibi yenmeye çalışıyoruz. Oyunu tasarımları diğer örnekleri gibi ciddi düz ve zevksiz değil aksine gayet renkli, güzel tasarımlara ve gayet iyi bir mizaha sahip. Hala gayet aktif oynarım ve tavsiye ederim ama oynayabilmek için ingilizce bilmeniz gerekiyor çünkü oyunun türkçe dil seçeneği yok ve kartların hepsi ingilizce.

8.Black Desert Online  - Ciddi olarak oynadığım ilk mmorpg oyunudur. Daha önce knight veya metin2 gibi oyunlara hiç elini sürmemiş biri olarak bu oyunla başladım mmorpgye. Oyunun grafikleri gayet güzel ayrıca gameplay i çok akıcı ve doyurucu. Oyunun içeriği ise beklediğimde çoooook daha karmaşık. Diğer mmorpglerin maplerini tam bilmiyorum fakat BDO devasa bir mape sahip ve hala gitmediğim bir sürü yer var. 8-9 aydır oynuyorum hala bilmediğim bir sürü şey var Big Grin. Bu aralar bıraksamda gayet güzel bir mmorpg bence.


RE: Sizinde Beğendiniz 5 Online Oyun - wedad301 - 14-08-2018

Bende şahsen cs go oynuyordum bide black desert online ve rainbow six siege bunları baya bir süredir oynuyorum şu aralar rainbow yeni sezon bekliyorum Smile