"Pack of Revelations" - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: Konu Dışı (https://apbturkiye.com/forum/forum-konu-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1) +--- Forum: Off-Topic Genel Tartışma (https://apbturkiye.com/forum/forum-off-topic-genel-tart%C4%B1%C5%9Fma) +--- Konu Başlığı: "Pack of Revelations" (/konu-pack-of-revelations.html) |
"Pack of Revelations" - wedad301 - 04-08-2018 Başlıktanda anlaşılacağı üzere "pack of revelations" alınmaya değer mi ? Bu pakete sahip misiniz ? Konuyu nereye açacağıma emin olamadım olayın satın almayla ilgili olduğundan buraya açmanın mantıklı olacağını düşündüm bu paket içeriğini 5 silah, kıyafetler ve araç+kitler oluşturuyor ederi 200 tl'ye tekabül etmekte sizce almak iyi olur mu yoksa bundan daha iyisi var mı? RE: "Pack of Revelations" - HalilMUNGAN - 04-08-2018 Evet benim için çok tatlı oldu. Kesinlikle alınması gereken paketlerden. Cvp: RE: "Pack of Revelations" - wedad301 - 04-08-2018 (04-08-2018, Saat: 17:20)HalilMUNGAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet benim için çok tatlı oldu. Kesinlikle alınması gereken paketlerden. Peki hocam silahların slotlarından ve aracın slotlarından biraz bahsedebilir misin ? RE: "Pack of Revelations" - AlaskanCrab - 04-08-2018 benim arkadaşımın hesabında bu paket mevcut ve onun hesabıyla baya oynama fırsatı bulduğum için az çok silahları biliyorum. Öncelikle tabancasından başlayayım. 25 hasar vuruyor. Diğer 6 patlar tarzı uzaktan vuran silahlara göre hızlı toparlıyor ancak yine de temiz 4 tane atışı art arda yapman zor. Bir de 7 mermisi var bu da demek oluyor ki bir şarjörde 1.75 kişi öldürebiliyorsun ki bu oran diğer emsallerine göre bence az. Ar-97 silahını başta denemeyi çok istiyordum ancak kendi adıma bir hayal kırıklığı oldu. Basılı tuttuğunda kendisi sıkıyor ve 4. mermiden sonra sapıtmaya başlıyor. 5 mermi de öldürebiliyorsun ancak karşılıklı orta mesafede n-tec kullanan biriyle sıkmaya başladığınızda n-tecli eğer silah kontrolü varsa çok rahat bir şekilde seni alabilir. Yeni güncellemelerle bu silahların atış tepmeleri falan değişecekmiş yeni halini bilmem ancak şu an öyle bulunmaz hint kumaşı değil bana göre. h-9 hafif makineli silahı hoş. yaklaşık 9 mermide falan öldürüyor ve hızlı sıkıyor ancak bu silahı öyle süper yapan bir şey yok. Oyunda böyle bir silahı kullanmayı bilen birisi oca-ew oynayarak da çok rahat birilerini vurabilir. s-247 oblivion. Arkadaşım bu silahı çok seviyor ve takım savaşlarında çok işe yaradığını iddia ediyor.Benim yorumum ise yalnız takılan ve gördüğün adama sıktığında onun direkt ölmesini isteyen benim gibi sabırsız biriysen sevmeyeceğin yönünde. kıyafetlere yorumum yok o tamamen senin beğenin. 4 slotlu ıo growl ve yanında kitini vermesi çok güzel bir olay. Ancak ben sırf bunun için bu pakete para vermezdim açıkçası. 70 lirayı falan belki hak eder ama 200 lirayı asla. Cvp: RE: "Pack of Revelations" - wedad301 - 05-08-2018 (04-08-2018, Saat: 23:47)AlaskanCrab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benim arkadaşımın hesabında bu paket mevcut ve onun hesabıyla baya oynama fırsatı bulduğum için az çok silahları biliyorum. Öncelikle tabancasından başlayayım. 25 hasar vuruyor. Diğer 6 patlar tarzı uzaktan vuran silahlara göre hızlı toparlıyor ancak yine de temiz 4 tane atışı art arda yapman zor. Bir de 7 mermisi var bu da demek oluyor ki bir şarjörde 1.75 kişi öldürebiliyorsun ki bu oran diğer emsallerine göre bence az. Çok teşekkürler yorumun için yeni güncellemeyi bekleyecem silahların düzenlenmiş haline bakıcam öyle alabilirim. RE: "Pack of Revelations" - SacheM - 05-08-2018 Bu paket bende mevcut OTWdende test edebilrsiniz Öncelikle silahlardan başlayalım.Bu silahlar diğer silahlara göre daha zor daha sıkıntılı.Örneğin SG 21 oyunun en güçlü silahı(opgl osmaw ve volcano hariç) tam 950 dmgsi var ama çok yavaş o yüzden bitirici bir silah iyi bir aim istiyor ıskalarsan yanarsın.Taktik konusunda birkaç olayı var.Mesela perc bombasını adama at bir tane vur adam ölür yada 3ps3 ü (gerekli modlar arasında) tak 1 tane tabancanla sık sonra pompalıya geç adam öldü.Diğer silahları fazla beğenmedim zaten yeni yama gelince düzeltilecekler ar-97 silahın ilk üç atşı mükemmel doğru fakat 4 -5 derken çok dağıtıyor ve kendine gelmesi uzun sürüyor buda sıkıntıya yol açıyor.R-2 bu oyunda şeklini ve sesini en sevdiğim silahlardan(Atac Bodyguard kadar sevmiyorum)fakat yarı otomatik çok hızlı vurabilirsin çok tepiyor yakın mesafede önermem.Yani demek istediğim free silahlar varken bunlar daha kötü kalıyor.Örneğin H-9 yerine Oca kullanabilirsin. Paketimizde 4 slotlu bir Growl var kitleride mevcut fakat mamba kitleri yok.Bu aracımız Jerichodan daha ağır daha iyi hızlanıyor yol tutuşu çok iyi fakat dayanıklı değil.Hızı 22.7 4x4den daha hızlı yani.4x4ün yoksa bu arabayı kullanman daha iyi olur. Kıyafetleri beğenmedim zevklerimle pek örtüşmüyor belki sen seversin. Bu paket 5 silah 1 araba ve birkaç tane kıyafetle birlikte iyi fiyata sahip ama dediğim gibi silahlar sıkıntılı iyi ellerde olması gerekiyor.Tavsiyem ilk önce otwde kullan seversen alabilrsin. Cvp: RE: "Pack of Revelations" - wedad301 - 05-08-2018 (05-08-2018, Saat: 11:40)SacheM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu paket bende mevcut OTWdende test edebilrsinizÇok teşekkürler önerin için hocam bence yeni update ile bu paketteki silahları baya bir bufflayacaklar çünkü paket şuan diğerlerine göre daha önem arz ediyor onlar için üzerine düşerler büyük ihtimal aracı modlarla bir şekle sokarız almaya karar verdim hayırlısı bakalım. RE: "Pack of Revelations" - AllizzWell - 06-08-2018 h9-curse için bile alinir pack, curse hem raptor hemde colby 1922-m in kırması diyebilcegimiz uniqie silah |