Ticaret Limiti - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye) +--- Forum: Forum Öneri Merkezi (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-%C3%B6neri-merkezi) +--- Konu Başlığı: Ticaret Limiti (/konu-ticaret-limiti.html) |
Ticaret Limiti - wedad301 - 03-08-2018 Öneride bulunacağım konu ileride önem kazanabilir şimdiden ilginiz için teşekkürler. Forumda bildiğiniz üzere ticaret yapılmaktadır. Hesap takası olsun, silah satımı vesaire ancak buna bir limit getirilmesi taraftarıyım şöyle ki bir kullanıcı aylık olarak sadece on veya yirmi kez ticaret yapabilsin aksi taktirde diğer kullanıcılar istediklerine kavuşamamakta ve ortaya haksız bir rekabet durumu çıkmakta. Ticaretin önü kapatılsın olarak algılamasın kimse bunu öne sürmemin sebebi yeni başlamış ve silah arayışında, hesap arayışındaki kişilerin istediklerine kavuşabilmesi ve belli bir doyumluluğa ulaşmış kullanıcıların ticaretini belli bir süre kısıtlamaktır burda ki amaç. Bu konudaki fikir ve düşüncelerinizi lütfen eksik etmeyin. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Cvp: Ticaret Limiti - s0ZNIz - 03-08-2018 Merhaba, vakit ayırıp bizlere öneride bulunduğunuz için öncelikle teşekkür ediyorum. Alım/satım mevzularına hitaben yazıyorum, burada sonuç itibariyle güvenli bir ortam oluşturduk ve insanlar bu sayede rahatça item alışverişi yapabiliyorlar, zaten amaçlarımızdan biri de buydu. Market bölümüne açılan konuların, belirtilen kurallara ve maddelere ters düşmesi sonucunda zaten kişinin konusu silinmekte. Alışverişler için forumda market bölümüne konulan kurallara uyulduğu taktirde, herkes konu açabilir. Bunu kısıtlamanın pek mantıklı olacağını zannetmiyorum, bu benim düşüncem. Ayrıca mesajınızın bir kısmında belirtmişsiniz; "yeni başlamış ve silah arayışında, hesap arayışındaki kişilerin istediklerine kavuşabilmesi" Bu cümlenizle, kısıtlamanın neden getirilmemesi gerektiğini cevaplamış oluyorsunuz. Seçeneğin bol olması, satın alacak kişi bakımından çok daha iyidir. APB Türkiye Yönetimi olarak belirttiğiniz öneriyi, sistemimiz için uygun göremedik. Fakat konuyu kilitlemiyorum, sonuçta bu bir görüş ve eleştirilere açığız. Herkes fikrini belirtebilir, teşekkür ediyoruz. Cvp: Ticaret Limiti - Kulhfu - 04-08-2018 Aktif kullanıcı sayısı şuan çok az. Direkt olarak kullanıcı sayısı az aslında şuan bunu yapmanın bence bi anlamı yok. Ama eğer oyun canlanırsa ve ileride çok üyemiz olursa aslında mantıklı olabilir biraz ama bence şuan zaten çok nadir silah takası falan oluyor o yüzden becne gereksiz şuan. RE: Ticaret Limiti - wedad301 - 04-08-2018 Dediğim gibi geleceğe yönelik bir öneri şuan için yapılması bencede bir anlam ifade etmez ama ilerde ne olacağını bilemeyiz. RE: Ticaret Limiti - AlaskanCrab - 04-08-2018 piyasadaki tüm silahları almaya çalışıp ardından karaborsa mantığıyla daha pahalıya satmaya çabalayan birileri olursa bu söylenilen oldukça mantıklı. İleride bizleri neler beklediği bilinmez doğrusu Cvp: RE: Ticaret Limiti - wedad301 - 05-08-2018 (04-08-2018, Saat: 23:56)AlaskanCrab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: piyasadaki tüm silahları almaya çalışıp ardından karaborsa mantığıyla daha pahalıya satmaya çabalayan birileri olursa bu söylenilen oldukça mantıklı. İleride bizleri neler beklediği bilinmez doğrusu Aslında birazda kastettiğim buydu çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız. RE: Ticaret Limiti - Khnosu - 12-08-2018 Şu an için fazla aktiflik yok gibi gözüküyor ileride oyun motoru ve çeşitli güncellemeler ile oyun tekrardan çanlandırılırsa stok yapıp piyasa değerlerini tavana vurduracak kara borsacıların da geri dönme ihtimali var. Bu sebeple şu an için oşmasa da ilerileyen zamanlarda mantıklı olabilecek bir sistem olduğunu düşünüyorum. Ek olarak hesap satışlarında minimum ve maximum fiyatın yazılması ve hesap içeriğine dair ekran görüntülerinin olmadığı satış konularının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Satıcı hesabına en yüksek rakamı verene satacak dahi olsa minimum bir fiyat yazmalı ve hesap içeriğine dair bilgileri ve kanıtları (ekran görüntülerini) paylaşmalı. Cvp: RE: Ticaret Limiti - wedad301 - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 00:32)Khnosu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu an için fazla aktiflik yok gibi gözüküyor ileride oyun motoru ve çeşitli güncellemeler ile oyun tekrardan çanlandırılırsa stok yapıp piyasa değerlerini tavana vurduracak kara borsacıların da geri dönme ihtimali var. Bu sebeple şu an için oşmasa da ilerileyen zamanlarda mantıklı olabilecek bir sistem olduğunu düşünüyorum. Ek olarak hesap satışlarında minimum ve maximum fiyatın yazılması ve hesap içeriğine dair ekran görüntülerinin olmadığı satış konularının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Satıcı hesabına en yüksek rakamı verene satacak dahi olsa minimum bir fiyat yazmalı ve hesap içeriğine dair bilgileri ve kanıtları (ekran görüntülerini) paylaşmalı. Kesinlikle katılıyorum. |