APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
Dinar Satımı - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Türkiye Auction (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-auction)
+---- Forum: Mezarlık (https://apbturkiye.com/forum/forum-mezarl%C4%B1k)
+---- Konu Başlığı: Dinar Satımı (/konu-dinar-sat%C4%B1m%C4%B1.html)

Dinar Satımı - korater - 18-07-2018

Arkadaşlar Uzun bir süre boş kalacağımı göz önünde bulundurarak Oyundaki dolar işaretli yani dinar olan parayı kasmaya ve bunu reel para ile satmaya karar verdim fiyatları cok bilmiyorum konusup tartısacaz (pazarlık sünnettir).Almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın Citadel EU serverinde oynuyorum ordan satım olacak.Ödeme Yöntemi olarak banka hesabı.

RE: Dinar Satımı - AllizzWell - 18-07-2018

2m oyun parasi alabilirim, tabi fiyat uygun gelirse Smile

Cvp: Dinar Satımı - Kulhfu - 18-07-2018

Bi tavsiye: Parayı nasıl kazandığının ss lerini veya kısa video kesitlerini biriktir derim. Oyuna trade sistemi gelmeden direkt olarak oyun parası satmak kurallara aykırı ve Little Orbit buna çok ciddi bakıyor. Örneğin 2.500.000 dolara Ringer T-Shirt görürlerse satanıda alanıda banlıyorlar. Bu olayı yaşadım ordan biliyorum. Dikkatli olun derim.(Benim ehsabımda ban yedi bu yüzden bu arada)

İyi oyunlar..

RE: Dinar Satımı - korater - 18-07-2018

Ben bu parayı crim hesapla dükkan soyarak yapıyorum.Ne yani yaptıgım bütün droppları video ya mı alayım ? ne kadar saçma bir sistem Sad

Cvp: Dinar Satımı - Kulhfu - 18-07-2018

Ram Raid yaptığını bende anladım sadece kısa kesitler al çünkü oyun ilk çıktığında cheat engine ile bile para hilesi yapılıyordu ve bir çok hesap tekrar unban olunca 9999999 parası olan hesaplarda açıldı. Sırf bu yüzden boşuna ban yememen amaçlı düşük bir ihtimal ama en azından mesela 2 milyon kasıcaksın. Son 50k nı kasarken videoya al derim.

RE: Dinar Satımı - korater - 18-07-2018

Anladım Hocam yaptıgım bütün dropplardan önce ss alırım ve son parayı dropplarken dediğin gibi video ya alırım.Uyarın için teşekkür ederim.Bu arada cheat engine mevzusuna güldüm sistemleri nasil bu kadar aciz olabilir ?

Cvp: Dinar Satımı - Gousk - 19-07-2018

(18-07-2018, Saat: 21:55)Kulhfu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ram Raid yaptığını bende anladım sadece kısa kesitler al çünkü oyun ilk çıktığında cheat engine ile bile para hilesi yapılıyordu ve bir çok hesap tekrar unban olunca 9999999 parası olan hesaplarda açıldı. Sırf bu yüzden boşuna ban yememen amaçlı düşük bir ihtimal ama en azından mesela 2 milyon kasıcaksın. Son 50k nı kasarken videoya al derim.

''Hesaplar açıldığında bütün ticket ve paralar sıfırlanarak açıldı''

Cvp: Dinar Satımı - Kulhfu - 19-07-2018

(19-07-2018, Saat: 00:20)Gousk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2018, Saat: 21:55)Kulhfu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ram Raid yaptığını bende anladım sadece kısa kesitler al çünkü oyun ilk çıktığında cheat engine ile bile para hilesi yapılıyordu ve bir çok hesap tekrar unban olunca 9999999 parası olan hesaplarda açıldı. Sırf bu yüzden boşuna ban yememen amaçlı düşük bir ihtimal ama en azından mesela 2 milyon kasıcaksın. Son 50k nı kasarken videoya al derim.

''Hesaplar açıldığında bütün ticket ve paralar sıfırlanarak açıldı''

Ha bunu fark etmemiştim. Cheat Engine olayıda oyun ilk çıktığı zamanlar kaç sene oldu şimdi sayması zor eğer durum böyleyse hiç böyle ss veya video ile uğraşma ama hala ban olayı var diye biliyorum emin değilim.

RE: Dinar Satımı - AllizzWell - 19-07-2018

(18-07-2018, Saat: 17:43)korater Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Uzun bir süre boş kalacağımı göz önünde bulundurarak Oyundaki dolar işaretli yani dinar olan parayı kasmaya ve bunu reel para ile satmaya karar verdim fiyatları cok bilmiyorum konusup tartısacaz (pazarlık sünnettir).Almak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın Citadel EU serverinde oynuyorum ordan satım olacak.Ödeme Yöntemi olarak banka hesabı.

(18-07-2018, Saat: 19:26)Megaoptimus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2m oyun parasi alabilirim, tabi fiyat uygun gelirse Smile

fiyat nedir ? Smile