APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Reloaded Türkiye (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-t%C3%BCrkiye)
+--- Forum: Forum Duyuruları (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-duyurular%C4%B1)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) (/konu-apb-t%C3%BCrkiye-modern-advanced-launcher-2026.html)

APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - miko - 30-07-2026

[Resim: launcher.png]

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, zamanında herkesin bildiği ve kullandığı Advanced APB Launcher'in APB Türkiye için yeniden tasarlanıp geliştirilmiş halini sunuyorum.

Geliştirilen modern launcher, güncellemeleri otomatik olarak algılayıp kendini sizinde onayınız ile otomatik günceller.

Hala geliştirme aşamasında olduğu için gördüğünüz hataları belirtin, bu süreci birlikte kolaylaştıralım.  :rolleyes:

Cvp: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - Satoru - 30-07-2026

Abi eline sağlık son hali harika olmuş, ben bir kaç ayar test ettim gayet düzgün çalışıyor. Aktif oynayan oyunculardan gelen bildirimler daha kıymetli olacaktır elbette, emeğine sağlık <3

Cvp: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - ummbop - 01-08-2026

ben denedim, ultrawide monitör kullanıyorum buna rağmen özellikle çözünürlük kısmında sorun yaşarım diye düşündüm ama yaşamadım. performans profili ksımı arttırılabilir, önceki sistemde sol altta bi buton vardı aşağı yukarı çekerek ayarlanıyordu galiba, onun dışında herşey güzel gibi. lütfen geliştirmeye devam edin. elinize sağlık.

RE: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - mumuerdem - 07-08-2026

[Resim: WHYgXke.png]

RE: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - Satoru - 07-08-2026

(07-08-2026, Saat: 14:30)mumuerdem yazdı: [Resim: WHYgXke.png]

Oyunun özgün yapılandırma dosyaları eksik diyor bakın. Söylendiği gibi repair yapıp tekrar dener misiniz, bende sorun yok.

RE: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - mumuerdem - 07-08-2026

(07-08-2026, Saat: 15:15)Satoru yazdı:
(07-08-2026, Saat: 14:30)mumuerdem yazdı: [Resim: WHYgXke.png]

Oyunun özgün yapılandırma dosyaları eksik diyor bakın. Söylendiği gibi repair yapıp tekrar dener misiniz, bende sorun yok.

denedim olmadı

RE: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - miko - 07-08-2026

(07-08-2026, Saat: 16:48)mumuerdem yazdı:
(07-08-2026, Saat: 15:15)Satoru yazdı: Oyunun özgün yapılandırma dosyaları eksik diyor bakın. Söylendiği gibi repair yapıp tekrar dener misiniz, bende sorun yok.

denedim olmadı

selam, geri bildirimin için teşekkür ederim.
ilk çalıştırmada APBMachineOptions.ini ile APBEngine.ini oluşmuyor, doğal olarak launcher gereksiz biçimde repair’a yönlendiriyor. çünkü daha önce steam üzerinden hiç deneme yapmamıştık.  Smiling Face with Tear  şimdi varsayılan dosyalara steam üzerinden başlatmayı kaynak koda ekledik.
ek olarak geri yükleme kısmına steam için ekleme yaptık: ilk Steam çalıştırmasında launcher’ın oluşturduğu iki INI, yedeğe “önceden yoktu” olarak kaydedilecek. böylece daha sonra yedeği geri yüklersek temiz kurulum durumu gerçekten geri gelir; mevcut ayarlar hiçbir zaman ezilmeyecek.
son sürümü, programın kendi içinde Resmi Güncelleyici sekmesinden indirebilirsin.

tekrar deneyip bilgi verebilir misin?

RE: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - mumuerdem - 10-08-2026

(07-08-2026, Saat: 18:24)miko yazdı:
(07-08-2026, Saat: 16:48)mumuerdem yazdı: denedim olmadı

selam, geri bildirimin için teşekkür ederim.
ilk çalıştırmada APBMachineOptions.ini ile APBEngine.ini oluşmuyor, doğal olarak launcher gereksiz biçimde repair’a yönlendiriyor. çünkü daha önce steam üzerinden hiç deneme yapmamıştık.  :-/  şimdi varsayılan dosyalara steam üzerinden başlatmayı kaynak koda ekledik.
ek olarak geri yükleme kısmına steam için ekleme yaptık: ilk Steam çalıştırmasında launcher’ın oluşturduğu iki INI, yedeğe “önceden yoktu” olarak kaydedilecek. böylece daha sonra yedeği geri yüklersek temiz kurulum durumu gerçekten geri gelir; mevcut ayarlar hiçbir zaman ezilmeyecek.
son sürümü, programın kendi içinde Resmi Güncelleyici sekmesinden indirebilirsin.

tekrar deneyip bilgi verebilir misin?
artık steam den de olmaya başladı elinize sağlık Grinning Face

Cvp: APB Türkiye - Modern Advanced Launcher ( 2026 ) - Turdcake - 11-08-2026

maşallahınız var lütfen geliştirmeye devam edin hocam