APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] APB Reloaded Tüm Legendary Silahlar ve Açıklamaları - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Reloaded Rehber (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-rehber)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Reloaded Tüm Legendary Silahlar ve Açıklamaları (/konu-apb-reloaded-t%C3%BCm-legendary-silahlar-ve-a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1.html)



APB Reloaded Tüm Legendary Silahlar ve Açıklamaları - s0ZNIz - 20-08-2024

[Resim: icon_explosive_aaped_gold.webp]
AAEPD "Volcano JC"

AAEPD (Zırh Karşıtı Patlayıcı Mühimmat Cihazı) Volcano Joy Topu, Colby Security & Safety tarafından sunulan hafif bir RPG launcherdır. Standart roketlere göre daha ucuz olan mikro-roketleri ateşler, ancak patlama yarıçapı daha küçüktür.

[Resim: icon_pistol_act44_gm_gold.webp]
ACT 44 GM

Yıllık San-Paro tabanca atış yarışmasında birincilik ödülü için tasarlanan bu altın kaplama tabanca, açık piyasaya sunulmuştur. Entegre dürbünü ve geliştirilmiş tutuşu ile, standart modeline kıyasla daha fazla zoom sağlar.

[Resim: icon_smg_aces_gold.webp]
Agrotech ACES R&D III

Küçük kalibreli mermileri son derece yüksek hızlarda ateşleyen Agrotech Yakın Savaş Sistemi, yakın menzilde yoğun bir ateş sağlar. Doğru atış için en iyi şekilde seri ateş edilmesi önerilir. SMG konfigürasyonu, daha yüksek ateş hızını sağlamak için kısaltılmış bir namlu kullanır.


[Resim: icon_rifle_ffa-jb_gold.webp]
Agrotech FFA 'BullShark'

Fonksiyonel olarak OBIR ile aynı olan FFA, Obeya silahının dürbününe sahip olmadığından daha az zoom sağlar. 'BullShark', artan sayıda atış serisi için uyarlanmış, ancak namlunun aşınmasını önlemek için daha az güçlü mermiler kullanılması gerekir.

[Resim: icon_lmg_amg_base_gold.webp]
AMG-556 'Euryale'

Bu hafif ve hızlı ateş eden LMG ile Agrotech, bastırma ve hareketliliği tek bir işlevsel pakette birleştirmiştir.

[Resim: icon_lmg_amg_bipod_gold.webp]
AMG-556 'Medusa'

Bu hafif ve hızlı ateş eden LMG ile Agrotech, bastırma ve hareketliliği tek bir işlevsel pakette birleştirmiştir. Bu özelliği, son teknoloji geri tepmeyi dengeleyici sistemlerle birleştirdiğinizde, AMG-556 'Medusa' hem hızlı hareket etmenizi sağlar hem de rakiplerinizin aynı şekilde hareket etmesini engeller.

[Resim: icon_lmg_amg_compact_gold.webp]
AMG-556 'Stheno'

Bu hafif ve hızlı ateş eden LMG ile Agrotech, bastırma ve hareketliliği tek bir işlevsel pakette birleştirmiştir.

[Resim: icon_assaultrifle_apocalypse_famine_gold.webp]
AR-97 'Misery'

Yavaş bir döngü hızı, olağanüstü başlangıç hassasiyeti ve yüksek hızda mermiler ile AR-97 'Misery', mermilerin sürekli olarak gelmesini ve acı vermesini sağlar.

[Resim: icon_assaultrifle_atac_bodyguard_gold.webp]
ATAC 424 "Bodyguard"

Agrotech Tactical Assault Carbine, darbeleri emerek nişanınızı düz tutan sıvı askıda bir odacıkla birlikte devrim niteliğinde bir gazla çalışan besleme ve ateşleme mekanizmasına sahiptir. Son derece modüler tasarımı, öldürme potansiyelini artırmak için büyük ölçüde genişletilebilir.

[Resim: icon_assaultrifle_atac_mercenary_gold.webp]
ATAC 424 "Mercenary"

Agrotech Tactical Assault Carbine, darbeleri emerek nişanınızı sabit tutan sıvı askıda bir odacığa sahip devrim niteliğinde bir gazlı besleme ve ateşleme mekanizmasıyla donatılmıştır. Son derece modüler tasarımı, öldürme potansiyelini artırmak için büyük ölçüde genişletilebilir.

[Resim: icon_assaultrifle_atac_watchman_gold.webp]
ATAC 424 "Watchman"

Agrotech Tactical Assault Carbine, darbeleri emerek nişanınızı sabit tutan sıvı askıda bir odacığa sahip, devrim niteliğinde bir gazlı besleme ve ateşleme mekanizmasıyla donatılmıştır. Son derece modüler tasarımı, öldürme potansiyelini artırmak için büyük bir genişletilebilirlik sağlar.

[Resim: icon_assaultrifle_atac_default_gold.webp]
ATAC 424 NFCP 3

Agrotech Tactical Assault Carbine, darbeleri emerek nişanınızı sabit tutan sıvı askıda bir odacığa sahip, devrim niteliğinde bir gazlı besleme ve ateşleme mekanizmasıyla donatılmıştır. Son derece modüler tasarımı, öldürme potansiyelini artırmak için büyük bir genişletilebilirlik sağlar.

[Resim: icon_smg_cap40_gold.webp]
CAP40

Obeya'nın Kompakt Otomatik Tabancası, yirminci yüzyılın ortalarından kalma bir model olabilir, ancak doğru ellerde hala etkileyici bir silahtır. Genç kardeşi OCA-EW'ye benzer olsa da, CAP40 daha yüksek kalibreli mermiler kullanır ve bu, ateş hızında bir azalmaya neden olur. 'Sergeant' varyantı, savaşta her zaman faydalı olan Delici mermiler ekler.

[Resim: icon_lmg_cas_handle_gold.webp]
CASE 'The Bolo' NFCP 3

Fonksiyonel olarak ALIG-762 ile aynı olan bu Colby Hafif Makinalı Tüfek, askeri çatışmalarda hafif araçları hızlı ve etkili bir şekilde durdurmak için tasarlanmıştır, ancak San Paro'nun sokaklarında da eşit derecede başarılı olmuştur.

[Resim: icon_lmg_cas_base_gold.webp]
CASE 'The Haymaker'

Fonksiyonel olarak ALIG-762 ile aynı olan bu Colby Hafif Makinalı Tüfek, askeri çatışmalarda hafif araçları hızlı ve etkili bir şekilde durdurmak için tasarlanmıştır; ancak San Paro'nun sokaklarında da eşit derecede başarılı olmuştur.

[Resim: icon_lmg_cas_sight_gold.webp]
CASE 'The K.O.'

Fonksiyonel olarak ALIG-762 ile aynı olan bu Colby Hafif Makinalı Tüfek, askeri çatışmalarda hafif araçları hızlı ve etkili bir şekilde durdurmak için tasarlanmıştır; ancak San Paro'nun sokaklarında da eşit derecede başarılı olmuştur.

[Resim: icon_smg_cbmp_tactical_gold.webp]
CBMP-45 'Arrow'

Fonksiyonel olarak Colby PMG ile aynı olan Obeya Kapalı Namlu Makinalı Tabanca, yakın ve orta menzillerde kullanılmak üzere tasarlanmış yavaş ateş eden bir makinalı tabancadır. Bu versiyon, bir SMG Susturucu ile birlikte gelir.

[Resim: icon_smg_cbmp_compact_gold.webp]
CBMP-45 'Bolt'

Fonksiyonel olarak Colby PMG ile aynı olan Obeya Kapalı Namlu Makinalı Tabanca, yakın ve orta menzillerde kullanılmak üzere tasarlanmış yavaş ateş eden bir makinalı tabancadır.

[Resim: icon_smg_cbmp_base_gold.webp]
CBMP-45 'Dart'

Fonksiyonel olarak Colby PMG ile aynı olan Obeya Kapalı Namlu Makinalı Tabanca, yakın ve orta menzillerde kullanım için tasarlanmış yavaş ateş eden bir makinalı tabancadır.

[Resim: icon_assaultrifle_cobra_scoped_gold.webp]
COBR-A "Adder"

Son teknoloji hafif gövdesi ile Covert Ops Battle Rifle - Assault (COBR-A), hareket halindeyken orta menzile kadar hedeflere angaje olmak veya daha uzak mesafelerden hassas bir şekilde rahatsızlık vermek için tasarlanmış son derece hareketli bir platformdur.

[Resim: icon_assaultrifle_cobra_base_gold.webp]
COBR-A "Venom"

Son teknoloji hafif gövdesi ile Covert Ops Battle Rifle - Assault (COBR-A), hareket halindeyken orta menzile kadar hedeflere angaje olmak veya daha uzak mesafelerden hassas bir şekilde rahatsızlık vermek için tasarlanmış son derece hareketli bir platformdur.

[Resim: icon_pistol_colbycommander_gold.webp]
Colby Commander

San Paro'nun son savaşının 125. yıldönümünü kutlamak için tasarlanan Colby Commander, Colby RSA'nın modern tasarımını ve performansını, Wild West'in ikonik estetiğiyle birleştirir. Bu sınırlı üretim versiyonu, mermi atışlarının hedefleri delmesini sağlayan bir mod ile birlikte gelen benzersiz bir kabza tasarımıyla dikkat çeker.

[Resim: icon_shotgun_csg_gold.webp]
Colby CSG-20

20 Gauge Combat Shotgun, Colby'nin popüler Joker Gunworks serisine yanıtıdır. Daha büyük pellet sayısı kullanarak daha eşit bir yayılma sağlar, ancak daha küçük boyutlar pellet başına hasarı azaltır ve araçlara da daha az zarar verir.

[Resim: icon_smg_tommygun_gold.webp]
Colby M-1922 'Hazardous'

Bu M1922'nin uyarı şeritleri ile kaplı olmasının bir nedeni var. Modifikasyonlar, kullanımı daha zor hale getirse de, daha büyük tambur ve soğutma ceketi sayesinde tüm o 'Kirli Hayvanlar' için bolca 'Değişim' bulunuyor. Bu silah, bu silaha özgü alternatif kaplamalardan oluşan bir sete sahiptir.

[Resim: icon_shotgun_dow_foldedstock_gold.webp]
DOW 'Thumper'

Fonksiyonel olarak Nekrova'nın Tam Otomatik Pompalı Tüfeği'ne çok benzeyen Obeya, aynı verimliliği yarı otomatik bir platformda sunmayı tercih etti. Bu, şarjörü her seferinde birer birer doldurma yeteneği sağlar. Thumper versiyonu, çeşitli menzillerde etkinlik sağlayan bir Mekanik Boğaz ile birlikte gelir.

[Resim: icon_explosive_eol_base_gold.webp]
EOL

Piyadeler tarafından 'Hayatın Sonu' olarak bilinen Patlayıcı Araç Fırlatıcı, birçok farklı el bombası ateşleyebilir. Bu versiyon, 40 mm'lik bir Parçalanma el bombası çeşidini ateşler.

[Resim: icon_explosive_eol_sight_gold.webp]
EOL 'Deep Impact'

Piyadeler tarafından 'Hayatın Sonu' olarak bilinen Patlayıcı Donanım Fırlatıcı, birçok farklı el bombası ateşleyebilir. Bu versiyon, 40 mm'lik bir Çarpma el bombası çeşidini ateşler.

[Resim: icon_assaultrifle_far_sight_gold.webp]
FAR 'Spearhead'

Müşteri geri bildirimlerine yanıt olarak STAR serisinin yaygınlığına karşılık olarak geliştirilen Somatic Frontline Assault Rifle, döngü hızını artırarak ve namludaki toleransları azaltarak ilk atışta biraz daha fazla etki sağlar. Ancak, bu iyileştirmeler magazin kapasitesinin azalmasına ve tam otomatik ateşleme sırasında daha düşük bir doğruluğa neden olur.

[Resim: icon_rifle_ffa-jb_gold.webp]
FFA 'BullShark'

Fonksiyonel olarak OBIR'e benzer olan FFA, Obeya silahının dürbününden yoksundur ve bu nedenle daha az zoom sağlar. 'BullShark' ise giderek daha büyük atışlar yapmak üzere uyarlanmıştır, ancak artan atış hacmiyle namlunun aşınmasını önlemek için daha az güçlü mermiler kullanılmalıdır.

[Resim: icon_rifle_ffa_gold.webp]
FFA 5.56 R&D III

Fonksiyonel olarak OBIR'e benzer olan FFA, Obeya silahının dürbününe sahip olmadığı için nişan alırken daha az zoom sağlar.

[Resim: icon_flaregun_gold.webp]
Firework Launcher

Bu Havai Fişek Atıcı, organize ekipler için uzun menzilli destek sağlar. Bu silahla havaya atılan bir atış, atışın yapıldığı noktadan 60 metre içindeki tüm hedefleri işaretler.

[Resim: icon_pistol_fr0g_torch_gold.webp]
FR0G

Agrotech FR0G, başlangıçta Shadowstrike tarafından yoğun bölgelerden VIP'leri tahliye ederken kullanılmak üzere sipariş edilmiş yakın dövüş yan tabancasıdır. Yüksek kalibreli ve düşük hızlı mermiler kullanan bu tabanca, uzak mesafelerde gücünü hızla kaybettiği için aşırı delici olmasını önler.

[Resim: icon_pistol_fr0g_sight_gold.webp]
FR0G 'Thumbnail'

Agrotech FR0G, başlangıçta Shadowstrike tarafından yoğun bölgelerden VIP'leri tahliye ederken kullanılmak üzere sipariş edilmiş yakın dövüş yan tabancasıdır. Yüksek kalibreli ve düşük hızlı mermiler kullanan bu tabanca, uzak mesafelerde gücünü hızla kaybettiği için aşırı delici olmasını önler.

[Resim: icon_assaultrifle_apocalypse_plague_gold.webp]
H-9 'Curse'

Orta menzilde yeterli doğruluk için seri atış yapabilen veya yakın dövüşte tam otomatik modda kullanılabilen H-9 'Curse', düşmanlarınızın başını ağrıtacak bir silah olacaktır.

[Resim: icon_explosive_opgl_candycane.webp]
HoHoHoPGL

Bu Festiv Havai Fişek Atıcı, San Paro'nun gökyüzünde parabolik bir yay ile biraz neşe yaymanıza olanak tanır. Kar topları, NTEC değişikliklerinden dolayı üzülmüş kişilerin donmuş gözyaşlarından yapılmıştır. Sadece Noel Etkinliği sırasında kullanılabilir.

[Resim: icon_assaultrifle_vespatactical_gold.webp]
ISSR-a PR3

Nekrova ISSR, hızlı ve hareket kabiliyeti yüksek bir saldırı tüfeğidir ve sessiz çalışır. Bu sayede hedefleri etkili ve hızlı bir şekilde öldürebilir, pozisyonunuzu ortaya çıkarmadan işinizi halledebilirsiniz.

[Resim: icon_assaultrifle_vespastock_gold.webp]
ISSR-C 'Kingdom'

ISSR-C 'Kingdom', Redhill Teknoloji Enstitüsü'nün hızlı, kısa menzilli seri tüfek pazarındaki ilk girişimidir. Şüpheli derecede tanıdık dört mermi seri atış sistemi, yakın ve orta menzil çatışmalarında mükemmel performans sergilerken, rakipleriyle genellikle ilişkilendirilen doğruluğa benzeyen bir özellik gösterir.

[Resim: icon_smg_c9_sight_gold.webp]
Joker C9

Obeya'nın OCA 626'si ile fonksiyonel olarak aynı olan C9, yakın mesafede düşmanları etkisiz hale getirmede mükemmel performans gösteren kompakt bir 9mm makineli tüfektir.

[Resim: icon_assaultrifle_cr5_gold.webp]
Joker CR-5

Nekrova'nın NTEC-5'i ile fonksiyonel olarak aynı olan Joker Combat Rifle - Mark 5, ithal silaha yerli bir alternatif olarak üretilmiştir. O tarihten bu yana güvenilir bir yedek olarak kendini kanıtlamış ve bölgedeki birkaç kolluk kuvvetinin yanı sıra daha az itibarlı grupların da eline geçmiştir.

[Resim: icon_pistol_rfp-9_silencer_gold.webp]
Joker RFP-9 "Talon"

Joker Rapid Fire Pistol, helikopter pilotları için bir Kişisel Savunma Silahı olarak tasarlanmıştır. Bu modifiye edilmiş versiyon, bir susturucu ile birlikte gelir, böylece düşmanlarınıza sürpriz yapabilirsiniz.

[Resim: icon_secondary_mountie_compact_gold.webp]
Mountie 'Nunavut'

San Paro'nun sakinleri genellikle nazik değildir, bu yüzden onlara bazı görgü kurallarını öğretmekte özgürsünüz. Bu tam otomatik tabanca, şansınızı kendi lehinize çevirmenize ve her zaman hedefinizi yakalamanıza yardımcı olacaktır.

[Resim: icon_secondary_mountie_stock_gold.webp]
Mountie SF9 'Yukon'

San Paro'nun sakinleri genellikle nazik değildir, bu yüzden onlara bazı görgü kurallarını öğretmekte özgürsünüz. Kalçadan ateş ederken tam otomatik atış hızı ve nişan alırken dört mermi seri atış modu sunan 'Mountie SF9 Yukon', her zaman hedefinizi yakalamanızı sağlar.

[Resim: icon_sniperrifle_hvr243_gold.webp]
N-HVR 243

Scout spesifikasyonlarına göre üretilen HVR-243, daha düşük kalibreli mermiler kullanan çok daha hafif ve küçük bir silah versiyonudur. Bu, durdurma gücünü olumsuz etkilerken, geri tepmeyi azaltır ve sınırsız hareket imkanı sağlar.

[Resim: icon_sniperrifle_hvr243_gold.webp]
N-HVR 243 'Sitting Duck'

Vak Vak! Bu benzersiz şekilde boyanmış Nekrova HVR-243 Scout versiyonu, açık bir yuva ve entegre Tagger modifikasyonu ile birlikte gelir, böylece vurduğunuz hedefler takım arkadaşlarınız tarafından tamamlanmak üzere işaretlenir.

[Resim: icon_sniperrifle_hvr243_gold.webp]
N-HVR 762-SD Nol

Ses Yalıtımlı N-HVR 762, maksimum gizlilik ile uzun menzil sağlar. Ancak, özel mermilerin gerektirmesi nedeniyle menzil azalır.

[Resim: icon_sniperrifle_vespertactical_gold.webp]
N-ISSR-B

Nekrova ISSR, hızlı ve hareket kabiliyeti yüksek bir keskin nişancı tüfeğidir ve sessiz çalışır. Bu sayede hedefleri etkili ve hızlı bir şekilde öldürebilir, pozisyonunuzu ortaya çıkarmadan işinizi halledebilirsiniz.

[Resim: icon_lightmachinegun_ssw_gold.webp]
N-SSW 74

Takım Destek Silahı, Nekrova'nın N-TEC 5'lerini kullanan birlikler için destek eksikliğine yanıtıdır. Bu silah, uzun menzil boyunca baskı ateşi sağlar ve rakiplerin sahip olmadığı hareketliliği korur.

[Resim: icon_assaultrifle_ntec-7_gold.webp]
N-TEC 7 'Ursus'

NTEC-7, eski Nekrova TEC-5'in modern bir yerine geçmektedir. Daha büyük kalibre, gerektiğinde daha fazla durdurma gücü sağlar, ancak bu, geri tepme ve ateş hızında bir azalmaya yol açar.

[Resim: icon_sniperrifle_ncr762_gold.webp]
NCR-762

Nekrova Competition Rifle, yavaş ateş eden ve yüksek kalibreli bir silah olup, hassas nişancılık etkinlikleri için tasarlanmıştır ancak yüksek üretim maliyetleri nedeniyle iptal edilmiştir. O tarihten sonra, 'Anubis' adı altında, cilalı kiraz ağacı ve pirinç kaplama ile şık bir şekilde tasarlanmış özel bir versiyonda, zenginler ve güçlüler arasında yer bulmuştur.

[Resim: icon_shotgun_nfas_trueogre.webp]
NFAS-12 'True Ogre'

Çift tamburlu şarjörler ve kozmetik bir ekstra namlu, NFAS-12 'True Ogre'ye etkileyici bir görünüm kazandırır ve bu zaten korkutucu silahın cephane kapasitesini ve şarjör boyutunu etkili bir şekilde iki katına çıkarır.

[Resim: icon_smg_norsemen_sight_gold.webp]
Norseman

Dev bir şarjöre sahip bir SMG olan Norseman, mükemmel bir hareketlilik ve baskı kapasitesi sunar. Bu varyant, daha fazla ateş ettikçe doğruluğunu artırır.

[Resim: icon_assaultrifle_ntec-7_compact_gold.webp]
NTEC-7c 'New Glory'

New Glory', sağlam bir orta ve yakın menzil saldırı tüfeğine sahip olup, menzilde LCR ile başa çıkabilmesi için bir modifikasyon ekler. Kontrollü Nişan Modu modifikasyonu, keskin nişancı modunda büyük doğruluk bonusları sağlar ve aynı zamanda ateş hızını düşürerek tam otomatik ateş ederken doğruluğu kaybetmeden ateş etmenizi sağlar.

[Resim: icon_assaultrifle_ntec-7_compact_gold.webp]
NTEC-7c Dvah

NTEC-7, eski Nekrova TEC-5'in modern bir yerine geçmektedir. Daha büyük kalibre, gerektiğinde daha fazla durdurma gücü sağlar, ancak bu, geri tepme ve ateş hızında bir azalmaya yol açar. Kompakt varyant, nişan alırken doğruluk kaybını makul bir kalçadan ateş etme ile değiştirir.

[Resim: icon_ltl_grenadelauncher.webp]
O-PGL 79 CD

Obeya Kişisel Havai Fişek Atıcı: Kalabalık Dağıtıcı, geniş bir alanda kullanıcıları etkisiz hale getirmek için kimyasal yayılım kullanır. Praetorian İsyan Birliği üyeleri tarafından yaygın olarak kullanıldığı görülmüştür. Medya, gecikmeli tetik mekanizmasının mermilerin sivil bölgelerde patlamasına neden olduğunu iddia ederek Obeya'yı eleştirmiştir.

[Resim: icon_pistol_fbw_sd_gold.webp]
Obeya FBW - SD

Ses Yalıtımlı, kullanıcının pozisyonunu gizlemek için bir Susturucu ve Alt-Ses mermileri içerir. Susturucunun ağırlığı geri tepmeyi azaltmaya yardımcı olur, ancak özel mermiler daha az mermi ve sert hedeflere karşı azalmış hasar anlamına gelir.

[Resim: icon_rifle_obeyabattlerifle_bipod_gold.webp]
Obeya SLR-762

Fonksiyonel olarak Obeya CR-762 ile aynı olan bu iri silah, 80 metreye kadar hedefleri vurmak için mükemmel olan uzun menzilli yarı otomatik bir tüfektir.

[Resim: icon_pistol_nano_sd_gold.webp]
OCA Nano 'Connoisseur'

Bir yan silah olarak Nano, OCA 626-EW'den çok daha kompakt olup entegre bir susturucu ile gelir. Çok daha düşük bir ateş hızına sahip ve daha küçük kalibrede mermiler kullanır, bu sayede daha büyük kardeşinden daha doğru bir ateş gücüne sahiptir. Ancak, etkili durdurma gücü açısından bir bedeli vardır.

[Resim: icon_smg_oca_sd_whisper_gold.webp]
OCA-EW 626 'Whisper'

Classic OCA serisinin 'Whisper' varyantı, yerleşik bir susturucu ve entegre bir dürbün ile birlikte gelir, bu da orta/uzun menzil verimliliğini biraz artırır.

[Resim: icon_pistol_ocsp_gold.webp]
OCSP 'Kommandant'

Son derece doğru ve hareket kabiliyeti yüksek bir yan silah olan bu klasik tarzda silah, OCSP 'Kommandant' setinin bir parçasıdır.

[Resim: icon_sniperrifle_pathfinder_gold.webp]
Pathfinder

N-HVR 243 ile fonksiyonel olarak aynı olan Pathfinder, uzun menzil çatışmaları için istikrarlı ve hareketli bir platform sağlar ve Scout Tüfeği yönergelerini takip eder. Bu Uzun Menzil varyantı, geliştirilmiş bir dürbün ve aşırı menziller için daha iyi bir namlu yapısı ile gelir.

[Resim: icon_smg_pdw57_base_gold.webp]
PDW-57 'Dagger'

OCA-EW 626 ile fonksiyonel olarak aynı olan Somatic PDW 57, sıkışık binalarda yakın dövüşler için sağlam bir kavrama ve vücuda yakın bir profil sağlamak amacıyla kompakt bir bullpup tasarımına sahiptir. Bu varyant, 3 modifikasyon için yer sunar.

[Resim: icon_sniperrifle_psr_muzzlebrake_gold.webp]
PSR 'Harrier' R&D III

N-HVR 762 ile fonksiyonel olarak aynı olan Agrotech, yüksek güçlü bir tüfekten beklediğiniz aynı doğruluk ve gücü, kompozit gövde ve şık tasarımla birleştirmiştir. Bu versiyon, 3 açık modifikasyon yuvası ile birlikte gelir.

[Resim: icon_revolver_apocalypse_gold.webp]
R-2 'Harbinger'

Uzun menzilde, Harbinger doğru ve güçlü mermiler sunarak açık hedefleri keskin nişancılık için mükemmel bir seçimdir. Yakın dövüşte karşılaştığında ise hızla seri ateş edilebilir, doğruluk kaybı pahasına da olsa yaralı hedefleri düşürmek veya düşmanları ateş serisinin etkisiyle geri çekilmeye zorlamak için idealdir.

[Resim: icon_assaultrifle_raptor_foregrip_gold.webp]
Raptor 45 'Condor'

Dayanıklı güvenilirlik ve son derece etkili bir susturucu ile birleşen Condor, düşmanlarınızın yaklaşırken duymayacağı son derece ölümcül bir silah haline gelir.

[Resim: icon_shotgun_rhd_ls1_gold.webp]
RHD LS1 'Corsair'

STABBA'nın NL9 serisinden 'ilham' alarak RedHill Homeland Defense bu prototipi geliştirdi. Güçlü mermi atabilen bu silah, kullanıcıya hassasiyet ve güç sağlar, ancak tipik 8 mermi kapasiteli ve geleneksel pompalı tüfek yayılmasının bedelini ödeyerek.

[Resim: icon_assaultrifle_apocalypse_death_gold.webp]
S-247 'Oblivion'

Hızlı ateş eden ve nokta atışı yapan S-247, ne kadar uzağa kaçarsanız kaçın, yok oluşun kararlı eli her zaman sizin peşinizde olacaktır.

[Resim: icon_assaultrifle_fanatic_base_gold.webp]
S1-FA 'Frenzy'

Somatic, FANATIC BROTHERS koleksiyonundaki üç modelden biri olan Assault Rifle FA-FRENZY'i sunar. Bu çok yönlü silah, kısa seri atışlarda inanılmaz doğruluğu ve sürekli ateş sırasında artan stabiliteyi birleştirir. FA, orta menzil çatışmalarında tercih edilen çılgın silah olarak öne çıkar.

[Resim: icon_assaultrifle_fanatic_bipod_gold.webp]
S1-TIC 'Rabid'

Somatic, FANATIC BROTHERS koleksiyonundaki üç modelden biri olan LMG TIC-RABID'i sunar. Bu çok yönlü silah, kısa seri atışlarda inanılmaz doğruluğu ve sürekli ateş sırasında artan stabiliteyi birleştirir. TIC, menzilde doğru ve sürekli ateş ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçimdir.

[Resim: icon_sniperrifle_sbsr_base_gold.webp]
SBSR 'Coroner'

Somatic'in otomatik uzun menzil tüfeklerinin öncü serisindeki ana hedefi, aşırı doğruluktur. Mermi hareketini etkileyen kuvvetler, bir dizi yay ve dengeleyici aracılığıyla geri tepmeye yönlendirilir. Omzunuz size teşekkür etmeyecek, ama bazı morluklar buna değer.



DEVAMI GELECEK