APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Yeni ] Soru-Cevap - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: APB Reloaded Rehber (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-reloaded-rehber)
+--- Konu Başlığı: [ Yeni ] Soru-Cevap (/konu-soru-cevap.html)

Sayfalar: 1 2

Soru-Cevap - Blackxtar - 12-08-2022

Herkese tekrardan merhaba. Özel mesajlardan gelen oyun hakkındaki soruları bir konu başlığına taşıyıp, verilen cevaplardan herkesin faydalanması için böyle bir konu açtım. Oyun hakkında sorularınız, tavsiye talepleriniz ve benzer her şeyinizi buraya belirtebilirsiniz. Konu belirli bir ivme kazandıktan sonra muhtemelen siz daha sormadan cevap konunun içinde olacaktır. Yeni ya da ara verip geri gelmiş herkese yardımcı olması dileğiyle, buyrun yorumlara Smile

Cvp: Soru-Cevap - dragonovic32 - 05-04-2023

ilk soruyu ben sorayım sitting duck neden çok pahalı? sd-reaper ile aynı silah ama reaper 1.5m iken duck 4m civarında. 
reaper susturucudan dolayı -7m menzili oluyor (83m)ama zaten o kadar uzaktan kullanılabilecek pozisyon yok denecek kadar az 
ve sitting duck a cooling jacket 3 takıyorlar eğerki sebep buysa  zaten ateş etme aralığı:0.0225 saniye fark ediyor çok bir fark yok yani(aimbotunuz yoksa yada aimbot gibi oynuyorsanız ayrı mesele).
(değerleri apbdb sitesinden alarak değerlendirdim.)

Cvp: Soru-Cevap - Blackxtar - 05-04-2023

(05-04-2023, Saat: 14:50)dragonovic32 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilk soruyu ben sorayım sitting duck neden çok pahalı? sd-reaper ile aynı silah ama reaper 1.5m iken duck 4m civarında. 
reaper susturucudan dolayı -7m menzili oluyor (83m)ama zaten o kadar uzaktan kullanılabilecek pozisyon yok denecek kadar az 
ve sitting duck a cooling jacket 3 takıyorlar eğerki sebep buysa  zaten ateş etme aralığı:0.0225 saniye fark ediyor çok bir fark yok yani(aimbotunuz yoksa yada aimbot gibi oynuyorsanız ayrı mesele).
(değerleri apbdb sitesinden alarak değerlendirdim.)
Sitting duck yakın, orta ve uzak mesafede etkili ve bir slot boş mod yuvası var. Reaper ise uzak mesafede duck'a nazaran daha zayıf. Üstelik cj ve ir gibi modlar eklenemediği için mod yuvasının çok bir anlamı kalmıyor. Sitting duck, cj eklentisi ve menzili ile güzel bir kombinasyon yaratıyor. Aradaki fiyat farkı biraz absürt olsa da performans için ufak bir fedakarlık sadece Smile 

Performans dışındaki ekonomik etkiyi de şöyle açıklayabilirim: Aynı tür iki farklı silah var ve birisi diğerine nazaran daha kullanışlı. Başlarda bu farkı çoğu kişi göremediği için iki silahın alıcı sayısı birbirine yakın olur, zamanla fark daha belirgin bir hale gelir, artık kabul görmüş bir fark olur. Bu durumda herkes daha kullanışlı olan silahı talep eder, piyasada silahı satmak isteyen kimse kalmadığında insanlar elde etmek için daha yüksek fiyatlar teklif ederler ve bir noktada satıcı ve alıcının arz-talebi dengelenir. Bu denge ise silahın güncel piyasasıdır. Aralarındaki fark ufak olmasına rağmen fiyat farkını yaratan insanlardır kısacası..

Cvp: Soru-Cevap - ERTURAN - 07-04-2023

Merhabalar;

Bende forumda benzer konu olmasına ragmen şu an windows 10 da bulunan xbox mağazası sebebiyle bu soruyu tekrar sormak istiyorum yapan arkadaslar var mı çalışıyor mu merak ettım dogrusu ...

Şu an microsoft store da g1c fiyatları çok ucuz oradan g1c satın alsak pc de kullanabiliyor muyuz bu windows10 da bulunan xbox uygulaması sayesinde?

Cvp: Soru-Cevap - Blackxtar - 08-04-2023

Maalesef kullanılamıyor, şu an xbox serverleri ve pc serverleri birbirinden farklı ama 2023 yol haritasındaki bir maddede bu sene içinde tüm platformları birleştireceklerini söylemişlerdi. Yani eğer çok ucuzsa xbox'da bir hesap açıp g1c satın aldıktan sonra platformların birleşmesini bekleyebilirsiniz. Bunun bir kumar olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım  Smile 

Cvp: Soru-Cevap - ERTURAN - 10-04-2023

(08-04-2023, Saat: 10:02)Bear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef kullanılamıyor, şu an xbox serverleri ve pc serverleri birbirinden farklı ama 2023 yol haritasındaki bir maddede bu sene içinde tüm platformları birleştireceklerini söylemişlerdi. Yani eğer çok ucuzsa xbox'da bir hesap açıp g1c satın aldıktan sonra platformların birleşmesini bekleyebilirsiniz. Bunun bir kumar olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım  Smile 
Cevabınız için teşekkür ederim. Evet o maddeyi yol haritasında görmüştüm, o zaman bekleyelim birleştirsinler eğer dediklerini yaparlarsa tabii ondan sonra satın alırız, bu sayede kumar oynamamış oluruz. Tabi ki serverlar birleştirildikten sonra xboxda fiyatlar bu şekilde kalırsa o da ayrı konu tabi...

Cvp: Soru-Cevap - ummbop - 11-04-2023

Yararlı bir konu, @Satoru @s0ZNIz konuyu sabitlemek lazım.

Cvp: Soru-Cevap - dragonovic32 - 11-04-2023

OCSP silahlarındaki fiyat farkı neden acaba örneğin spades ucuzken joker aşırı pahalı

Cvp: Soru-Cevap - Blackxtar - 12-04-2023

(11-04-2023, Saat: 22:14)dragonovic32 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OCSP silahlarındaki fiyat farkı neden acaba örneğin spades ucuzken joker aşırı pahalı
Aralarında tagger işaretleri ve isim dışında hiçbir fark yok. Zamanında jokerbox sistemi vardı, çok düşük ihtimalle premium silah çıkabiliyordu, en nadir çıkanı da OCSP Joker'di. JT ile alınabilmeye başladığı gün fiyatı 4-5m'lere düştü. Fiyatının tek sebebi bu olay kısacası Smile 

Cvp: Soru-Cevap - kralizim38 - 06-10-2023

merhabalar bende yeni başladım ancak youtube üzerindeki %90 gameplay videolarında çoğunluğu en düşük grafikte oynuyor (yayıncı bile dahil) sistemleri max bile en düşükte oynuyor oyun çorba gibi gözüküyor ama oynuyorlar anlam veremedim + olarak videoların çoğunda hiçbir silahlar sekmiyor açık ve net kör bile kokluyarak anlar bu spray dediğimiz birşey değil örnek olarak ak gibi bir silahın 1milimetre bile sekmesi gerekirken sekmiyor hiç bir oyuncuda nedenleri nedir teşekkürler.