[ Yeni ] APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Son Güncelleme 2019 ) - Baskı Önizleme +- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum) +-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel) +--- Forum: APB Türkiye Auction (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-auction) +--- Konu Başlığı: [ Yeni ] APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Son Güncelleme 2019 ) (/konu-apb-reloaded-legendary-silahlar-piyasas%C4%B1-son-g%C3%BCncelleme-2019.html) Sayfalar:
1
2
|
Cvp: RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - HalilMUNGAN - 04-08-2018 (04-08-2018, Saat: 18:20)JCKSOFT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-08-2018, Saat: 17:18)HalilMUNGAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkçası legendary silahlarını belli bir piyasa koymak çok saçma. Bu yüzden konunun kaldırılması gerek diye düşünüyorum. Bende beta zamanından beri oynuyorum. Evet ticaret politikaları çok gereksiz yersiz olmakta haklısınız. Ancak kesinleşen fiyat yerine örneğin 90 tl yerine 90 - 130 gibi kesin değeri olmayan değerler yazılmalıydı. Gerçek dünya gibi sonuçta her oyununda kendi içerisinde belli bir piyasası bulunmaktadır. Oyun parası eğer piyasada fazla ve silah sayılarıda yukarıdaysa her silahın gerçek para karşılığı ucuzlar gibi genel bir politika vardır. Saçma dememin sebebi sadece etiket fiyat konulmasıydı. Ayrıca burası özgür bir mecra bende "Burada açılan her konu tek bir kişinin kararıyla açılmadı, oyunu betasından beri oynayan yıllarını veren insanların ortak düşüncesiyle açıldı. O yüzden böyle bir düzeneğe saçma diye dönüşüm yapmanız benim tuhafıma gitti doğrusu." betadan beri oynayan bir oyuncuyum ve sürekli oyun oynayan biriyim. Sadece gereksiz gördüğüm bir konuya saçma demem gayet özgür fikrimi beyan etmektir. Herhangi bir küfür, herhangi bir rencide edici davranışta bulunmadım. Teşekkürlerimi sunarım (04-08-2018, Saat: 18:27)bilsoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumda herkes istediği itemi, istediği fiyata satmakta özgür. Biz sadece ortamı sunuyoruz, bu konunun amacıda @JCKSOFT belirttiği gibi çok uçuk fiyatlara konmaması için bizlerin fikriydi ama şart koyuyor muyuz? hayır! Sadece belirtilen fiyatların üstünde olursa uygun olmayacağını savunuyoruz, yinede buna karar veren satıcıdır. iyi forumlar. Açıkçası oluşturulan toplulukların tarafsız olması gerektiği görüşündeyimdir her zaman. Sonuçta belli bir bağlantısı olmayan topluluk kurucuları, hem objektif ve hem lideri konuda öncü olur diye düşünüyorum. Alıntı:Size göre saçma, adamın elinde yukon var ve oyunda 5m'e görüp acaba kaça satsam acaba diye düşünüp 200-300tl fiyat biçenleri gördüm. Oyunda değişen değerde en fazla 1m oluyor ama gel görki tl olarak silahlar aynı fiyata satılıyor, burada gördüğünüz fiyatlarsa itemlerin max ederi. Yani o fiyatların üzerinde verilmesi absürt olur denilerek belirtilmiş ve dikkat ederseniz kimse bu fiyatlara uymak zorunda değil diyede yazılmış.Diyen arkadaşla bu platformu yöneten kişinin aynı ekipte olduğunu ve burada kendi itemlerini satmak için bir domain ve host olarak platform oluşturup hem istedikleri clanlara algı yapabilir ve topluluğu istedikleri yere çekebilirler algısını oluşturuyor bende. Oynayan kitle ne kadar genç bir kitlede olsa yaş ilerledikçe fikirleri unutmuyorlar Objektif olarak yapılan platformlar vardı eskiden. Devir çok değişmiş. Cvp: RE: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - s0ZNIz - 04-08-2018 (04-08-2018, Saat: 18:45)HalilMUNGAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyen arkadaşla bu platformu yöneten kişinin aynı ekipte olduğunu ve burada kendi itemlerini satmak için bir domain ve host olarak platform oluşturup hem istedikleri clanlara algı yapabilir ve topluluğu istedikleri yere çekebilirler algısını oluşturuyor bende. Oynayan kitle ne kadar genç bir kitlede olsa yaş ilerledikçe fikirleri unutmuyorlar Kimse kimseyi bir şeylere zorlamıyor, sizin burada bulunmanız veya konuyu takmanız gibi. Önceden de belirttim herkes istediği itemi istediği fiyata satabilir, burada önemli olan belirtilen şeyleri idrak edebilmek. Bunu başarabilirseniz zaten ortada problem kalmayacak ayrıca yukarıda bir varsayımda bulundunuz, tabiri caizse burada saçmalayan siz olmuşsunuz. "Elbette şu fiyattan satacaksınız demiyoruz, sadece daha uygun olacağını düşünüyoruz.." ..dedik ve söylediğimiz fiyatların altında bir çok silah satışı gerçekleştirdik. Konuşma üslubunuzu beğenmedim, görüşlerinizi belirtip yorum yapmakta özgürsünüz ama eğer yaptığınız yorumlar vizyonumuzu zedeleyecek şeylerse cezai işlem uygulamaktan çekinmem. Konuyu kilitliyorum, varsa cevabınız özelden iletirsiniz.. iyi forumlar. Cvp: APB Reloaded Legendary Silahlar Piyasası ( Güncel ) - s0ZNIz - 02-01-2019 Fiyatlar güncellendi. |