APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi
[ Tamamlandı ] Foruma özel çekiliş - Baskı Önizleme

+- APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi (https://apbturkiye.com/forum)
+-- Forum: APB Türkiye Genel (https://apbturkiye.com/forum/forum-apb-t%C3%BCrkiye-genel)
+--- Forum: Forum Aktiviteleri (https://apbturkiye.com/forum/forum-forum-aktiviteleri)
+--- Konu Başlığı: [ Tamamlandı ] Foruma özel çekiliş (/konu-foruma-%C3%B6zel-%C3%A7ekili%C5%9F.html)

Sayfalar: 1 2 3

Foruma özel çekiliş - Acedia - 11-04-2023

Forum içerisindeki aktifliği arttırmak açısından ve oyuna devam eden oyunculara da bir katkımız olması dileğiyle bir çekiliş başlatmak istiyoruz.
Pazar günü saat 16.00 da katılımlar sonlanacaktır ve saat 17.00 gibi çekiliş sonucunu burada paylaşacağım.

Şartlar ise şu şekildedir;

- Öncelikle bu mesajı beğenmelisiniz.
- Oynadığınız karakterin nickini yorum olarak yazmalısınız. Konu ile ilgili fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim Smile (opsiyonel, ek bir hak olarak tanımlanmayacaktır.)
- Katılım minimum 10 kişi olmalıdır.
- Kullanıcı adı aynı olması durumunda kuradan çıkartılmaktadır. 

Çekiliş ödülü ise Duck olacaktır. Ayrıyeten katılan arkadaşlar ile birlikte cumartesi saat 15.00 da social district'inde toplanıp ss alabiliriz. Smile
[Resim: v4x2kyc.png]

Güncelleme-> Katılan arkadaşlar oyun içi nicklerini yorum olarak iletebilirlerse güzel olur Smile

Cvp: Foruma özel çekiliş - Blackxtar - 11-04-2023

Uzun zamandır böyle bir çekiliş yapılmıyordu, isabetli bir karar olmuş. Yavaş yavaş canlanıyor buralar Smile 
-Aspades

Cvp: Foruma özel çekiliş - laromantika - 11-04-2023

katılım saglam olursa bende bırseyler ekleyebılırım ılerleyen gunlerde Smile

Cvp: Foruma özel çekiliş - ERTURAN - 12-04-2023

Merhabalar;
Böyle bir çekiliş için teşekkür ederiz, faydalı olacaktır.

Nick: IReis

Cvp: Foruma özel çekiliş - Acedia - 12-04-2023

(12-04-2023, Saat: 14:18)ERTURAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar;

Öncelikle böyle bir çekiliş için teşekkür ederiz, ancak  yanlış-eksik bir şey yapmamak adına benim sormak istediğim bir şey var. "
Katılım için konuyu ve bu mesajı beğenmeniz yeterlidir." demişsiniz, mesajı beğendim ancak konuyu beğenmekten kastınız nedir nasıl beğeniliyor onu bulamadım açıkcası.
Forumda uzun bir süredir aktif olmadığım için net hatırlayamamıştım. Konuyu beğenme kısmını kaldırdım sadece mesajı beğenmeniz yeterlidir. Katılan üyelerin profilinden oyun içi nicklerini alıp kura içerisine koyuyorum.

Belirttiğiniz için teşekkür ederim Smile

Cvp: Foruma özel çekiliş - Satoru - 12-04-2023

Merhaba, çekilişe katılmak isteyen arkadaşlara tek tek ulaşıp oyun içerisinde kullandıkları nickleri sormak yerine; katılmak isteyen şahısların bizzat konuya fikir/yorumuyla birlikte nicklerini ekleyip cevaplamaları daha sağlıklı olur gibi. Böylece çekilişe katılanları ayıklamanız daha kolay olur.

Cvp: Foruma özel çekiliş - Acedia - 12-04-2023

(12-04-2023, Saat: 14:46)Satoru Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, çekilişe katılmak isteyen arkadaşlara tek tek ulaşıp oyun içerisinde kullandıkları nickleri sormak yerine; katılmak isteyen şahısların bizzat konuya fikir/yorumuyla birlikte nicklerini ekleyip cevaplamaları daha sağlıklı olur gibi. Böylece çekilişe katılanları ayıklamanız daha kolay olur.
Sormaktan ziyade forum isimleriyle birlikte profillerinde yazan nickleri excel dosyasına kopyalıyordum ancak dediğinizde mantıklı tabi.

Cvp: Foruma özel çekiliş - s0ZNIz - 12-04-2023

(12-04-2023, Saat: 14:46)Satoru Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, çekilişe katılmak isteyen arkadaşlara tek tek ulaşıp oyun içerisinde kullandıkları nickleri sormak yerine; katılmak isteyen şahısların bizzat konuya fikir/yorumuyla birlikte nicklerini ekleyip cevaplamaları daha sağlıklı olur gibi. Böylece çekilişe katılanları ayıklamanız daha kolay olur.
+1
Konuyu düzenledim, yorum yazanlar mesajlarını buna göre düzenlesinler. Çekiliş sahibi dilerse bu kuralı yok sayabilir, değiştirebilir veya tamamen iptal edebilir.

Cvp: Foruma özel çekiliş - umjii - 12-04-2023

Nick :xezgirls

Cvp: Foruma özel çekiliş - alice_sy - 12-04-2023

çok yararlı bir çekiliş olmuş.oyun için yararlı bir silah 
nick:XAliceX