APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi

Tam Versiyon: ZİNHAR ve ZYPECTRUM (Zyprotx) dolandırıcıdır !!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, bu şahıslar beni 355 lira dolandırmıştır. Zinhar ile işbirliği yapıyorlar, Zyprotx şahsın adı FATİH EKŞİ, kısa süre içinde tüm detayları gireceğim. lütfen konu silinmesin. Ayrıca bu dolandırıcı kansızın birde twitch adresi var, kendi çapında yayın yapıyor birde, bu kansızlara prim vermeyin. alışveriş yapmayın, sizinde başınız yanmasın.

https://www.twitch.tv/zyprotx

ZYTPROTX - ZYPECTRUM >> FATİH EKŞİ
ZİNHAR ->> BERKAN

ilgili konu: 
https://apbturkiye.com/forum/konu-silah-...tilir.html
İlk açılan konudan haberim olduğu için, detaysız girilen konuya izin veriyorum.
En yakın zamanda delillerinizi okunabilecek, kaliteli bir şekilde ekleyin, normalde bu gibi konular onaylanmaz.
Zyprotx (Zypectrum) adlı arkadaş uzun süre önce forumda yasaklanmış zaten, dolandırıcılıktan değil elbette ama yine de araştırma yapmadan alışveriş yapmayın.

Bu forumda kimse ayrıcalıklı değildir, öyle bir algı oluşmasın. Bazılarının sahip olduğunu düşündüğü şey, doğrudan benim onlara karşı kalan sabrımla orantılıdır. Bu nedenle bu konunun silinmesi istiyorsanız; Zinhar - Zyprotx, yasaklarınızı kaldırdım. Ay sonuna kadar bizzat savunmanızı yapın, artçılarınızı yollamayın. Eğer savunma yapmazsanız, konuya detay girilsin yada girilmesin kalacak ve tekrar yasaklanacaksınız.
Bence bu dünyada ki en önemli şey güvendir, birine yapabileceğiniz en büyük kötülükte o güveni sarsmaktır. İnsanların güvenini kırmayın arkadaşlar, elde ettiğiniz paranın tutarı hiç önemli değil. İnsana zaten giden para koymuyor, içinde bulunduğu durum koyuyor. Hoş bir durum değil.
Bugün Zypectrum(Zyprotx)'in yayınına katılıp kendisi hakkındaki dolandırıcı söylemleri hakkında ne düşündüğünü sordum. "Allahını s*****m yallah" tarzında bir cevap aldım. Masum insan hakkını arar, doğruyu açıklar. Ne milli ne de dini değerlere sahip. Dolandırıcı olsa da olmasa da en ufak münasebete girilmesi sakıncalı. Üstelik farbauti hakkında: ''7TL'ye 1M almak istedi, o beni dolandırmaya çalıştı. Böyle yapmasa dolandırmazdım'' dedi.

(Edit):
Kısaca yaptığını bizzat kendi ağzıyla itiraf etti. Sonrasında arkadaşları da birkaç saniye sustu. Pot kırıldığı belliydi yani. Yorumumu yanlış anlamamanız için editleyip detaylandırıyorum. Kimseyi savunduğum ya da kinlenip kirletmeye çalıştığım yok. Ne artçıyım ne de yancı. Sadece piyasadaki çürüklerle beraber mücadele edelim istiyorum, bunun için mesai harcıyorum.
Karanlık bölge kısmına, sadece dolandırıcılıkla ilgili konular açılır.
Birini aklamak için konu açamazsınız ey ahali, kuralları okumadan boş yapmayın.
Anlayın diye detaya gireyim; multi üyelik açıpta ben bununla alışveriş yaptım, ahanda kanıtı diye konu açamazsın.
Bu kişinin dolandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmez, sen sorunsuz alışverişi tamamlamış olabilirsin ancak konu sahibi sorun yaşamıştır.
Konu ile ilgili şahısların bizzat gelip savunma yapmalarını istedim, ilgili kişileri tanımıyorum ve umurumda da değil, olayı kişiselleştirmeyin herkes kurallara uyacak. Artçıları yollamayın demiştim, yani sen şahısla alışveriş yapmış olabilirsin ama şuan bu durumda artçısın, savunmayı ilgili kişiler yapacak sen değil, boş yapmayın o yüzden. Süper basit bir şekilde buraya gelip kendilerini savunacaklar, bu kadar. Burada bir artniyet varsa, ilgili kişiler yine gelip savunmalarını yapacak, bu lanet savunma yapılacak yani. Ben şahıslara en doğal hakları olan savunma hakkını sunuyorum ama full artçılar geliyor, siz yazılanları idrak edemiyor musunuz? Ay sonuna kadar vakitleri var, önceki mesajımda belirttiğim gibi bir şeyler kanıtlanmadığı sürece konu silinmeyecek, boş mesajlara izin verilmeyecek ve multiler banlanacak.
Zinhar nickli Berkan Başal, daha önceden de kendisiyle oyun içi ve parayla ürün aldığım oldu. İlk etapta 8M ve Ursus aldım ticareti gerçekleştirdik bir hafta sonra Fatih Ekşi ile beraber 200 liramın üstüne yatıp DC gruplarında dolandırıcı olarak adımı çıkardılar M'in tanesini 75 TL'den satıp milleti yoldugumdan bahsedip küçük çocukları üzerime saldılar Whale nick'li şahısla aralarında nasıl bir diyalog var bilmiyorum. Whale nicki şahıs da geçen hafta benden Ursus aldı, ben de Türk olduğu için yardım etmek istedim ilk etapta 3.8 verdi haftaya kadar 1.2M vereceğini söyledi 2 haftadır paramı vermiyor dün oyun içinden milleti yolmuşsunuz haram Ursusu sattın bana yanlışlıkla sildim zaten vs vs gibi saçma sapan muhabbetler açıp 3.8M sana çok bile diyerek paranın üstüne yatıyor. Böyle insanlar olduğu sürece kimseyle alışveriş yapasım kimseye yardım edesim gelmiyor. Bugün üzerime saldıranlar yarın bir gün gelip de haklıymışsın demesinler adam kalmayınca sıra size de gelir ama iş işten geçmiş olur .
(03-03-2022, Saat: 11:47)xUrsula Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zinhar nickli Berkan Başal, daha önceden de kendisiyle oyun içi ve parayla ürün aldığım oldu. İlk etapta 8M ve Ursus aldım ticareti gerçekleştirdik bir hafta sonra Fatih Ekşi ile beraber 200 liramın üstüne yatıp DC gruplarında dolandırıcı olarak adımı çıkardılar M'in tanesini 75 TL'den satıp milleti yoldugumdan bahsedip küçük çocukları üzerime saldılar Whale nick'li şahısla aralarında nasıl bir diyalog var bilmiyorum. Whale nicki şahıs da geçen hafta benden Ursus aldı, ben de Türk olduğu için yardım etmek istedim ilk etapta 3.8 verdi haftaya kadar 1.2M vereceğini söyledi 2 haftadır paramı vermiyor dün oyun içinden milleti yolmuşsunuz haram Ursusu sattın bana yanlışlıkla sildim zaten vs vs gibi saçma sapan muhabbetler açıp 3.8M sana çok bile diyerek paranın üstüne yatıyor. Böyle insanlar olduğu sürece kimseyle alışveriş yapasım kimseye yardım edesim gelmiyor. Bugün üzerime saldıranlar yarın bir gün gelip de haklıymışsın demesinler adam kalmayınca sıra size de gelir ama iş işten geçmiş olur .
Whale nickli arkadaş da dolandırıcı bu arada. Ana hesabının adı TheSweetCats. Kendisi zamanında kız taklidi yaparak ödünç silah alıyordu milletten, sonrasında da silahların üstüne çöreklenip satıyordu. Zinhar ve ekibinin bulunduğu dc grubu adeta bir dolandırıcı yuvası..
Arkadaşlara kendilerini savunmaları için koca 1 ay verdim ve herhangi bir savunma gelmedi, dolayısıyla hesapları tekrar açılmamak üzere banlandı. Daha öncede söylediğim gibi, konuya detay girilmese bile; önceki açılan konu detayını bildiğimden bu konu silinmeyecek.. ilgili şahıslar tarafından madur olan herkes bu konuya mesaj bırakabilir.