APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi

Tam Versiyon: Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selam, 2011 senesinde başladığım oyuna 1-2 yıldan sonra ara verdim. O zamanlar baya aktif türk oyuncusu vardı oyunun ve aynı şekilde aktif bir türk forumuda vardı. Forum kapandıktan sonra bende oyunu bıraktım. Bundan öncede bir kaç kere apb ye geri dönme maceram olsada oyuna girip baktığımda aktif çok fazla oyuncu göremediğim için hiç başlamadım ancak şimdi forumdan da gördüğüm üzere oyun başka bir firmaya devredilmiş ve aktif oyuncu sayısıda artmış. Anlamsız bir şekilde (ve nedenini hatırlayamadığım) eski hesaplarım ban yemişti veya ben girememiştim tam hatırlamıyorum, geri açılmış. Mail boxda çok fazla şekilde 2011 den kalma silah yollanmış mailler var oyun tarafından. Ayrıca satın almadığım oca whisper pr1 süresiz olarak var. Bunlara ek olarakta her iki karakterimde de param 0. Bu konulardan haberiniz varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim. Giriş için biraz uzun bir yazı oldu ancak gerek oyundaki oyuncu sayısı gerek forumun aktifliği beni fazlasıyla memnun etti.

2011 senesinde yaş küçük olmasına rağmen efsanevi bir oyundu benim için şimdi ise daha iyi bir tat vereceğine eminim oyunun. Umarım daha fazla oyuncusu olur oyunun ve aynı şekilde dahada aktif olur forum.
Hoşgeldin dostum, hesap ban yedikten sonra açılınca içinde ki para 0 oluyor diye biliyorum. Bi ara af çıkardılar sağolsunlar Smile o yüzden çoğu hesabın yasağı kalkmıştı. Burada ki üyelerin büyük bir kısmı oyuna senelerini vermiş kişilerden oluşuyor, o yüzden burayı fan forumu diye adlandırmak daha doğru olur. Neyse, tekrar hoşgeldin iyi oyunlar diliyorum.
Merhaba, forumumuza hoşgeldin.
@JCKSOFT bahsettiği gibi yasaktan sonra bende 0 oluyor diye biliyorum, farklı bir durumsa eğer bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin.
Little Orbit'in el atmasıyla aktifliğin arttığı ve oyunun iyiye gittiği bi gerçek. Ayrıca oyunu bizlerde betasından bu yana sürekli bırakıp tekrar başladık, aslında buradaki üyelerin hemen hepsi aynı şekilde tekrar başlayan, oyunu gerçek anlamda severek oynayan insanlardır. Türk oyuncular olarak oyuna sahip çıkıyoruz diyelim Smile
iyi forumlar..
Hoşgeldin.
Hoşgeldin dostum iyi oyunlar herkese.