APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi

Tam Versiyon: Xenofanes - Dolandırıcıdır / APB:R Türkiye İfşa #1
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba,
Şimdi sizlere yakın zamanda başımızdan geçen bir olayı anlatalım. Big Grin

Yakın zamanda hatırlarsınız bir üye hesap satış konusu açıldı, istisna yaparak aracı olmak istedik. Arkadaş telefonla arayıp 29 yaşında olduğunu, güven meselesi diyip site admini olduğum halde paranın bir kısmını gönderip, hesabı aldıktan hemen sonra diğer yarısını göndereceğini teklif etti. Sorun etmedim, hatta çabucak halledilsin diye ortak banka olarak Ziraat Bankasını seçtik bilgileri yolladım, anlaştığımız gibi Ziraat Bankası hesabıma 150 lira gönderdi ve hesabın tüm bilgilerini değiştirdik.

Daha sonra oyuna girip hesaba bakacağım dedi tamam dedim ve yaklaşık yarım saat ses çıkmadı. Sonra dönüş yapıyor tuvaletteydim yanlış anlama diye yerdeki karoların resmini çekip atıyor arkadaş. Neyse sonra bi 15dk kadar incelemesini bekliyorum yine ve sonrasında AlbarakaTurk hesabın varmı diye dönüş yaptı. Şaka yapıyor sandım başta, hayır dedim.

APB Türkiye : Arkadaşın Attığı Karo Resmi İçin Tıklayabilirsiniz ! !
[Resim: 12.jpg]

Ziraat bankası hesabından sadece 49 tl kaldığını, eşi'nin alışveriş yaptığını ve bir arkadaşına bana kalan 100 lira yollaması için soracağını söyledi, bir süre sonra o arkadaşının da cevap vermediğini, yarın erken saatlerde EFT yapacağını söyledi. Ben şuanda var olan söylediği 49 TL ücretide havale olarak atmasını söyledim, kalan 50 lirayı EFT yapacaktı arkadaş ve ardından 45 lira yollayıp tekrar resim atıyor bana, zaten 49 TL de yokmuş hesapta.

APB Türkiye : Arkadaşın Attığı Sözde 49 TL Hesabı Tıklayabilirsiniz ! !
[Resim: 13.jpg]

Ertesi gün 12:45, tamda yemek saatinde 55 lira göndermesi gerekirken, 50 lira parayı gönderdiği ile ilgili bilgi verip aşağıdaki dekont resmini bana yolladı. Şuan 2'inci günü dolduruyoruz para hala hesaba düşmüyor, buna müteakiben ne oldu acaba diye sorduğumda, sanki ben kendisini dolandırmışım, para hesabından çıkıp benimkine çoktan girmişte ben girmemiş gibi yapıyormuşum muamelesi yapmaya başladı arkadaş. Ardından emrivakiler geldi, yok sen git sor bankaya ne olmuş öğren gibi tavırlar neyse arkadaşlar. Ben zaten 49TL para kalmış hesapta dediği vakit, şuan olanı yollayın kalanını yarın EFT yaparsanız demeseydim eğer, 100 lira kaybımız olacaktı. Neyse ki şuan 55 lira kaybımız var.

Zaten bu konuyu açmadan önce banka ile gerekli görüşmeyi yaptım, hesabıma girmesi beklenen hiç bir EFT işlemi yok. Sorgu için verdiği, yani dekontun üstündeki numaradan hiç bir işlem görünmüyor, tahminimce sonradan iptal ediyor arkadaş işlemi.

APB Türkiye : Arkadaşın Attığı Sözde Dekont için Tıklayabilirsiniz ! !
[Resim: 14.jpg]

Hesabın ücreti, hesabın satıldığı gün sahibine tarafımdan ödenmiştir.
Dahil oluyorsak bazı konulara, eksiye girsekte gönüllü olduğumuz bir olayda ürün sahibinin zararını biz kendi cebimizden öderiz. Smile ama buda bizlere tecrübe oldu sonuçta ve böylece arkadaşın bilgilerini sorgulattırdık, bahsettiği gibi 29 yaşında da değil kendisi.
Şunu unutmayın bir adam olması gerektiğinden daha rahat tavırlar sergiliyorsa dolandırıcıdır ve bu arkadaş çok fazla rahattı. O para şahsa gitti mi? gitmedi mi? Bugün göndereyim mahçup olduk falan, hiç biri yok yani..

İşi gereği hiç bi yere çıkamadığını izin alamadığını belirten arkadaş, tüm bilgilerini forumda paylaşıyorum mesajından sonra bir anda iş yerinden nasıl olduysa izin almış ve şikayet için savcılığa doğru gittiğini belirtti, baya da sevindim. Çünkü inş. dediğini yapar da, bizlerde gelen parayı site havuzuna atarak daha çok çekiliş yaparız. Smile

Şahsın Bilgileri
  • TC Numarası : 24292***170
  • Adı : Hasan Ahmet
  • Soyadı : A****ğlu
  • Cinsiyeti : Erkek
  • Ana Adı : C.
  • Baba Adı : F.
  • Doğum Yeri : Çanakkale
  • Doğum Tarihi : 07.04.1997
  • Nüfus İl : Çanakkale
  • Nüfus İlçe : Eceabat
  • Telefon Numarası : +90 543 205 **90

2018 Yılı Adres Kaydı :
Kilidübbahir köyü, Şadırvan sok. No.* / Eceabat - Çanakkale

2015 Yılı Adres Kaydı :
Kilidübbahir köyü, Şadırvan sok. No.* / Eceabat - Çanakkale

Aile üyelerinden; babası olan F. AC****LU, B. AC****LU ve C. AC****LU adlı şahıslarında bilgilerine ulaştık ama derdimiz bu arkadaşla olduğundan o bilgileri paylaşmıyoruz.

Arkadaş'ın hesabı ve giriş yaptığı ip adresi forumda kalıcı olarak yasaklanmıştır. Farklı ip adresleri ile tekrar foruma gelmesi muhtemeldir, o yüzden işlem yaparken dikkatli olunuz. iyi forumlar diliyorum. Smile

Bahsi geçen satış konusu;
https://www.apbturkiye.com/forum/konu-sa...hesap.html
Gerçekten de hayret verici. Bir insan kendi kişisel bilgileri hakkında yalan söyleyip nasıl bu kadar rahat olabilir? İnsan kendi kendine soruyor " Ne zaman bunları yapacak kadar düştük?" Bunun diğer dünyasıda var. Birisini kazıklayıp dolandırmak marifet değil. Belki de şuan da bu forumda olanların ve ilerde olacak olan üyelerin bakış açısı değişti çünkü normal bir durum değil. En içten geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum umarım bu gibi olaylar bir daha yaşanmaz.
(10-01-2019, Saat: 14:40)Xeaver Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten de hayret verici. Bir insan kendi kişisel bilgileri hakkında yalan söyleyip nasıl bu kadar rahat olabilir? Bunun diğer dünyasıda var. Birisini kazıklayıp dolandırmak marifet değil. Belki de şuan da bu forumda olanların ve ilerde olanların bakış açısı değişti çünkü normal bir durum değil. En içten geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum umarım bu gibi olaylar bir daha yaşanmaz.

Arkadaş TC ve Mobil onay yapmamış biri lakin biz adı, soyadı ve telefonundan bu bilgilerine ulaştık.. tanıtım konusunda da belirttiğimiz gibi "Mobil ve TC Onay yapanlar %100 dolandırıcı değildir demiyoruz" bu gibi durumlarda kesinlikle sağlam middleman şart. Bu sebepten middleman hizmeti vermeye başladık. Eğer site üzerinden yapılacaksa bu işlem, kullanmaktan çekinmeyin.

Middleman Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Faydalanabilirim?
(10-01-2019, Saat: 14:45)APB Master Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-01-2019, Saat: 14:40)Xeaver Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten de hayret verici. Bir insan kendi kişisel bilgileri hakkında yalan söyleyip nasıl bu kadar rahat olabilir? Bunun diğer dünyasıda var. Birisini kazıklayıp dolandırmak marifet değil. Belki de şuan da bu forumda olanların ve ilerde olanların bakış açısı değişti çünkü normal bir durum değil. En içten geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum umarım bu gibi olaylar bir daha yaşanmaz.

Arkadaş TC ve Mobil onay yapmamış biri lakin biz adı, soyadı ve telefonundan bu bilgilerine ulaştık.. tanıtım konusunda da belirttiğimiz gibi "Mobil ve TC Onay yapanlar %100 dolandırıcı değildir demiyoruz" bu gibi durumlarda kesinlikle sağlam middleman şart. Bu sebepten middleman hizmeti vermeye başladık. Eğer site üzerinden yapılacaksa bu işlem, kullanmaktan çekinmeyin.

Middleman Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Faydalanabilirim?
Hizmetinizden ve sıkı çalışmanızdan ötürü kendi şahsım adına teşekkür etmek istiyorum. Dediğim gibi umarım bu tür olaylar yine yaşanmaz , başka kişiler de mağdur olmaz. Herkese iyi forumlar.
Yazık, insanlar bu kadar düşmüş birde, onu geçiyorum WC'den karo resmi atmasa iyiymiş kamil ya middleman kullanmak şart arkadaşlar. Bu tür insancıklar hep vardı her zamanda olacaklar, dikkat etmek lazım. Bilgilendirme için teşekkür ederiz admin.
Ya pes gerçekten, ben işim dolayısıyla çok müsait olamıyorum o yüzden kendisinden rica ettim beni kırmadı ama şimdi bu olaydan ötürü ben mahçup hissediyorum kendimi. Neyse, yönetimdekiler bu olayı dert edecek kadar boşta birileri değil zaten, forumun ilk dolandırıcısı ifşa edilmiş oldu.
Bundan sonra bu tarz işlere karışacak arkadaşlara da ders olsun. iyi forumlar dilerim.  Undecided
Bende takas gerçekleştirmeyi düşünüyordum kendisiyle. Belirtmeniz çok iyi oldu fakat bu kadar kişisel ayrıntılı bilgileri herkesle paylaşmanıza çok gerek var mıydı o konuda biraz şüphem var. TC'si  Aile isimleri gibi. Her neyse öğrendiğimiz iyi oldu bende mağdur olabilirdim açıkçası. Teşekkürler.
(10-01-2019, Saat: 17:32)Hz.Biri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende takas gerçekleştirmeyi düşünüyordum kendisiyle. Belirtmeniz çok iyi oldu fakat bu kadar kişisel ayrıntılı bilgileri herkesle paylaşmanıza çok gerek var mıydı o konuda biraz şüphem var. TC'si  Aile isimleri gibi. Her neyse öğrendiğimiz iyi oldu bende mağdur olabilirdim açıkçası. Teşekkürler.

Az önce bazı yerlerini sansürledim, doğru haklısınız ama böyle insanlara yapılması gereken budur.
Ben APB Türkiye forumlarında dolandırıcı istemiyorum, eğer olursa da bilgilerini ifşa ederim diye daha önceki konularımda bilgi verdim.
Dediğim gibi, bu arkadaş farklı üyelikler ile foruma gelmesi muhtemel. O yüzden daha dikkatli olalım. iyi forumlar.
@Hz.Biri
3 sene falan önce ben de nanomu kaptırmıştım yine böyle bir ş***fsize. O kadar çok muhabbet ettik ve oyundan da arkadaş olmuştuk ki, Dünya üzerinde bu kadar ş***fsiz bir insan olamaz herhalde, diyerek güvenmiş ve vermiştim. Konu da şuydu, "kanka nanoyu çok merak ediyorum at bir deniyim sana geri atarım" 3 ay falan beraber oyun oynadığımız insandı bu. O gün benim nanomla beraber, insanlara olan güvenim de kırılmıştı büyük oranda. Hala yaradır içimde, birine tam güvenemem.

Bu tür insanların ortak noktası, adminin de dediği gibi arsız olmaları, hiçbir türlü, mahçup durumda kalıyor olsa bile takmamalarıdır. Artık nasıl nasır bağlamış ise vicdanları, zerre yaptığı yanlışı düşünüp de kendine dert edinmezler. Allah'tan kaybınız öyle çok olmamış. Ne desek boş, az bile ifşa etmişsiniz ben olsam resmini falan da bulur her yerde paylaşırdım.