APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi

Tam Versiyon: Auction Bölümü Kuralları - Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Açacak olduğunuz konuları alım ya da satım durumuna göre "Alım" ya da "Satım" alt forumları altına yapmaya özen gösterin. Bu uyarıya dikkat ederseniz, forumdaki konular alım ve satım olarak birbirinden ayrılacağı için alış ya da satış yapmanız daha kolay olacak.

Uymanız gereken kurallara gelirsek, APB Reloaded Türkiye olarak APB Relaoded Rules of Conduct yani "Davranış Kuralları"na uymayan her şeyi yasakladık. Bu yüzden APB Reloaded User Agreement yani "Kullanıcı Sözleşmesi"ndeki "8. maddenin, E bendi"ne ters düşen durumların bu bölüm altında bahsedilmesi yasaktır.

Kullanıcı Sözleşmesi'ndeki 8. maddenin E bendi ve resmi olmayan çevirisi aşağıdaki gibidir;
(Not: Çeviri şu an için pek resmi bir dile ve seviyeye sahip değildir. Çeviriye, gerekli resmi dil ve seviyeyi zaman içerisinde kazandıracağız. Bu yönde öneri veya önerileriniz olursa bunu bana özel mesaj ile lütfen bildirin.)

Alıntı:8. PROHIBITED AND IRREPARABLY HARMFUL ACTIVITIES CONCERNING GAMERSFİRST
YOU ACKNOWLEDGE THAT YOU MAY NOT, WITHOUT SIGNED WRITTEN CONSENT FROM A LEGALLY AUTHORIZED REPRESENTATIVE OF GAMERSFİRST, DO ANY OF THE FOLLOWING:

e. Use, or provide others with, any service related to the Game, including but not limited to:
any service that interacts with the Game; or
any service that that would change characteristics related to an Account or Character ID, such as increasing the level of a character (a.k.a. power-leveling);

Alıntı:8. GAMERSFİRST'E İLİŞKİN AFFEDİLEMEZ DÜZEYDE ZARARLI VE YASAK AKTİVİTELER
OYUNA ÜYE OLMAKLA, RESMİ OLARAK YETKİLİ BİR GAMERSFİRST TEMSİLCİSİNDEN ALINMIŞ YAZILI BİR ONAY OLMAKSIZIN KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ. BELİRTİLEN DURUMLARIN HİÇBİRİNİ YAPMAYIN:

e. Oyun ile ilgili herhangi bir servisin -aşağıda bahsi geçen durumları içeren ve bunlarla sınırlı kalmayan- kullanımı ya da başkaları ile paylaşımı:
oyunu etkileyen herhangi bir servis ya da
bir Hesabın veya Karakter ID'nin karakteristiklerini değiştiren herhangi bir servis ("power leveling" olarak bilinen bir karakterin seviyesini artırmak gibi)

Market bölümünde açacak olduğunuz konuların bu maddeler ile ters düşmesi durumlarında konularınız silinecektir. Ayrıca açacağınız her konuya iletişim bilgilerinizi yazmanız gerekmektedir. Kısaca, başına yıldız koyduklarımız zorunlu olacak şekilde örneği aşağıda belirtiyorum;

HESAP SATIMI İÇİN ÖRNEK
  • * Nick : Rossweissetr
  • * Rank : 255
  • * Faction : Enforcer Bayan
  • * Server : Cidatel EU
  • * Premium : 73 gün 22 saat
  • * Fiyat : 400 TL
  • * İletişim : fb.com/bilsoft
  • Discord : bilsoft#5360
  • Skype : bils0ft

SINIRSIZ SİLAHLAR

ATAC 424 "Watchman"
PSR "Kite" R&D III
Colby M-1922 Mk3
Joker CR-5
vs.............................................

LEGENDARY SİLAHLAR

Dow " Thumber "
EOL " Hammer " MK4 X2
Colby Commander X2
N-TEC 7 " Ursus "
vs.............................................

ARABALAR

Seiyo Mammoth V4
Packer Toreador V141A4
Patriot V20 NightRider 4A
Growl S4
vs.............................................

HESABIN EXTRALARI

Armas Marktteki tüm paketler açık ( Giysiler, Arabalar, Silahlar )
TAÇ Açık!
Achievements %70


SİLAH SATIMI İÇİN ÖRNEK
  • * Ürün & Fiyat : Mountie SF9 'Yukon' ( 90₺ ) - FFA 5.56 R&D III 3 Slot ( 90₺ )
  • * Server : Cidatel EU
  • * İletişim : fb.com/bilsoft
  • Discord : deneme#5360
  • Skype : deneme

Market bölümü altında 03 Haziran 2018 tarihinden itibaren açılan her konuda, kesinlikle iletişim bilgilerinizi vermek zorundasınız.. alışverişler için forumda market bölümüne konulan kurallar harici açılan her konu silinecektir.
Konuya ek olarak, özellikle hesap satımı yapacak arkadaşlar için özel bir kod ekledik. Hesabınızın satımını gerçekleştirmek için ekleyeceğiniz resimleri bu kodun içinde saklayabileceksiniz, böylece hem site trafiğini rahatlatmış olacak hemde açmış olduğunuz konunun daha düzenli görünmesini sağlamış olacaksınız.

Kullanım Örneği ;
Kod:
[spoiler=Deneme Konu Başlığı'nı Görmek İçin Tıkla ! !]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. [/spoiler]

Sonuç;
APB Türkiye : Deneme Konu Başlığı'nı Görmek İçin Tıkla ! !
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.